- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.221
duyun sen de mi hamilesin? Tebrikler canım...
teşekkür ederim canıma.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duyun sen de mi hamilesin? Tebrikler canım...
tatlım bence bugün denersen yarın güzel haberlerini alırız.ancak p...s denemesinde popoya doğru it.bence sen üstte ol.derin nefes al nefes verirken ve ıkınırken ittir.yavaş yavaş ittir.nefes olayını sakın unutma.kolay gelsin.diğer yenen arkadaşlar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim... bilmiyorumkismile
bi egzsz yapıyım şimdi bakalım..nedir durum....
boshayallersmile
bahar,zerr,venüsten,munisse,derin...
teşekür ederim desteğiniz için.... :1hug:
bakalım...dediğiniz gibi hazır hisedersem denerim...
yoksa da cmtye az kaldı olmadı son seansa da gider sorularımı silerim aklımdan...
ilaç işe yarıyo galiba akıntm durmş gibi...
adet olmazsam allhtan bişi gelmezse başka...cmt gidip dönünce olur en olmadı...
ya da belki de bi ara cesaret gelir gitmeden hallederim...
güzel olsun temiz olsun istiyrm...hayırlısı.... DUA ile....... boshayallersmile
slm herkese,durum raporu veriyorum.dün gece iki parmak, üç parmağın bir boğumu ve mum'u yaptım.ama malesef bunların hepsi emla ile oldu.emlasız mum da 3,4 cm ancak alabiliyorum.
Bu arada jel'e para yetiştiremiyorum artık.bepanten kremle yapıyorum çok daha uygun fiyatı hem işimede yarıyor,tavsiye ederim.
inşallah güzelim dularımız seninle...sakın şu gün olsun falan diye şartlandırma kendini oluruna bırak ben 1 mayıs olsun diye uğraştım ama olmadı kaydirigubbakcemile2
çok güzel... a.s
emla ne için canım...ac.. mı hissediyosun?
bu arada denemeyi düşünüyo musun yakınlarda?
çok güzel... a.s
emla ne için canım...ac.. mı hissediyosun?
bu arada denemeyi düşünüyo musun yakınlarda?
nefret ediyorum ya nefret ediyorum böyle psikologlardan mafoldumben benim gittiğim psikologda böyleydi.eşimle aramı açıyordu kadın ya manyak ya hatırladıkça canım sıkılıyor . bıraktım psikoloğu eşimle kumrular gibi olduk. zaten hiç bişey de yapmadı vaji için hiç bana egzersiz filanda demedi ben bu sitede duydum ilk. fusüncum bence psikologu olan bi jinekologa git yani vaji merkezine git bence boşuna paranı harcama psikologlarda ..... ALLAH yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum .... ben de şuan senin gibiyim
venüscüm tampon çok korkunç geldi eyvahedigeldismile imkansız ....
zerrcim şimdi okuyacağım teşekkür ederim
yawrum yenince bile yapamaz insan düşün istemediğin şey bile olsa ses çıkarmayacan normal insan bile vajili olur...ben gittiğim drlarda Cesad üyesimi değilmi ona bakıyorum artık çünkü millet para için insanların tüm dünyası umursamadan alt üst edebiliyor ortalık şarlatan dolu...ben füsunun yerine olsam o adamı şikayet eder paramıda çatır çatır alırdım...bu konu çok hassas bir konu kimsenin sizi üzmesine, yıpratmasına izin vermeyin kızlar....
Fusuncuk emin ol o doktora gitsek biz de yapamazdik. 5 seansta bir şey yapmadiysa sorun ondadır. Bence doktor doktor geziceğine bir kendi kendine halletmeye çaliş. Her gün yarım saatini ayirirsan 1 hafat sonra öyle ilerleme kaydetçeksin ki şaşiricaksin.
Jinekologa gittin mi bilmiyorum ama benim gittiğimi öneririm istersen. Bayan çok tatli bi kadin Yale mezunu. Sen istemedikçe hiçbişey yapmiyo güleryüzlü. Ona git sana kasarını nasil kullanicağini gösterir. Anadolu yakasinda. Bağdat caddesi üzrinde kliniği. Bir defa ona gittim sonra burada dostlarimla birlikte çözdüm. İçin rahat etçekse illa dr istiyosan git. ama hiç gerek yok inan yokkkk.
venüscüm cesad üyesi ne demek ? bilmiyorumkismile
zerrcim okudum teşekkür ederim faydalı oldu hemde tebessüm ettirdi teşekkürler canım opuyorumnanaktan
canım istersen googleye EFT NASIL YAPILIR diye yaz bir sürü video çıkıyor faydası olacağını düşünüyorum ... ben EFT yaparak , p... yarısını acısız bi şekilde hatta kayganlaştırıcı da sürmeden içeri almıştım
Mrb canım.Ben bir kaç kez egzersiz yaptım sonra p...s denedik ve hiç beklemediğimiz bir anda oldu bence p....si dene bakalım olur belkidiğer yenen arkadaşlar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim... bilmiyorumkismile
bi egzsz yapıyım şimdi bakalım..nedir durum....
boshayallersmile