-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.761
ningh merhaba. bende vajiyi yeneli yaklaşık 1 ay falan oldu. bende senin gibi düşünüyordum çok canım yanacak yapamıycam vs vs. her şey normal giderken tam deneme esnasında bir anda kasılırdım canım yanacak diye ve eşimii hep iterdim. sonra bir gün aklım herşey doğaçlama gelişti tabiri caizse. bir anda deneyeceğim dedim ve üst pozisyona geçtim p. yi kendim yerleştirdim ve yavaşça üzerine oturdum bir ara yine olmayacak yapamayacak gibi oldum ama eşimin desteği ile pes etmedim takıldığım yerde ıkındım nefesimi kontrol etmeye çalıştım. hoooppppp bir baktıkkiii olmuşşşş :))))) aci cektimmi ? canım yandımı ???? hayırrrrr acı yokkk hafif saniyelik bir sızı hep buu.. korkulcak hiç bir şey yok başara bilirsiniz yeterkii bilinç altınızdki o canım cok yanacak sinyalini kaldırın.. hadii kızlarr güzell haberlerinizii okumak istiyorummm en kısa süredee. :))
sevgilerr..
evet ama bizim psikiyatr bizim egolu:) prof.dr ünvanı olunca belki de uğraşmak istemedi. aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi o da tatmin etmedi. dün akşam karattım gözümü eşimle pratik yapmak için ama bu sefer eşimde sertleşme sorunu oldu ama egzersizden önce ben orgazm olmuştum o noktadan sonra sertleşme olmaması normal sanırım. en azından psikiyatr söylemişti sertleşme yumuşamanın normal olduğunu.
canım benımde gıtgeller olmuyo hızlı hızlıı yavas yavas yapıyorzz 23 nısanda yendık bızde..zamanla olur dıyorlarr yaptıkca duzenlıı yaptıkca acılır genıslermıs...sıkma canını yaptıgımıza cok sukur
çok teşekkür ederim desteğin için .... bugun yıne denedım bayag gırıyor ama doktor esnek değilsın dıyor neden kanamıyor anlamadım.nırde cok canım yanıyorhiç zevkte almıyorum ...inşallah bı olsa hemen yazcam buraya
tesekkurler cevap icin, bizim de uzun yillardir vajinismus sorunumuz var. zamanla cift iliskimizde de sorunlar basladi. jinekologum sizin dr unuzu tavsiye etmisti ancak sorunlari cozmeyi surekli erteledigim icin bir turlu randevu alamadik. anladigim kadari ile siz doktorla parmak egzersizi kismini hallettiniz, bu asamada doktorunuz motive edici ve destekleyici miydi? psikologa da eszamanli mi gittiniz? bizim de vajinismus haricinde iliski sorunlarimiz oldugu icin soruyorum. bu durumda ona gore bir butce ayirmak gerekli sanirim.
iyidir senden naber burcu nasil gidiyor hayat:) yok mu bebis haberi?
kullan canım. gerçekten işe yarıyor.. korkulacak ya da çekinilecek bir şey yok..haydi bakalım..
Canım şimdi zevk düşünme iyice alış sonra zevk kaçınılmaz olacak ben öyle düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hülyacım aparatlarını bugün kargoya vericem ...inşallahhhh 1 haftada bile sürmeden halledersin 😊
Eki Görüntüle 1090802
👍
hadi bakalim bize de haberini ver :) ben bu ay mantar tedavisi gordum tam yumrtlama doneminde o yuzden doktor korunun dedi oyle iste onumuzdeki aylara nasipse.1 hafta once gittik doktora kasintim gecti ama hala ara ara akinri geliyor beyaz usudugumde falan sizdr de oluyor mu ya cok moralim bozuluyoriyiyim cnm ya sağol. yok cnm ya daha. yani belli değil. bakalım adet dönemini bekliorum. regl olmazsam vardır heralde. 3 gün kaldı regl olmama. inşallah olmamm :))) eee sen neler yapıosun?? sende varmı bişeyler???
Merhabalar bende bu aparattan temin etmek istiyorum nerden temin edebilirim yardmcı olur musunuz
Nasil yani arkadasim ne kadar oldu yeneli ve demek istedigin sadece yarisina kadar mi oluyorilk bölümü geçiyoruz iknci bölümde aşırı acı duyuyorum off( Önceden ilk bölümü geçemiyordk şimdi ikinciyi İkinci bölüm kızlık zarının olduğu yer mi acaba. O Yüzden mi acıyor.
Nasil yani arkadasim ne kadar oldu yeneli ve demek istedigin sadece yarisina kadar mi oluyor
keske yapabılsem ama olmuyo orda tıkanıyorum felaket bı acı dayanabılecegım bı ac olsa dayancam ama dayanamıyorum.esımde umursamaz davranıyo nasıl olsa olacak dıyıp umursamıyo ama hıc olacak gıbı degıl. cunku egzersızlerı yapan alısan ılıskıye gırebılıyo. ben kac haftadır egzersızlerı rahatca yapabılıyorum ama ılıskı yok. anca zar zor bı basını sokabıldık ama onda da oldum acıdanpsikolojim bozuldu bu kadar egzersıze sımdıye coktan olması gerekıyodu ama yok olmuyoo
Bana arkadaşım almanyadan ücretsiz gönderdi ben almadım yani bende şimdi burda hülya die bi arkadaşa aynı şekilde gönderdim oda yendikten sonra inşallah 1 haftada halleder oda sizlrre gönderecek inşallah
👍
ee sen yenmissin iste canim.aci duyman kendini kasmandan kaynaklaniyor nefes alip ver ve iyice rahatladigimdan emin ol panik yapma esin biraz oylece beklesin sonra iyice gevseyunce ikin kolaylikla girecektirHenüz yenmedim sadece yarısına kadar oluyor evet. İlk girişi geçiyoruz sonra acı duyuyorum