Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet deneyeceğim yön olayını içerı gırınce sankı duvar gıbı bişey çıkıyor... pekı sızın hala kızlığınız bozulmadımı... benım canım çok acıyor acaba bır kez olsa bozulsa bozuldıktan sonrada bunu yasarmıyım ya cok acı ckeıyorum yada acı ckeceğimi düşünüyorum.... bızde severek evlendık ama bende yapamıyorum..sizi çok ıyı anlıyorum.... ne hissettğinizi.bende bebeğim olsun istiyorum .size çok üzüldüm...sizde yön olayını düşündunuzmu denedınız mı...denesenız belkı olur ben bunun dun öğrendim bırde öyle deneyeceğim

pekı doktora gitmeyı düşünmedınz mı bu konuda doktorlar var ben yaza kadar olmazsa gideceğim mecbur..aslında gıtmek ıstemıyorum kendım başarmak ıstıyorum...ama olmazsa mecbur gıdeceğim bende sızın gıbı bebek istıyorum

ben kendim bozdum. yon olayini denemedik cunku giremiyoruz bile :) guluyorum aglanacak halime. cok dua ediyorum allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kendim bozdum. yon olayini denemedik cunku giremiyoruz bile :) guluyorum aglanacak halime. cok dua ediyorum allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

nasıl yaptınız bende yapsam butun sorunum o sanıyorum belkı zar olmasa orda acıyan bısey yok dıye düşünüp yapacağım.... bırde canınz çok acıdımı çok acı ckeceğim dıye korkuyorum sankı içime bıçak sokacaklarmış gıbı gelıyor

benim durumum biraz farkli. evlenmeden once kendimi kesfederken diyelim.. yaptim. zaten bu durumu yasayinca oldukca korktugum icin evlendikten sonra yapamadim. o olaydan etkilendim. aci olmadi ama bu herkesin anatomik yapisina gore degisir. bunu bi tabu olarak gormemelisin. sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmis.

benim durumum biraz farkli. evlenmeden once kendimi kesfederken diyelim.. yaptim. zaten bu durumu yasayinca oldukca korktugum icin evlendikten sonra yapamadim. o olaydan etkilendim. aci olmadi ama bu herkesin anatomik yapisina gore degisir. bunu bi tabu olarak gormemelisin. sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmis.

mücadeleden vazgeçmeyın lütfen.önce serçe parmak deneyın ama mutlaka jel kullanın (bir hemşıre bana zeytın yağını pişir soğusun onu kullan dedı) jelsız denemeyın..bırde şu dilatörler varya ondan deneyın ben alcam ondan boy boy oluyor ya o yavaş yavaş deneyelim sızde deneyeın bende allahın izniyle başarırırz ınsallah

okey marka jel aldim ben oldukca iyi. zeytinyagi falan deneme bence canim. parmak dilator filan bana cok uzak yasadigim olay nedeniyle. p... denemesi yapabiliyorum. insallah canim amin.

okey marka jel aldim ben oldukca iyi. zeytinyagi falan deneme bence canim. parmak dilator filan bana cok uzak yasadigim olay nedeniyle. p... denemesi yapabiliyorum. insallah canim amin.

bende eczaneden aldım bır tane ama okey marka almadım olmazsa ondan da alayım...o yaşadığınız olayı anlamadım ama artık düşünmemeye çalışın ... tekrar baştan deneyın..ben ılk aylar hıc dokundurmuyordum eşimle uğrasa uğrasa bıraz ılerledım ama çok değil ... şu zar gıtse duzelırım belkı dıyorum(umut ediyorum)

cnm bak penis etten yapılan ve orası için yapılan bi organ.. ve niye bize zarar verebilsin ki????nayrıca kendini de düşün. kendinde zevk alacaksın. niye kendini böle bişeyden mahrum bırakıosun.. emin ol ki yatakta sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır. o adamı sen etkilersin.. bak ben seni anlıorum ama sen diosun ki egzersiz işi tamam. sadece o olmuo. ama bide şöle düşün. oraya birşeyler girdi. ve emin ol apartlar daha zor. niye penis de girmesin ki???

akşam eşim eve gelir gelmez sarıldım bir süre kapıda sonra ufak bir yakınlaşma oldu ama en güzel akşamdı:) gece yatağa girince baktım yan yan geliyor:) ilk başlarda itici geldi ama sonra hoşuma gitmedi değil... 15 dakika kadar sürdü ki bu uzun süredir yaklaşamadığımız ön sevişme süresi. deneme sırasında tam sertleşme olmadı eşimde ama sanırım normal bir durum ne dersiniz 2 yıldır tık olmayan bir adamda arada su koymalar normal?

canım bende evlendim ilk gece olmadı (hep yatak odasında hep ben altta eşim üsstte bir ilişkimiz vardı ( yani ilişki olamadı) ) taaa 10 ay sonra dedimki bu sefer oturma odasında kanepede denicem dedim ve iki ayağımıda yukarı kaldırdım eşim içeri p... itince ahaaaa dedim ölecem organlarımın yer değiştirdiğini sandım bayılacaktım ve hatta duygusal çöküntüye ugradım konusamadım bile 10-15 dk kadar..sonra doktora gittiğimde kontrole saatin 12 yönünde zarın yırtıldığını ve vajinusmus olduğumu söyledi parmak egzersizleri verdi (tabi bundan sonra eşimle tam birleşme yaşayamadım onun her seferinde acıyacağını bilinçaltıma yerleştirdim sanırım :KK43:((( ) ve ben 2.5 yıl oldu evleneli artık bunun herşeyi etkilediğini düşünüyorum.bu sitede okuduklarıma istinaden şimdi bende kulak çöpü ile zeytinyağıyla aynanın karsısında egzersizlere başlıcam..

ben üstte eşim altta iken p... nin ucu cok hafif giriyor ama devamı yok :KK43:( yanma ve acı oluyor..şunu bi atlatabilsem derin bi nefes alacam :KK43:((
umarım hepimiz olumlu sonuc alıp,hamiş oluruz...

nill tatlım penis ucu hafif giriyorsa başarabilirsin çünkü aynı şeyi bende yaşıyorsum. üst pozisyonda dene birde p.. yi sen yerleştir ve yavaşça ıkınarak üzerine otur. inan bana acı deil haffi bir sızı hissedilen sadece. umarım en kısa sürede yenersin..

çocuk düşüncesi olmasa hiç yanaşacağım yok herife... çocuk için yıllardan sonra parmak alıştırması yapıyorum. çocuğu aklımdan çıkarırsam egzersizin bi anlamı yok benim için...

cnm benim inanki ben seni anlıorum. biz evlendikten sonra evlenenlerin çocukları oldu. ve eşim çok istiyor. ama bak hamile kalırsan eğer cinsellik yasaklanacak. yada çok aza indirgenecek. araya doğum falan girecek. daha sonra en başa dönersin. tamam çocuk iste düşün. ama eşin boşalacağı zaman içine boşalmasın. en azından 2-3 hafta alış bence. bak zaten 7-8 denemeden sonra alışıosun. yanmalar falan geçiyor.

ben de bırazını alabılıyorum ama zarım yırtılcak kadar değil.snrım ben acıdan çok korkuyorum çünkü çok canım yanıyor.ya da ben andgını düşünüyorum :KK43:((((((((

cnm birazını alıosun ya baş kısmını orası zaten zor kısmı. gerisi akıp gidio içinde. sen en zor olanı zaten yapmışsın. ondan sonrasında da yönüne doğru ittirip derin derin nefes alıp ver. bu arada ıkınmayı da unutma tabe :)))) hade bak yolun %5 lik kısmı kalmış :))))

burcu bende zevk almıyorum yanı acı cekıyorum bana acı veren bısey nasıl zevk verebılırkı artık bu sorunu yenmek ıstıyorum çünkü bebek ıstıyorum .(

cnm ben yendim inanki ilk 10 denemede hiç zevk adına birşey yoktu. çünkü alışamamıştım. ama zamanla girişler kolaylaştı. eşim içimde daha rahat gidip gelmeye başladı. ben ondan sonra zevk almaya başladım. çünkü alıştıkça kendini kasmıosun ve bırakıosun... ben sana işte bu yüzden bebek hemen yapma diorum.. alışman lazım

nasıl yaptınız bende yapsam butun sorunum o sanıyorum belkı zar olmasa orda acıyan bısey yok dıye düşünüp yapacağım.... bırde canınz çok acıdımı çok acı ckeceğim dıye korkuyorum sankı içime bıçak sokacaklarmış gıbı gelıyor

ningh merhaba. bende vajiyi yeneli yaklaşık 1 ay falan oldu. bende senin gibi düşünüyordum çok canım yanacak yapamıycam vs vs. her şey normal giderken tam deneme esnasında bir anda kasılırdım canım yanacak diye ve eşimii hep iterdim. sonra bir gün aklım herşey doğaçlama gelişti tabiri caizse. bir anda deneyeceğim dedim ve üst pozisyona geçtim p. yi kendim yerleştirdim ve yavaşça üzerine oturdum bir ara yine olmayacak yapamayacak gibi oldum ama eşimin desteği ile pes etmedim takıldığım yerde ıkındım nefesimi kontrol etmeye çalıştım. hoooppppp bir baktıkkiii olmuşşşş :))))) aci cektimmi ? canım yandımı ???? hayırrrrr acı yokkk hafif saniyelik bir sızı hep buu.. korkulcak hiç bir şey yok başara bilirsiniz yeterkii bilinç altınızdki o canım cok yanacak sinyalini kaldırın.. hadii kızlarr güzell haberlerinizii okumak istiyorummm en kısa süredee. :))

sevgilerr..

akşam eşim eve gelir gelmez sarıldım bir süre kapıda sonra ufak bir yakınlaşma oldu ama en güzel akşamdı:) gece yatağa girince baktım yan yan geliyor:) ilk başlarda itici geldi ama sonra hoşuma gitmedi değil... 15 dakika kadar sürdü ki bu uzun süredir yaklaşamadığımız ön sevişme süresi. deneme sırasında tam sertleşme olmadı eşimde ama sanırım normal bir durum ne dersiniz 2 yıldır tık olmayan bir adamda arada su koymalar normal?

cnm normal mi pek bilmiorum. ama normal olabilir. yada o an içinden olmayacak diye düşündüyse bi an herşeyi bitirmiş olabilir.

Canım çok saol yeni gördüm mesajları ben yeni üye oldum adresimi nasıl göndericem, bi de sen ödeme yapma ben öderim. Düşünmen yeter. Allah senden razı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hülyacım aparatlarını bugün kargoya vericem ...inşallahhhh 1 haftada bile sürmeden halledersin 😊
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398671980.103762.jpg

👍

X