Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya helpless hephüzünlü siz bi ara birbirinize küsmemiş miydiniz ben mi yanliş hatirliyorum? 1 hafta giremiyorum neler kariştiriyosunuz. ben de bi ara bahara çemkirmiştim. çingene gibi olduk iki dakka sonra oynamaya başliyoruz ne alemiz yaaa :KK70: seviniyorum böle olunca küsemiyoruz birbirimize :dance: :dance: :dance:

kaydirigubbakcemile3 İlahi ececim....
dogru söylüyorsun azıcık tartışmıştık evet
napim yazılarını okuyorum hep hüzünlünün cevap vermeden duramadım
benim gibi yapamam yapmam dedi mükemmel ilerliyor hemde benim yapmadıgım şeyleri bile yaparak şimdi p...denemesi yapsa olacak bundan %100 eminim
çatladım burda anlayacagın cevap vermeden napim isterse umursamasın belki okur dedim
öle yani.........
burda kimse kimseyi tanımıyor ki bugün çemkir yarın bişi olmamış gibi gel konuş
yüz yüze bakmıyoruz ki :dance: :dance:
pc pc ye bakıyo sırnaşık şey

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben başka bir konu başlığında yazmıştım burayı tavsiye ettiler durumumu tekrar anlatim.yaklaşık 1 yıllık evliyim ilk 3 ay vajinismus olduğumu kabul etmedim.daha sonra dra gittim bana vajinismus olmadığımı söyledi emlayı tavsiye etti ama yine olmadı.küçük bi yerde yaşıyorum ve eşimde burda doktor o yüzden bir dra gidip derdimi açık açık anlatamıyorum.aranızda bu hastalığı yenmiş çok kişi var lütfen banada yardımcı olun..paarmak egzersizlerini denedim dün arkadaşların tavsiyesi üzerine parmakta problem yok ama daha fazlası olmuyo.ne yapmam gerekiyo bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum..

günaydın arkadaşlar ben başka bir konu başlığında yazmıştım burayı tavsiye ettiler durumumu tekrar anlatim.yaklaşık 1 yıllık evliyim ilk 3 ay vajinismus olduğumu kabul etmedim.daha sonra dra gittim bana vajinismus olmadığımı söyledi emlayı tavsiye etti ama yine olmadı.küçük bi yerde yaşıyorum ve eşimde burda doktor o yüzden bir dra gidip derdimi açık açık anlatamıyorum.aranızda bu hastalığı yenmiş çok kişi var lütfen banada yardımcı olun..paarmak egzersizlerini denedim dün arkadaşların tavsiyesi üzerine parmakta problem yok ama daha fazlası olmuyo.ne yapmam gerekiyo bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum..
hosgeldın canım...cok gzl parmak yapabılıyorsan dahada kolay yenıceksın...parmak egzersızıznde hangı asamadasın...

hoşbuldum..
tek parmağım tamamen oluyo hatta bi kez iki parmağımı birden başardım.benim asıl sorunum kuruluk hiç ıslanma olmuyo ve bu yüzden çok canım yanıyo galiba bunun için ne yapma gerekiyo?

canım cesad değil aslında cised.cinsel sağlık enstitüsü derneği

pardon ben yanlış yazmışım kızlar hihoyyyt CETAD (cinsel eğitim tedavi ve araştırma derneği) Buradan link vermem doğru olurmu bilmiyorum... Cised ve Cetad farklı 2 kurum..ben şahsi fikrimi söyleyeyim cised vajinusmusun üstesinden gelmek adlı kitabın yazarına ait bir dernek kitabı aldım bazı faydalı bilgiler olmasına rağmen yazan kişi bana aşırı megolaman geldiği için ve bazı yazılarından ve en çokta resimlerden negatif olarak etkilendiğimden dolayı çöpe attım...tabiki bu benim görüşüm almak isteyenleri yönlendirmek istemem...

tünaydın kızlar yaz yagmuru yagıyor burda karamsar bir hava var bunaldım vallahi inş. arkasına güneş çıkar:bbo:ya su listeye neden hamiş bayanlarıda eklemiyorsun bayag olduk eklesek olmazmı kim hazırladı listeyi?

hoşbuldum..
tek parmağım tamamen oluyo hatta bi kez iki parmağımı birden başardım.benim asıl sorunum kuruluk hiç ıslanma olmuyo ve bu yüzden çok canım yanıyo galiba bunun için ne yapma gerekiyo?

Arkadaşım,

bende de aynı sorun vardı. Özellikle bu olayı bir vazifeymiş gibi gördüğümüz için kendimizi kasıyoruz ve ıslanma olayı olmuyor. Halbuki bu bizlerin doğasında var. Yani sevdiğimiz insanın dokunuşundan zevk almak, zevk aldıkça ıslanmak ve ilişkiye hazır olmak.

Ben de vajinusmusluydum. Ancak birkaç sayfa öncesinde yazmıştım, lütfen bu olaya takılı kalmayalım. Yani kendimizi bunu yapamayacağız diye odaklamayalım. Acı çekicez, sancılı olacak, yine başaramayacağız diye düşünmeyelim.

İnanın ben sadece tek parmaktayken denedim ve penisi içime alabildim ve anında ilişkiye girebildik :) Sadece bir duvar var içerde, orada hafif bir acı oluyor ancak kendimizi kastığımızda daha sıkılaşıyor ve daha da acır. Benim o anda eşim bana çok yardımcı oldu, ben de derin nefes alarak ve ıkınarak daha da içime alabildim ve bu iş olduuuuu :))) Ve inanın acı macı hiçbir şey hissetmedim o olay esnasında.

