-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.801
bi dene canım bak bi emla denedin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle
teşekkür ederim bugün öyle deneyeyim bir de, çok moralim bozuldu
Çok teşekkürler siz tamamen yendiniz mi peki ? Bu şeyi hiç aşamıcakmışım gibi geliyor artık ha oldu ha olacak 3 yıl oldune kadar denesemde o içimdeki korkuyu stresi atamıyorm yapamıyorum
Cnm daha önce emla denedim ama uyusturmadı ben ilk etapta uyuştursın İstyrm biraz önce aynayla inceledim spry sıkıp uyustursam çünkü önce alışmam için uyusmasını istyrm
mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle
spreyi de dene bi canım emla 1 kez kullandım bende çok uyuşturdu canım
Kübra bana özüm ün gönderdiği aparatlar bugün geldi, bugün en küçüğüyle başlicam egzersize. En kısa zamanda başarırım inşallah. Sonra bende sana gönderirim.inşallah sende yenersin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler Allah razı olsun Hülya:) Allah yardmcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatrsın atlatrz ve sağlıklı bebişlerimiz olur :) artık böyle motive olalım bari :)kolay gelsinn bana da yazarmsn başardğnda ..iyi haberlerin tez gelir umarım :)
Tabiki de yazarım. Âmin canım inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtuluruz. Bunu en iyi yaşayan bilir😊
Tabiki de yazarım. Âmin canım inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtuluruz. Bunu en iyi yaşayan bilir😊
Bende uyusturmadı elma cnm peki içine sürdüğünde parmağını sokarken hissettinmi cnm
teşekkür ederim bugün öyle deneyeyim bir de, çok moralim bozuldu
nefesi kontrol et canım öncesinde kegel yap sonra nefes verirken yavaşça sok parmağı ben acı hissetmedim acı varsa 2 dk bekle alışınca devam et
Çok sağol cnm yavaş yavaş başladım inş olur
olur canım inşaallah stres yapma nefesi kontrol et kegel yapmayı unutma takıldığın yerde özelden sorabilirsin
Sağol cnm özelden nasıl yazılıyo