Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim alkol flan cozum degill inan onla olmuo zaten beynin o kdr dsnuoki ne sarhos oluosn nede kasmiosun hic deneme alkolu bosuna. Bi an once egersz yap aparat al alkol yerine bn 2.5 yl cektm aparatla 1 ayda cozdum bitti bin sukur..

Ben aslında sadece cesaret edemiyorum bunun için alkol düşündüm biryerde okumuştum kırmızı şarap öneren birileri vardı ne bileyim belki beni rahatlatır

Arkadaşlar biri cvp versin lütfen ya !!

Sakın öyle bi hata yapma boşu boşuna günaha girme ben 1 haftalık evliyken jınekoloğa gittim eşimle bana alkolu tavsiye ettii... Biz her şeyi denemiştik ne zaman markete gitsek alkollere bakardım çaktırmadan eşime alsakmı niyetimiz belli günaha girmeyiz Allah affeder belki derdim ki biz inançlı tesettürlü insanlarız ...düşünün çaresizlikten onu bile düşündük ama elhamdülillah böyle bir yanlışa düşmedik almadık ki ben eve anestezici çağırttım bana narkoz değilde ona benzer bişi verdi damar yolundan ,ben bayılmışım ama eşime sayıklamışım bilinç altı yapma acıyo die ki hiç hatırlamıorum çenem hiç susmamış benim ,ayıldımda hiç birini hatırlamadım eşim söyledi.... Bakın ben herşeyi denedim herşeyyyii tek çözümü üstüne basa basa söylüyorum tek çözümü parmak egzersizi yada aparatla egzersiz ... Yada bunları yapamayan azar azar penisle egzersiz yapıp yapıp penisle yenecek böyle yenen de var...

👍

Sakın öyle bi hata yapma boşu boşuna günaha girme ben 1 haftalık evliyken jınekoloğa gittim eşimle bana alkolu tavsiye ettii... Biz her şeyi denemiştik ne zaman markete gitsek alkollere bakardım çaktırmadan eşime alsakmı niyetimiz belli günaha girmeyiz Allah affeder belki derdim ki biz inançlı tesettürlü insanlarız ...düşünün çaresizlikten onu bile düşündük ama elhamdülillah böyle bir yanlışa düşmedik almadık ki ben eve anestezici çağırttım bana narkoz değilde ona benzer bişi verdi damar yolundan ,ben bayılmışım ama eşime sayıklamışım bilinç altı yapma acıyo die ki hiç hatırlamıorum çenem hiç susmamış benim ,ayıldımda hiç birini hatırlamadım eşim söyledi.... Bakın ben herşeyi denedim herşeyyyii tek çözümü üstüne basa basa söylüyorum tek çözümü parmak egzersizi yada aparatla egzersiz ... Yada bunları yapamayan azar azar penisle egzersiz yapıp yapıp penisle yenecek böyle yenen de var...

👍

Bende tesettürlüyüm canım şükür eşimde bende namazlı niyazlı insanlarız ama denemediğimiz yöntem kalmadı 5 aydır psikiyatriste gidiyoruz sadece bir boğum parmak alabildim birkez denedik 6 cm girdi ve kanamam oldu oda zar zor şimdi tekrar dişimi sıkıyorum ama çok canım yanıyor normalde rahat olması gereken birşey bende aşırı yanma ve acı oluyor ve çok az bir ilerleme oluyor şimdi hiç alamamış olsam ve denememiş olsam alkol de çözüm olmaz diyebilirdim doktor bana sen zaten aştın diyor sadece rahat olman gerek diyor bu yüzden alkolü deneme fikri oldu :KK17:

Bende tesettürlüyüm canım şükür eşimde bende namazlı niyazlı insanlarız ama denemediğimiz yöntem kalmadı 5 aydır psikiyatriste gidiyoruz sadece bir boğum parmak alabildim birkez denedik 6 cm girdi ve kanamam oldu oda zar zor şimdi tekrar dişimi sıkıyorum ama çok canım yanıyor normalde rahat olması gereken birşey bende aşırı yanma ve acı oluyor ve çok az bir ilerleme oluyor şimdi hiç alamamış olsam ve denememiş olsam alkol de çözüm olmaz diyebilirdim doktor bana sen zaten aştın diyor sadece rahat olman gerek diyor bu yüzden alkolü deneme fikri oldu :KK17:

