Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim desteğin için .... bugun yıne denedım bayag gırıyor ama doktor esnek değilsın dıyor neden kanamıyor anlamadım.nırde cok canım yanıyor hiç zevkte almıyorum ...inşallah bı olsa hemen yazcam buraya

tesekkurler cevap icin, bizim de uzun yillardir vajinismus sorunumuz var. zamanla cift iliskimizde de sorunlar basladi. jinekologum sizin dr unuzu tavsiye etmisti ancak sorunlari cozmeyi surekli erteledigim icin bir turlu randevu alamadik. anladigim kadari ile siz doktorla parmak egzersizi kismini hallettiniz, bu asamada doktorunuz motive edici ve destekleyici miydi? psikologa da eszamanli mi gittiniz? bizim de vajinismus haricinde iliski sorunlarimiz oldugu icin soruyorum. bu durumda ona gore bir butce ayirmak gerekli sanirim.

Kızlar siz egzersize nasıl başladınız yaaa ben bi türlü yapamıyorum sanki girmiyo gibi geliyo sanki orası kapalı gibi offf yaaaa nolur yardım edin

Canım şimdi zevk düşünme iyice alış sonra zevk kaçınılmaz olacak ben öyle düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cem incesu'dan bahsediyoruz değil mi? şimdi söyle söylemeliyim eğer motivasyon konusunda zayıfsanız tavsiye etmem. eğer kişisel heves üst düzeyde değilse cem bey bu konuda çok uğraşmıyor psikologa sevk ediyor. örneğin bizim parmak egzersizleri ilk 2-3 ay süper gitti. her hafta bir üst levele geçtik. sonra eşimle sorunlarımız oldu tedaviye ve egzersizlere ara verdik 1 ay kadar. 1 ay sonra gittiğimizde direkt psikologa gönderdi bizi aynı hastanede. uğraşmıyor pek:) söylediğiniz üzere motive edici ve destekleyici kısmı zayıf ama tedavi yöntemi sağlam diyebilirim. ikili ilişkilerinizi çözün öyle gelin dedi cem bey, bu tedavi huzursuzluğu kaldırmaz vs dedi. oysa biz iki parmağın tamamını halledebiliyorduk egzersizlerde...

eşiniz ne kadar istekli zira 2 ay boyunca her akşam sizinle parmak egzersizi yapacak cem bey'e başlarsanız?yani vajinanıza eşiniz parmak ile egzersiz uygulayacak!

bütçe de cem bey 340'idi en son, psikologta 250 tl... her hafta terapi oluyor regl dönemleri dışında. ayda 3 hafta...

sonunda kadar verdik her hafta 250 tl psikologa vereceğime her hafta dışarda yemek yerim iyi bir yerde daha çok kafam rahatlar kocamla:) 2-3 hafta içinde de cem bey'e başlayabiliriz ya da kendim denerim.

eğer isterseniz cem bey'in egzersiz programını gönderebilirim size?

ilk bölümü geçiyoruz iknci bölümde aşırı acı duyuyorum off ( Önceden ilk bölümü geçemiyordk şimdi ikinciyi İkinci bölüm kızlık zarının olduğu yer mi acaba. O Yüzden mi acıyor.

iyiyim cnm ya sağol. yok cnm ya daha. yani belli değil. bakalım adet dönemini bekliorum. regl olmazsam vardır heralde. 3 gün kaldı regl olmama. inşallah olmamm :))) eee sen neler yapıosun?? sende varmı bişeyler???
hadi bakalim bize de haberini ver :) ben bu ay mantar tedavisi gordum tam yumrtlama doneminde o yuzden doktor korunun dedi oyle iste onumuzdeki aylara nasipse.1 hafta once gittik doktora kasintim gecti ama hala ara ara akinri geliyor beyaz usudugumde falan sizdr de oluyor mu ya cok moralim bozuluyor

Merhabalar bende bu aparattan temin etmek istiyorum nerden temin edebilirim yardmcı olur musunuz

Bana arkadaşım almanyadan ücretsiz gönderdi ben almadım yani bende şimdi burda hülya die bi arkadaşa aynı şekilde gönderdim oda yendikten sonra inşallah 1 haftada halleder oda sizlrre gönderecek inşallah

👍

ilk bölümü geçiyoruz iknci bölümde aşırı acı duyuyorum off ( Önceden ilk bölümü geçemiyordk şimdi ikinciyi İkinci bölüm kızlık zarının olduğu yer mi acaba. O Yüzden mi acıyor.

Aynen senin durumdayim sanirim bendec3 parmakda olsa oluyor ama esimle sadece ucu giriyor o kadar

Çok teşekkürler siz tamamen yendiniz mi peki ? Bu şeyi hiç aşamıcakmışım gibi geliyor artık ha oldu ha olacak 3 yıl oldu ne kadar denesemde o içimdeki korkuyu stresi atamıyorm yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…