Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

diğer yenen arkadaşlar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim... bilmiyorumkismile
bi egzsz yapıyım şimdi bakalım..nedir durum....
boshayallersmile
tatlım bence bugün denersen yarın güzel haberlerini alırız.ancak p...s denemesinde popoya doğru it.bence sen üstte ol.derin nefes al nefes verirken ve ıkınırken ittir.yavaş yavaş ittir.nefes olayını sakın unutma.kolay gelsin.

bahar,zerr,venüsten,munisse,derin...
teşekür ederim desteğiniz için.... :1hug:
bakalım...dediğiniz gibi hazır hisedersem denerim...
yoksa da cmtye az kaldı olmadı son seansa da gider sorularımı silerim aklımdan...
ilaç işe yarıyo galiba akıntm durmş gibi...
adet olmazsam allhtan bişi gelmezse başka...cmt gidip dönünce olur en olmadı...
ya da belki de bi ara cesaret gelir gitmeden hallederim...
güzel olsun temiz olsun istiyrm...hayırlısı.... DUA ile....... boshayallersmile

inşallah güzelim dularımız seninle...sakın şu gün olsun falan diye şartlandırma kendini oluruna bırak ben 1 mayıs olsun diye uğraştım ama olmadı kaydirigubbakcemile2

slm herkese,durum raporu veriyorum.dün gece iki parmak, üç parmağın bir boğumu ve mum'u yaptım.ama malesef bunların hepsi emla ile oldu.emlasız mum da 3,4 cm ancak alabiliyorum.
Bu arada jel'e para yetiştiremiyorum artık.bepanten kremle yapıyorum çok daha uygun fiyatı hem işimede yarıyor,tavsiye ederim.

çok güzel... a.s
emla ne için canım...ac.. mı hissediyosun?
bu arada denemeyi düşünüyo musun yakınlarda?

sağol canım allah hepimiizn yardımcısı olsun.ya böyle bişey olamaz ben çıkıyorum odadan arkamdan bi sürü eleştiri.eşim çıkıyor onun arkasından eleştiri.bu ne yaa...bir daha asla o hastanenin kapısından bile geçmek istemiyorum.:1shok:

bu kadında cesad üyesi canım.ama bence onun amacı kendine fantezi bulmak herhalde:bbo:

canım jinekologa gitmek düşüncesi bile beni deli ediyor.hiç gitmedim eyvahedigeldismile.ne bileyim böyle olacağını.parmak egzersizlerine başlamıştım 2 boğumdan öteye gidemedim.şimdi regl oldum geçsin.kendi kendime deniycem. bakalım olmazsa venüstenin doktorunu düşünüyorum.

canım çok merak ettim ya bu eft denilen şeyi biz kendimiz yapabiliyormuyuz. biraz daha açıklayabilirmisin. google yazdım bi örnek izledim ama kadının köpeği olmuş bi diğer bayan ona bişeyler söylüyo eline başına falan tık tık vuruyo sen nasıl aldın penisin yarıdını bu eft ile merak ettim valla ben vajiyi yendim ama arada sıkıntılarım oluyo onun içinde yapılabiliyormu bu eft ve nasıl yapılabilir aydınlatırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…