- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.741
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm iyi gidiyor benim ikinci yumurtlama donemimi de mantar yuzunden es gectigimizi saymassak :) ilaçları kullandik esimle ikimiz kasinti sikayetim bitti akinti da iyice azaldi ins o da biter bitmesse tekrara gideceğim doktora. Kendimi daha yeni yeni taniyorum sanko ama kadin olmak zormus vesselam.iliskiye de alistim artik kayganlastirici kullanmiyorum ve daha rahatim konsantre de oluyorum ama her zaman ilk giriste tık diye hemen girmiyor aci hissetmiyorum ama bi kac dakika yavas yavas sokuyoruz orasi bi dar geliyor ilk giriste sizin de oyle mi yoksa hemen giriyor mukızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
canimm iyi gidiyor benim ikinci yumurtlama donemimi de mantar yuzunden es gectigimizi saymassak :) ilaçları kullandik esimle ikimiz kasinti sikayetim bitti akinti da iyice azaldi ins o da biter bitmesse tekrara gideceğim doktora. Kendimi daha yeni yeni taniyorum sanko ama kadin olmak zormus vesselam.iliskiye de alistim artik kayganlastirici kullanmiyorum ve daha rahatim konsantre de oluyorum ama her zaman ilk giriste tık diye hemen girmiyor aci hissetmiyorum ama bi kac dakika yavas yavas sokuyoruz orasi bi dar geliyor ilk giriste sizin de oyle mi yoksa hemen giriyor mu
Hülyacım aparatlarını bugün kargoya vericem ...inşallahhhh 1 haftada bile sürmeden halledersin 😊
Eki Görüntüle 1090802
👍
Çok saol canım, inşallah hallederim dua et bana nolur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben acı cekemedım pek deneyemedık tam anlamıyla. bebek ıstemıyoruz bız cınsellıgı daha fazla yasamak ıstıyoruz. 2 senedır bekledık hemen hamıle kalmak kocama ceza olacak sanırım:) eğer ayıracak bir bütçeniz varsa doktorumu tavsiye edebilirim size. zira ben tam halledemedim ama en azından doktorum yüzünden değil zira vajinamı hallettik ancak kocama kızgınlıgım yuzunden bılıncaltım ket vuruyor.
ayrıca kızlık zarınız yırtılır bu aparatta da parmak egzersizinde de geçerli, kaçınılmaz.
doktorum da cem incesu acıbadem hastanesi'nde çalışıyor. hastanede cinsel işlev bozukluğu polikliniği var, her doktoru çok iyi değil örneğin psikologundan memnun kalmadım ama cem bey çok iyidir.
[sıze=3]kızlar.. Maalesef bu olay tamamen psikolojik.. Biz 2,5 yıl bu illetle uğraştık ve evliliğimizin 2,5 yılı bizce büyük bir kayıp. Millet çoluk çocuğa karıştı. Bu da bizim sınavımız.allah çaresiz dert vermesin. Biz de kendi kendimize yendik şükür..ben eczaneden emla diye bir krem almıştım.minik tüpler şeklinde satılıyor. Nereye sürersen uyuşturuyo. 3 ay her seferinde fındık büyüklüğünde vajina girişine eşiniz sürsün içine değil.. Ağız kısmı uyuşuyo hemen zaten. Sonra eşinizin parmağı iç kısımlara doğru kremi sürsün.. Hiçbir acı duymuyorsunuz. 1-2 ay böyle parmak egzersizleri yaptık. Acele yok.. Yine kremi sürüp bu sefer p..s denemesine geçtik ve inanın hiçbir şey hissetmedim. Ne acı ne başka bişi. Uyuşma zaten 10-15 dak içinde o bölgeyi yıkayınca bile geçiyo..kremi nasıl bıraktım onu da söylim.. Emla ile 5-6 defa p...s denemesi yaptık. Alıştığımı ve beynimde bunu yendiğimi düşündüm. Yenmiştim zaten. Kendinizi telkin edin .. Emla krem yerine normal bebeyağı sürdüm. Uyuşacak diye kendimi kandırdım..ve p..s pıt diye kaydı gitti. Emla yı kullanmıyorum bıraktım tabi o günden sonra ..denemenizi öneririm. Bu muymuş diyeceksiniz gerçekten..[/sıze]
lutfen yardım edınn..vajınısmus hastasıyım 2 yıllık evliyim...bırcok tedavı denedık parmagı hıc yapamamıstım ıstanbulda bı doktora gıttık esımle..parmak tedavısı ve hıpnoz yaptı 1 hafta once parmagı yaptımmm tamamen sokuyorum hemen esımın parmagını denedık oda gırdı ....ertesı gunn ıyıce rahatladımm penis denemesi yapalım dedim penis girdi ama sankı daha fazla gıtmelı gıb hıssedıyorumm ben ustteyken gırıyoo yavaska gır cık yapıyorum sankı yanıyoo esımde hızlıca gel gıt yapmak ıstıyooo...acaba yanlıs bıseymı yapıyorumm bılmıyorumm.RABBIM yardımcınız olsun kızlar bende cok zor zamanlar gecırdım bakamıyordum bılee tek yontemı parmak parmak parmak ve ustune bıraz dusmekkk
emlayı bende kullanıcam inş olur
nasıl yani ya ben anlamadim 8 ay boyunca ilişkiye girdigimizi zannediyormusuz ne demek ki ben hic bakmiyorum tamami giriyor mu diye ama onu icimde hissediyorum ya bizimki de tamami girmiyorsa ?ultrason dedigin cok kalin bisey degil di mi ben de bu ay alttan tedavi oldum mantar icin ama ince bi alettikızlar bizde 8 aydır evliyiz eşimle ancak 2 ay önce dr a gidene kadar eşimle birlikte olduğumu sanıyomuşum vajinus muyum hala anlamadım da ? bebek istiyorz 3 aydır korunmuyorz ama olmadı dr a gittik dr smear testi ve alttan ultrason yaptı muayenedeki aparatları kullanmaya başladığı an acdan çığlıklar attm ama ilişki sırasında bi problem yok diyodm sanırım bizde de p.. in sadece çok az bi kısmı giriyomş bunu alttn ultason sırasında anladm bu ay ultrasonu hissettiğim gibi p... hissettm ve artık her ilişkide hissediyorm da ama parmak yada baska bişiyi içime alamıyorm dra gitmekten korkar oldm ne yapıcm bilmiyorm vajinismus olabilir miyim
iyidir senden naber burcu nasil gidiyor hayat:) yok mu bebis haberi?kızlar merhaba ne durumdasınızz :))))
hafizakarti, neden cift terapisine de doktorunuzla devam etmediniz? psikiyatristler de cift terapisi yapiyor bildigim kadari ile.
evet ama bizim psikiyatr bizim egolu:) prof.dr ünvanı olunca belki de uğraşmak istemedi. aynı hastanede başka bir doktora yönlendirdi o da tatmin etmedi. dün akşam karattım gözümü eşimle pratik yapmak için ama bu sefer eşimde sertleşme sorunu oldu ama egzersizden önce ben orgazm olmuştum o noktadan sonra sertleşme olmaması normal sanırım. en azından psikiyatr söylemişti sertleşme yumuşamanın normal olduğunu.
kızlar 18 nisan da yendim ben ama p... içeride sertlesince bi değişik oluyor git geller hızli olmuyor normal mi? ???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benımde gıtgeller olmuyo hızlı hızlıı yavas yavas yapıyorzz 23 nısanda yendık bızde..zamanla olur dıyorlarr yaptıkca duzenlıı yaptıkca acılır genıslermıs...sıkma canını yaptıgımıza cok sukur