Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkürler siz tamamen yendiniz mi peki ? Bu şeyi hiç aşamıcakmışım gibi geliyor artık ha oldu ha olacak 3 yıl oldu :KK43: ne kadar denesemde o içimdeki korkuyu stresi atamıyorm yapamıyorum :KK43:

Ben 5 sene sonra yendim bu aparatlar sayesinde çok şükür... Ya parmak egsersizi yada aparat egzersizi şart .. O korkuyu içinizden bi attınızmı tamamdır ben hiç bir zaman yapamıcam böyle ölecemm sanırdım bana imkansiz gelirdi çok şükür kurtuldum Allahıma binlerce şükür..

👍

Ben 5 sene sonra yendim bu aparatlar sayesinde çok şükür... Ya parmak egsersizi yada aparat egzersizi şart .. O korkuyu içinizden bi attınızmı tamamdır ben hiç bir zaman yapamıcam böyle ölecemm sanırdım bana imkansiz gelirdi çok şükür kurtuldum Allahıma binlerce şükür..

👍
Sizinkide çok uzun sürmüş ama atlatmışsnz çok şükür çooook geçmiş olsun inşallah bizde en kısa zamanda aşabiliriz :KK43: artık bi bebek zamanı geldi çünkü..gerçi artık kendimi son derece beceriksiz hissediyorm ama ...

hadi bakalim bize de haberini ver :) ben bu ay mantar tedavisi gordum tam yumrtlama doneminde o yuzden doktor korunun dedi oyle iste onumuzdeki aylara nasipse.1 hafta once gittik doktora kasintim gecti ama hala ara ara akinri geliyor beyaz usudugumde falan sizdr de oluyor mu ya cok moralim bozuluyor

cnm ya bendede 4 gündür kaşıntı yanma ve bol bol akıntı var:KK43:(ama doktora gitmedim çünkü ilk güne göre hafifledi..sen doktora gittiğinde alttan baktı demi..ben biraz çekiniyorum o yüzden gitmedim..arkadaşlarım ilk ilişkiden sonra belki tahriş olmuştur hemn gitme dediler. ben yeneli 20 gün oluyor ondan sonra oluşmaya başladı..

cem incesu'dan bahsediyoruz değil mi? şimdi söyle söylemeliyim eğer motivasyon konusunda zayıfsanız tavsiye etmem. eğer kişisel heves üst düzeyde değilse cem bey bu konuda çok uğraşmıyor psikologa sevk ediyor. örneğin bizim parmak egzersizleri ilk 2-3 ay süper gitti. her hafta bir üst levele geçtik. sonra eşimle sorunlarımız oldu tedaviye ve egzersizlere ara verdik 1 ay kadar. 1 ay sonra gittiğimizde direkt psikologa gönderdi bizi aynı hastanede. uğraşmıyor pek:) söylediğiniz üzere motive edici ve destekleyici kısmı zayıf ama tedavi yöntemi sağlam diyebilirim. ikili ilişkilerinizi çözün öyle gelin dedi cem bey, bu tedavi huzursuzluğu kaldırmaz vs dedi. oysa biz iki parmağın tamamını halledebiliyorduk egzersizlerde...

eşiniz ne kadar istekli zira 2 ay boyunca her akşam sizinle parmak egzersizi yapacak cem bey'e başlarsanız?yani vajinanıza eşiniz parmak ile egzersiz uygulayacak!

bütçe de cem bey 340'idi en son, psikologta 250 tl... her hafta terapi oluyor regl dönemleri dışında. ayda 3 hafta...

sonunda kadar verdik her hafta 250 tl psikologa vereceğime her hafta dışarda yemek yerim iyi bir yerde daha çok kafam rahatlar kocamla:) 2-3 hafta içinde de cem bey'e başlayabiliriz ya da kendim denerim.

eğer isterseniz cem bey'in egzersiz programını gönderebilirim size?