Sen herhalde belli bi noktadan sonra takılıyorsun penis yarısında felan sanırım ordan sonrasını ilerleyemiyorsun acı hissediyorsun ben o şekil hamile kaldım hiç deneme yapmadım hamilelikti doğumdu derken vajinusmusa kaldım yerden devam ettim , öncesi parmak egzersiizi yaptım yarısına kadar aldım hamile kaldım daha sonra parmak egzersiZiyle uğraşmak istemedim hep penisle aşmayı denedim dediğin gibi bi yerde çok acıyor gibi hissediyor insan aparat yardımıylada ,o acıyan yerde bekleseniz inan kendiliğinden giriyor acıdı dı die çıkarma öyle ce kal öylece bekleyin ve kendiğinden girdiğini vajinin kendini açtığını göreceksin , bunu bana kızlar hep derdi bende yok yok olmaz açılmaz derdim ama gerçekten vaji kendini açıyor ... Yani düşünün bebek nasıl çıkıyor esnete esneteee anne karnından çıkıorm... Vajina öyle birşeyki neyi soksan onun bütçesinde esniıor giriyor .. Yani affedersin kolunu bile sokmayı denesek zamanla o bile girwr okadar esnek birşey

👍

Sen herhalde belli bi noktadan sonra takılıyorsun penis yarısında felan sanırım ordan sonrasını ilerleyemiyorsun acı hissediyorsun ben o şekil hamile kaldım hiç deneme yapmadım hamilelikti doğumdu derken vajinusmusa kaldım yerden devam ettim , öncesi parmak egzersiizi yaptım yarısına kadar aldım hamile kaldım daha sonra parmak egzersiZiyle uğraşmak istemedim hep penisle aşmayı denedim dediğin gibi bi yerde çok acıyor gibi hissediyor insan aparat yardımıylada ,o acıyan yerde bekleseniz inan kendiliğinden giriyor acıdı dı die çıkarma öyle ce kal öylece bekleyin ve kendiğinden girdiğini vajinin kendini açtığını göreceksin , bunu bana kızlar hep derdi bende yok yok olmaz açılmaz derdim ama gerçekten vaji kendini açıyor ... Yani düşünün bebek nasıl çıkıyor esnete esneteee anne karnından çıkıorm... Vajina öyle birşeyki neyi soksan onun bütçesinde esniıor giriyor .. Yani affedersin kolunu bile sokmayı denesek zamanla o bile girwr okadar esnek birşey

👍

Evet acıyan yere geldiğinde bekletiyorum eşimi ve doktorum bana bi nefes egzersizi önerdi onu yapıyorum ve ıkınıyorum ama yok yine de açılmıyor o arada eşimi beklettiğim için oda güçten düşüyor ve penisi sertliğini kaybetmeye başlıyor oda sıkılıyor iyice

Anlatsan dinlerim benim icinde bi tecrube olur anlatirsan sevinirim
Çok kötü tecrübelerim oldu .. Anlatsam sayfalara sığmaz😊 5 sene eşimle çıktık sonra kavuştuk derken bu bela musallat oldu bize , bide ben cahilim yaa çokta seviyorum yaaa kaynanalarla oturmayı kabul ettim gerisini tahmin edebilirsiniZ zaten ... Kabus gibi günler geçirdim 1,5 sene hergece hergece yatağımda ağladığımı bilirim bir gece ağlamadan yattımı bilmem .... Offff neysee dedim gibbbi çok çokçok şeyler yaşadım Rabbim düşmanımın düşmanın başına vermesin o derece...

