-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.241
diğer yenen arkadaşlar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim... bilmiyorumkismile
bi egzsz yapıyım şimdi bakalım..nedir durum....
boshayallersmile
SLM KIZLAR...........
Benim fikirlerim senin için bişey ifade eder mi bilmiyorum ama ben yinede yazıyorum
çünkü yazılarını okuyorum ve seni çok ilerlemiş görüyorum yani benden bile çok çok önde gidiyorsun ben hiç bu kadar deneme bile yapmadım
ben mesela eş parmagı denemedim denermiydim pek cesaret edemezdim galiba.... bilmiyorumkismile
ya çok iyi gidiyorsun bolca krem sürüp egzersiz yapıp hemen ama arkasından eşinle p...denemesi yapsan p...nin vajiden girdigini ve hatta içinde oldugunu bile hissetmiyorsun
ben o anda olmadı sandım ve moralim çok bozulmuştu tamam ben bittim bidaha deneyemem diye düşünürken meger p...yi almışım bile....
çünkü almadım sanıp kendimi sürekli zorladım ve biraz acımıştı
meger almışım.....zorladıgım için öle olmuş
yani diyorum çok iyi ilerliyorsun bi dene ya bence olacak....
tabi yine sen bilirsin...........
inş en kısa sürede olur
yapıcı tüm öneriler tabii ki değerli benim için....teşekkür ederim.... vereliniortak
ilerleme hızıma inan ben hala inanamıyorum...3 senem dolacak dokundurtmayan ben 10günde eşimin iki parmağını bile aldım...ve gerçekten kalın olan o iki parmağı... kaydirigubbakcemile3
eşli egzersizi önemsiyorum çünkü aklım hep ilerisinde...jin muayenelere herbişilere hazır olmak istiyorumve bu gerçekten çok etkili oluyor...o masaya oturmak kendinden başkasına izin vermek...başımıza gelecek şeyler....
bu yüzden aslında cesaret çoğu kez geldi ama insan ilerledikçe hep bi adım ötesini düşünüyor..ya diyorum işte sonra sorun olmasın diye ikide hız mı kazansam yok tedavinin tamamına katılsam mı son seansta bilmediğim bişi öğretirler mi.... ilerisinin sorunsuz olması için daha iyi mi olur... ya da ters bişi giderse şimdi 3 gün sonra gelecektiniz zaten ne acele ettiniz diyecekler falan filan... :uhm: malum vajililer biraz ayrıntıcı oluyoruz...psikolog da mükemmeliyetçiliği bırak dedi...temizlik hususunda da yardımcı olmaya falan çalıştı hatta hepsi ilişkili diye.... :mymeka:
önceki gün başlayan bi akıntm olmuştu adet başlangıcı olduğunu anladım iyice akşam da devam etti maalesef...o yüzden bugün bişi yapamadık...ama ilacı aldım akşam tekrar..inşallah yarına hiç bi akıntım olmaz ve iç rahatlığıyla egzsz yaptıktan sonra deneyelim diyoruz artık...bi aksilik olmazsa...... :kedi:
dua ile...[/QU
İnş en kısa zamanda olur
ve mutlaka egzersizi yapınca hemen p....dene inan içine aldıgını hissetmiyorsun
ya bi denesene ne kaybedersin ki
doktoru bekleyene kadar
eger vajiye bir şeyin girebilecegi mantıgını kavradıysan bu iş hemen olur bizim çogumuz vajiye birşeyin girebilecegini kavrayamamaktı
bence doktora gitmeden bi deneyin olurda olmazsa ki olur hani bi aksilik olursa sorunun kaynagını çözersin
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin
kadriye arkadaşım teşekkür ederim bu arada fikrini paylaştığın için... opuyorumnanaktan
bu arada krem dediğiniz şey nedir?yani ben kayganlaştırıcı kullanıyorum sadece ve çok rahat oluyo...
acaba anestol pomad ya da benzeri bişi denesem mi
yoksa hiç kafa karıştırmamalı mıyım?? :uhm:
İnş en kısa zamanda olur
ve mutlaka egzersizi yapınca hemen p....dene inan içine aldıgını hissetmiyorsun
ya bi denesene ne kaybedersin ki
doktoru bekleyene kadar
eger vajiye bir şeyin girebilecegi mantıgını kavradıysan bu iş hemen olur bizim çogumuz vajiye birşeyin girebilecegini kavrayamamaktı
bence doktora gitmeden bi deneyin olurda olmazsa ki olur hani bi aksilik olursa sorunun kaynagını çözersin
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin
ben hep anestol kullandım
eger şimdiye kadar hiç kullanmadan egzersiz yaptıysan hiç deneme
sadece p...deneyecegin gün kullan
çok faydasını görürsün
p...yi içine aldıgını hissetmeyeceksin bile
bu da bir tür uyuşturucu ama de mi??
yani ilkinden sonrası için alışkanlık yapar mı ki?? :uhm:
bilmiyorum... şimdi dr.a da soramam..en iyisi tek kayganlaştırıcıyla galiba...yarın olsun bakalım......belki de alırım...
yani eger hiç kullanmadıysan deneme derim
tabi ister istemez biraz alışkanlık yapıyor sanki o olmadan birşey yapamazmışsın gibi geliyor
ama bi süre sonra yani vajide bu duruma alışınca bırakırız
yani umarım .....
bence sen hiç bulaşma bu kremlere ,bu zamana kadar krem destegi almamışsın
al kremi eger p...denemesinde ihtiyaç duyarsan elinle vaji içine sürer denersin
ihtiyaç duymazsan ne ala boşver........
canım sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap ama ertlememeye dikkat et çünkü biliyorsun vaji ertleme hastalığı...her türlü bahaneye açık şu an algılarınız...bu arada reglken tampon egzersizi vermişti bana doktorum şu an egzersiz yapan ve regl olan arkadaşlar tamponun seyrek günler için olan minik bir boyu var eğer yapabiliyorsanız onuda deneyebilirsiniz...vajiye dışardan bi cisim girmesi hissine alışabilirsiniz tamponla...ve en önemlisi reglken vajinize dokunun korkmayın deneyin yapabiliyorsanız yapın çünkü ben reglken sanki vajime dokunsam kırılacak sanırdım ama sonra alıştım yavaş yavaş dokunarak hiçte korkulacak bir şey olmadığını o bölgenin çok dayanıklı bir yapıya sahip olduğunu anladım...
Aminnnn ececim..buarada uykun kacti galiba bu satte uyaniksin..gerci genelde biraz gec saatlerde yaziyosun ama..bazi yazilarindan sikintin oldugunu anladim..ins sikintin falan neyse en kisa zamanda kurtulursun..sonucta inanci butun bir insansin bu belli..ins dualarinda kabul olucaktir..kendine dikkat et arkadasim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğru söylüyosun..da şimdi aklıma geldi olmadı bende xlodciane diye mi yazılıyodu o sprey de var gerçi o da kaşınma yapmıştı ama zorda kalırsam onu da kullanabilirm..
ama hiçbişeysiz yapmaya çalışmayı düşünüyrm...sağol tekrardan iyi geceler..