tesekkurler, psikolog konusunda dogru karar vermissiniz bence de. parmak egzersizleri konusunda motivasyonum yuksek ancak tek basima yapamam dr destegi zorlayici bir etki olur en azindan. yillarca denedim olmadi kendim basladim devamini getiremedim. onumuzdeki hafta randevu alacagiz biz de dr dan.

nasıl yani ya ben anlamadim 8 ay boyunca ilişkiye girdigimizi zannediyormusuz ne demek ki ben hic bakmiyorum tamami giriyor mu diye ama onu icimde hissediyorum ya bizimki de tamami girmiyorsa ?ultrason dedigin cok kalin bisey degil di mi ben de bu ay alttan tedavi oldum mantar icin ama ince bi aletti

cnm bizde tamamı giriyo mu diye bakamıyorz tabi ama içimde hissediyodm aslında ama ultrasondan snr tamamı girmiyo gibi geldi bana, boşalma sırasında hissediyodm bu ay içeride hissettiğim halde biras daha zorlayarak daha ileride içeride boşaldığını hissettm, yani belki de o yüzden bebiş çalışmaları olumsuz sonuçlanıyodu. dediğin gibi ultrason ince bişi belki onu daha çok hissettiğimdendir yani bnde p... dışında bişeyin girmesine karsı fobi var sanki belki de ondandr

cnm ya bendede 4 gündür kaşıntı yanma ve bol bol akıntı var:KK43:(ama doktora gitmedim çünkü ilk güne göre hafifledi..sen doktora gittiğinde alttan baktı demi..ben biraz çekiniyorum o yüzden gitmedim..arkadaşlarım ilk ilişkiden sonra belki tahriş olmuştur hemn gitme dediler. ben yeneli 20 gün oluyor ondan sonra oluşmaya başladı..

tatlım kaşıntı az olmakla beraber bende de var aynı şeyler bakalım bende gidicem yarın doktora ne dıcek akıntılar sinir etmeye başladı beni artık..ama sen nolur nolmaz git doktor desin bişiyin yok die

Henüz yenmedim sadece yarısına kadar oluyor evet. İlk girişi geçiyoruz sonra acı duyuyorum

bende zinle aynı durumdayım giriyor içerı hatta dun bayag kaydı ama zarım ala yırtılmadı oraya değince çok acı cekıyorum ne yapmamız lazım acaba.amelıyatla aldırsak nasıl olurkı ? sankı zar yırtılsa br daha acı çekmem yapabılırım ıbı geıyor sızde böyle mıdusunuyrsunuz. ayrıca yarı gırdgı için hamıle kalmaya çalışıyorum bebek ıstıyoruz.bu şekılde olurmu acaba

Bana arkadaşım almanyadan ücretsiz gönderdi ben almadım yani bende şimdi burda hülya die bi arkadaşa aynı şekilde gönderdim oda yendikten sonra inşallah 1 haftada halleder oda sizlrre gönderecek inşallah

👍

Cnm ya ben gecmisi de baktım sen bayadr burda herkese yardımcı oluysn tebrik edyrm seni banada yardım edermsn cnm 3yıl oldu bnmde burda arada yazyrm ama kimse Cvp vermiyo eşimle yaşadıklarımı tahmin ediyosındur bmm sorunum şu parmak egzersize başlamak İstyrm ama bi türlü yapamıyorum sanki parmak olsa hemen es denemesine gecicem oraya bişyin girdiğini görsem nolur yardım sen nasıl başladın

Cnm ya ben gecmisi de baktım sen bayadr burda herkese yardımcı oluysn tebrik edyrm seni banada yardım edermsn cnm 3yıl oldu bnmde burda arada yazyrm ama kimse Cvp vermiyo eşimle yaşadıklarımı tahmin ediyosındur bmm sorunum şu parmak egzersize başlamak İstyrm ama bi türlü yapamıyorum sanki parmak olsa hemen es denemesine gecicem oraya bişyin girdiğini görsem nolur yardım sen nasıl başladın