Eğer ıslanma sorunu yaşıyorsan, durex play'i tavsiye ederim. Cinsel ilişki aynı zamanda öğrenilerek kazanılan bir deneyim. Üzerimizdeki toyluk bittikten sonra ve kendimize güvendiğimiz anda inanıyorum ki biz de ıslanacağız :)

Sadece inanın, bakın tekrar ediyorum ben sadece tek parmaktaydım, iki parmağı sokmaya bile cesaretim yoktu. Ve penisi içeri azardan alabiliyorsanız, sakın geri çekmeyin, bırakın az öyle dursun, azar azar içinize almayı deneyebilirsiniz ardından.

Bunca insan boşuna dememiş gerçekten: bu kadar beklediğim yıllara acıyorum diye. Haydi kızlar, depresyon sizi değil, siz onu alt etin. Bu olay tamamen psikolojikmiş. Korkularınızın üzerine gidin! Haydi göreyim sizi :)

tünaydın kızlar yaz yagmuru yagıyor burda karamsar bir hava var bunaldım vallahi inş. arkasına güneş çıkar:bbo:ya su listeye neden hamiş bayanlarıda eklemiyorsun bayag olduk eklesek olmazmı kim hazırladı listeyi?

diğer vajinusmus sonrası bölümüne olabilir canım opuyorumnanaktankimler bekliyor bilgisini verirseniz listeleriz ne kadarlık hamile olduklarınıda yazarız yanına hihoyyyt

merhaba hanımlar, şuan berbat durumdayım....

Son aşamaya geldim ama takılı kaldım. Özel bi hastanede bi doktora gidiyordum, 2 haftada eşli kegele başladım ve başardım hemde baya ileri seviyede, rahatlattı bu beni... Sonra sınırlı giriş egzersizi yapmaya başladım, tek başıma devam edemediğim için doktoru aradım ve doktor hastaneden ayrılmış:KK43:

uzun uğraşlarımla doktoru bulup randevu aldım ama geç kaldık trafiğe takıldık. Doktor iki hafta sonra gelin doluyum dedi... bizde yurt dışına çıkacağız... büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...

Sanki bununla sınanıyorum, sabrım taşıyor, dayanamıyorum. Son kısıma geldim, parmak egzersizlerini bitirdim. şimdi sonkısımdayım. ama yapamadım bi türlü.

Bunun üzerine vajinal akıntı, mantar oluştu. sanki herşey üzerime geliyor...

Kegel ile başaran arkadaşlardan yorum bekliyorum, özel de yazarlarsa sevinirim:KK43:

Son kısım için rahatlamam lazım... ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:

kaydirigubbakcemile3 ılahi ececim....
dogru söylüyorsun azıcık tartışmıştık evet
napim yazılarını okuyorum hep hüzünlünün cevap vermeden duramadım
benim gibi yapamam yapmam dedi mükemmel ilerliyor hemde benim yapmadıgım şeyleri bile yaparak şimdi p...denemesi yapsa olacak bundan %100 eminim
çatladım burda anlayacagın cevap vermeden napim isterse umursamasın belki okur dedim
öle yani.........
burda kimse kimseyi tanımıyor ki bugün çemkir yarın bişi olmamış gibi gel konuş
yüz yüze bakmıyoruz ki :dance: :dance:
pc pc ye bakıyo sırnaşık şey

ya helpless hephüzünlü siz bi ara birbirinize küsmemiş miydiniz ben mi yanliş hatirliyorum? 1 hafta giremiyorum neler kariştiriyosunuz. ben de bi ara bahara çemkirmiştim. çingene gibi olduk iki dakka sonra oynamaya başliyoruz ne alemiz yaaa :KK70: seviniyorum böle olunca küsemiyoruz birbirimize :dance: :dance: :dance:

kaydirigubbakcemile3 burası bir yardımlaşma ortamı.. ben bir uyarıda bulunmuştum başka biri kendi üzerine alıp konuyu sflarca başka yere çekmişti helpless de o arada biraz sazanlık yapmıştı(kabul et helpless :) )
neyse işte arkadaş yendi sevindm tebrik ettim o da bana cesaret vermeye çalışıyo sağolsun... vereliniortak
yani pc olmasa da aynı şey olurdu...önümüzdeki maçlara bakıcaz naniknanik
ececim sen de ayrı bir alemsin bu arada ya.... yerimseniben çok düşünüyoruz...biraz daha teslimiyet belki he :1ninca: guclubacismile

bu arada aslında kötü haber...
akıntm arttı dr.u ve psikolğu aradım.geç kaldın hapa ondandr iyisi mi bırak adetini ol..sonra devam dendi.psiklg da kas-nefes egzslerine devam bu arada,üzülme vardr bir hayır dedi....
vardır bir hayır.......
mayıs 30 geçiyodu içimden hep ama mafoldumben
olsun....en azından egzsz konusunda bir yerlere vardmadan reglolmadım...inşallah devam ederm hızla hem daha çok deneme şansm olur regl snrası...
dua ile.....

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb bende de aynı sorun var ve hala bakireyim utanıyorum emlayı nasıl kullanabilirim lütfen cevap yazın tşkederim şimdiden

X