👍

Son düzenleme:
Evet acıyan yere geldiğinde bekletiyorum eşimi ve doktorum bana bi nefes egzersizi önerdi onu yapıyorum ve ıkınıyorum ama yok yine de açılmıyor o arada eşimi beklettiğim için oda güçten düşüyor ve penisi sertliğini kaybetmeye başlıyor oda sıkılıyor iyice

Ayyyy sen süper yerdesinnn böyle aşabilirsinnn ... Sadece bekleyip nefes alıp verip ıkınsan bunu defalarca yap pes etme elbet bi denemende girer ... Ben aparatla egzersiz yaptım halde bu durumu yaşadım aparat yaptım çıktım eşimin üstüne tuttum penisi yavaşca soktum o takılan yerde bekledim derin nefes alıp verip ıkkndım baktım olmuyor tekrar bekledim ıkındım hop girdi o noktayı geçtinmi bir kuş gibi hafiflion hiç acı ağrı kalmıor bumuymuş dion .. İnan üstüne gitsen sen yenersin bence pes etme defalarca defalarca dene ıkın nefes al ıkın birden acılıp şıp die girecek sen bile şaşıracaksın...püs noktası orası işte orayı geçtinni gerisinin nasıl girdiğini anlamıon bile

👍

Ben çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah....🌹

👍

Hülyacım kimseden ses çıkmadı sana gönderebilirim bacım... Rabbim kimseyi bu derde düşürmesin yaşamayan asla ve aslaaa bilemezzz, insanlar halimize gülüor ben sülalemdekiler 5 sne sonra yaptım desem benle ne dalga geçerler tahmin edebiliyorum... Hülyacım sana gönderim burda kim ister die bekliorum sana gönderim Allahın izniyle yendiğin zaman sende aynı benim gibi burdan birine gönderirsin...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Çok saol canım Allah senden razı olsun, inşallah bende kurtulunca bu dertten başkasına gönderirim. Adresimi nasıl göndericem sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İki gündür ücretsiz gönderecem die kndimi yırtıom burda kimsenin umrunda değil... Sanırım bi güvensizlik var normaldir hak veirrim.. Bende zamanında aynı şeyi yaptım...
Nasıl gönderecem kargoyla adrese teslim tabiki...
Hülya ya gönderecem dedim bi kere eğer hülyadan ses çıkmazsa krıkkalp sana göndrririm... Olmadı ben hülyaya vajine de sana gönderir oda göndermek istiyor

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Canım çok saol yeni gördüm mesajları ben yeni üye oldum adresimi nasıl göndericem, bi de sen ödeme yapma ben öderim. Düşünmen yeter. Allah senden razı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayal2011 bunca yol katetmisin neler yapmisin buna ragmen hala olmadimi parmaklarinla yapiyosan penislede yapabilirsin ben dokunamiyorum bile

işte ödevi sırasıyla yapmak gerekiyor,birini başarmadan diğer bi ödeve geçemiyoruz.önce dokunmayı öğretti doktorum.onun fizyolojik yapısını resimlerle anlattı.canım bende 3 yıldır nerdeyse dokunamıyodum.
ama bugüne kadar doktora gitmediğime bin pişman oldum.keşke zaman kaybetmeseydim.inan et ödev olunca korksan bile azda olsa ilerliyosun.
şöyle düşün lisedesin ve öğretmenin diyo yarın sözlü yapcam çalışıp gelin.çalışmayınca kötü alıp sınıfta kalacağını düşünüyosun.bide mahcup olmamamk için yapıyosun.bu sayedede ertelemiyosun

Canim bak ben parmk dahi ypamadim inan hepnzden ktu drumdaydim gtmedgm doktor klmdi en son para ayarladim ankrda bunun tedavsni ypan doktora gttim ve aparatlarla calstrdi bni her gun calstm o aparatlarla cesaretim vardi inancimda vardi ama yarida tikaniyorum dye haydar dumen recetesini yaptim ve oldu. Ve ben asla ustte ypamam derdim dsuncesi bile korkunctu bna gore altta cok zor oldu ama ustte daha rhatmissss kesinlikle aparat yapin yada alin inanin cozmeye inanilmaz yardimci oluyo. Sormk isteyen arldslra yardmci olrm insallah..

X