Canım ozum yok galiba ama ben yazayım önce kegel ve nefes egzersizi öğren uygula aynada kesfet sonra anestol sür eline de bebek yağı egzesizle birlikte serçe parmağı nefes verirken yavaşça sok sonra diğerlerini aynı şekilde takıldığın yerde sorabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende zinle aynı durumdayım giriyor içerı hatta dun bayag kaydı ama zarım ala yırtılmadı oraya değince çok acı cekıyorum ne yapmamız lazım acaba.amelıyatla aldırsak nasıl olurkı ? sankı zar yırtılsa br daha acı çekmem yapabılırım ıbı geıyor sızde böyle mıdusunuyrsunuz. ayrıca yarı gırdgı için hamıle kalmaya çalışıyorum bebek ıstıyoruz.bu şekılde olurmu acaba

bence acele etme kısa sürede yenmeye çalış tadına var bebek öyle düşün kaçan da rahat olur

Canım ozum yok galiba ama ben yazayım önce kegel ve nefes egzersizi öğren uygula aynada kesfet sonra anestol sür eline de bebek yağı egzesizle birlikte serçe parmağı nefes verirken yavaşça sok sonra diğerlerini aynı şekilde takıldığın yerde sorabilirsin

Cnm sağol Cvp yazdığın için cnm ben elma kullandım hiç uyuşturmadı anestol denemedim ama oda iyi değil bikaçkişi onu sürdüğümüzde uyuşurmu yani hissetmemem lzm ilk etapta bide elimde uyuşturucu spry var onumu kullansam ki

emlayı bende aldım ama işe yaramadı.yada ben yanlış kullandım .nasl kullandınız nereye sürdunuz ne kadar bekledınız

emladan fındık büyüklüğünde alıp vajina ağzına (içeri değil) sür. 1 dak bekle ve vajina kenarındaki kremlerden parmağa sürüp hafiften vajinanın içine doğru sür. bunu eşin yapsın. sen de rahat olursun. konuşun bir yandan.. ben bunu yaptırırken eşime hep tv izlerdim.. kafayı başka tarafa vermek gerek.. eşin seni okşasın öpsün..gevşe iyice. zaten orası 2 dakikada uyuşuyo.. uyuşma az olduysa biraz daha emla alıp sürebilirsin. hafif bir yanma hissi oluyo ama geçiyo hemen..inş işine yarar.. ama her şeyden önemlisi eşinizin size yaklaşımı çok önemli. çok sabırlı ve yumuşak olması gerekli ki siz de gerilip kendinizi kasmayın..

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Parmak egzersizlerini bir kaç haftadır yapıyorum orta parmağımı ikinci boğuma kadar alabiliyorum ama iki parmak olmuyor bir türlü. bir de dün mum denedim ama imkanı yok yapamadım çünkü o sert dokusunu hissetmek beni çok rahatsız etti.
nasıl ilerleme kaydedebilirim, lütfenn yardım edinn bana da:KK43:((

Cnm sağol Cvp yazdığın için cnm ben elma kullandım hiç uyuşturmadı anestol denemedim ama oda iyi değil bikaçkişi onu sürdüğümüzde uyuşurmu yani hissetmemem lzm ilk etapta bide elimde uyuşturucu spry var onumu kullansam ki

bi dene canım bak bi emla denedin mi

tatlım vajınısmusu yenı atlattıgını söle ona göre davranacaktır..benım yarın gideceğim doktor bilyo durumumu zaten bişiy yapmıcaktır rahat ol

atlattim demesin bence hala vajinismusum desin ona göre davranır atlattım diyenlere de acele ile davranabiliyoar

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yardımınıza ihtiyacım var. Parmak egzersizlerini bir kaç haftadır yapıyorum orta parmağımı ikinci boğuma kadar alabiliyorum ama iki parmak olmuyor bir türlü. bir de dün mum denedim ama imkanı yok yapamadım çünkü o sert dokusunu hissetmek beni çok rahatsız etti.
nasıl ilerleme kaydedebilirim, lütfenn yardım edinn bana da:KK43:((

mumun etrafina peçete sar canım yumuşak olur oyle

X