yapıcı tüm öneriler tabii ki değerli benim için....teşekkür ederim.... vereliniortak
ilerleme hızıma inan ben hala inanamıyorum...3 senem dolacak dokundurtmayan ben 10günde eşimin iki parmağını bile aldım...ve gerçekten kalın olan o iki parmağı... kaydirigubbakcemile3
eşli egzersizi önemsiyorum çünkü aklım hep ilerisinde...jin muayenelere herbişilere hazır olmak istiyorum
ve bu gerçekten çok etkili oluyor...o masaya oturmak kendinden başkasına izin vermek...başımıza gelecek şeyler....
bu yüzden aslında cesaret çoğu kez geldi ama insan ilerledikçe hep bi adım ötesini düşünüyor..ya diyorum işte sonra sorun olmasın diye ikide hız mı kazansam yok tedavinin tamamına katılsam mı son seansta bilmediğim bişi öğretirler mi.... ilerisinin sorunsuz olması için daha iyi mi olur... ya da ters bişi giderse şimdi 3 gün sonra gelecektiniz zaten ne acele ettiniz diyecekler falan filan... :uhm: malum vajililer biraz ayrıntıcı oluyoruz...psikolog da mükemmeliyetçiliği bırak dedi...temizlik hususunda da yardımcı olmaya falan çalıştı hatta hepsi ilişkili diye.... :mymeka:
önceki gün başlayan bi akıntm olmuştu adet başlangıcı olduğunu anladım iyice akşam da devam etti maalesef...o yüzden bugün bişi yapamadık...ama ilacı aldım akşam tekrar..inşallah yarına hiç bi akıntım olmaz ve iç rahatlığıyla egzsz yaptıktan sonra deneyelim diyoruz artık...bi aksilik olmazsa...... :kedi:
dua ile...[/QU
İnş en kısa zamanda olur
ve mutlaka egzersizi yapınca hemen p....dene inan içine aldıgını hissetmiyorsun
ya bi denesene ne kaybedersin ki
doktoru bekleyene kadar
eger vajiye bir şeyin girebilecegi mantıgını kavradıysan bu iş hemen olur bizim çogumuz vajiye birşeyin girebilecegini kavrayamamaktı
bence doktora gitmeden bi deneyin olurda olmazsa ki olur hani bi aksilik olursa sorunun kaynagını çözersin
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin