Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlatırsan çok sevinirim tatlım bu meditasyon gibi bişey sanırım.dualrım hepimzle inşallah Allahım hepimizin yarımcısı olsun. bende migren de var belki ona da bi faydası dokunur senden ayrıntılı olarak bekliyorum hayatım şu eft yi çok meraklandım.

diğer yenen arkadaşlar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim... bilmiyorumkismile
bi egzsz yapıyım şimdi bakalım..nedir durum....
boshayallersmile

SLM KIZLAR...........
Benim fikirlerim senin için bişey ifade eder mi bilmiyorum ama ben yinede yazıyorum
çünkü yazılarını okuyorum ve seni çok ilerlemiş görüyorum yani benden bile çok çok önde gidiyorsun ben hiç bu kadar deneme bile yapmadım
ben mesela eş parmagı denemedim denermiydim pek cesaret edemezdim galiba.... bilmiyorumkismile
ya çok iyi gidiyorsun bolca krem sürüp egzersiz yapıp hemen ama arkasından eşinle p...denemesi yapsan p...nin vajiden girdigini ve hatta içinde oldugunu bile hissetmiyorsun
ben o anda olmadı sandım ve moralim çok bozulmuştu tamam ben bittim bidaha deneyemem diye düşünürken meger p...yi almışım bile....
çünkü almadım sanıp kendimi sürekli zorladım ve biraz acımıştı
meger almışım.....zorladıgım için öle olmuş
yani diyorum çok iyi ilerliyorsun bi dene ya bence olacak....
tabi yine sen bilirsin...........
inş en kısa sürede olur

Bu arada 1 kereden sonra P... denemek banada nasip olmadı........
sag olsun regl kapıya erken dayandı.......
canımda sıkıldı....
keşke geciktirici kullansaydım....
birde emladan rahatsız olan arkadaşlar varsa eger ki bende öyleydim size şiddetle ANESTOL POMADI önerebilirim aynı işlevi görüyor ve emla gibi yakma ve kaşınma...vs sıkıntılada olmuyor

Herkesin beyni aslında aynı sinyalleri veriyor tabiki kimileri bunu daha şiddetli kimileride çok hafif bir şekilde algılıyor
biz vaji psikolojisine sahip kişiler olarak malesef daha şiddetli algılayanlardanız
burada hepimiz birşeyler yaptık yapıyoruzda kimimiz doktor yardımı kimimiz sadece buradan birbirimizden destek alarak yenmeye calışıyoruz
ve aslında farkında olmadan birbirimize bencil davranıyoruz ben merkezli oluyoruz
aslında hepimiz korkuyoruz hepimizin canı ki ^kendimizce^ çok acıyor halbuki herkes aynı şeyleri hissediyor ilk zamanlarda ama sanki hep sadece bize özelmiş gibi hissediyoruz korkuyu acıyı.....
burada olarak bence hepimiz çok şanslıyız şunu diyorum ben burda olmasaydım asla yenemezdim
çünkü tek vajili kendimi sanıyordum tek canı yanan tek psikoloji bozulan tek korkan tek umutsuz ve tek tek....aklınıza ne gelirse yani bende ve burda olan herkes sadece ^BEN^ olan ^BENCıLLERıZ^
Eger burda aynı soruna sahipsek aynı duyguları yaşıyorsak EŞıTıZ demektir
kimsenin kimseden çok canı yanmıyor kimse kimseden çok korkmuyor madem birileri yenebiliyor birileri birşeyler yapıp normal hayatına dewam edip mutlu mesut yaşayabiliyorsa ve biz aynı ortak noktada buluşup EŞıT olabiliyorsak....
hadi arkadaşlar bunu ben yendim diye yazmıyorum burda herkes yendi ve yenecek birazcık şu BEN den çıkıp BıZ olalım ve herkes nasıl yendiyse bende yenerim deyip şu umutsuz vakalık psikolojisinden çıkıp birşeyler yaptıysak sonuna kadar devam edelim
Evet başta kabul etmek zor bunu ilk başlayan herkes yaşadı bende yaşadım sizde yaşıyorsunuz ve buraya gelecek olanlarda yaşayacak ama birşeylere başladıktan sonra herkes nasıl yendiyse herkes yenecek.....
yani kimsenin kimseden farkı yok sadece öyle algılamak istiyoruz
çünkü gercekten hiçte zor degilmiş sadece önce bunu anlamamız kabul etmemiz gerek

LÜTFEN ARKADAŞLAR BU KADAR ıLERLEMıŞKEN BIRAKMAYIM
BEN ŞıMDı ÇOK ÜZÜLÜYORUM KEŞKE 2 SENE BU KADAR ÖN YARGILI OLMASAYDIMDA BıRŞEYLER ıÇıN ADIM ATSAYDIM........
BIRAKMAYIN.....BIRAKMAYIN......
BıRAZCIK KENDıMıZE GÜVENELıM ALLAH KıMSEYE TAŞIYAMAYACAGI YÜKTEN FAZLASINI VERMEZMıŞ DEMEKKı BıZ BU YÜKLERı TAŞIYABıLıYORUZ Kı RABBıMıZ VERıYOR
DEMEKKı BıZ BU YÜKTEN KURTULABıLıRıZ SADECE BıRAZCIK ıNANMAK VE KENDıMıZE GÜVENMEK GEREK
Herkes yapabiliyorsa BENDE yapabilirim
yani psikolojimizi bozarken BEN merkezli olmayıp
kendimize güvenirken inanırken ve başarırken BEN merkezli olalım
RABBıM HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
HAYIRLI GECELER...........

SLM KIZLAR...........
Benim fikirlerim senin için bişey ifade eder mi bilmiyorum ama ben yinede yazıyorum
çünkü yazılarını okuyorum ve seni çok ilerlemiş görüyorum yani benden bile çok çok önde gidiyorsun ben hiç bu kadar deneme bile yapmadım
ben mesela eş parmagı denemedim denermiydim pek cesaret edemezdim galiba.... bilmiyorumkismile
ya çok iyi gidiyorsun bolca krem sürüp egzersiz yapıp hemen ama arkasından eşinle p...denemesi yapsan p...nin vajiden girdigini ve hatta içinde oldugunu bile hissetmiyorsun
ben o anda olmadı sandım ve moralim çok bozulmuştu tamam ben bittim bidaha deneyemem diye düşünürken meger p...yi almışım bile....
çünkü almadım sanıp kendimi sürekli zorladım ve biraz acımıştı
meger almışım.....zorladıgım için öle olmuş
yani diyorum çok iyi ilerliyorsun bi dene ya bence olacak....
tabi yine sen bilirsin...........
inş en kısa sürede olur

yapıcı tüm öneriler tabii ki değerli benim için....teşekkür ederim.... vereliniortak
ilerleme hızıma inan ben hala inanamıyorum...3 senem dolacak dokundurtmayan ben 10günde eşimin iki parmağını bile aldım...ve gerçekten kalın olan o iki parmağı... kaydirigubbakcemile3
eşli egzersizi önemsiyorum çünkü aklım hep ilerisinde...jin muayenelere herbişilere hazır olmak istiyorum :eek: ve bu gerçekten çok etkili oluyor...o masaya oturmak kendinden başkasına izin vermek...başımıza gelecek şeyler....
bu yüzden aslında cesaret çoğu kez geldi ama insan ilerledikçe hep bi adım ötesini düşünüyor..ya diyorum işte sonra sorun olmasın diye ikide hız mı kazansam yok tedavinin tamamına katılsam mı son seansta bilmediğim bişi öğretirler mi.... ilerisinin sorunsuz olması için daha iyi mi olur... ya da ters bişi giderse şimdi 3 gün sonra gelecektiniz zaten ne acele ettiniz diyecekler falan filan... :uhm: malum vajililer biraz ayrıntıcı oluyoruz...psikolog da mükemmeliyetçiliği bırak dedi...temizlik hususunda da yardımcı olmaya falan çalıştı hatta hepsi ilişkili diye.... :mymeka:
önceki gün başlayan bi akıntm olmuştu adet başlangıcı olduğunu anladım iyice akşam da devam etti maalesef...o yüzden bugün bişi yapamadık...ama ilacı aldım akşam tekrar..inşallah yarına hiç bi akıntım olmaz ve iç rahatlığıyla egzsz yaptıktan sonra deneyelim diyoruz artık...bi aksilik olmazsa...... :kedi:
dua ile...

kadriye arkadaşım teşekkür ederim bu arada fikrini paylaştığın için... opuyorumnanaktan

bu arada krem dediğiniz şey nedir?yani ben kayganlaştırıcı kullanıyorum sadece ve çok rahat oluyo...
acaba anestol pomad ya da benzeri bişi denesem mi
yoksa hiç kafa karıştırmamalı mıyım?? :uhm:

yapıcı tüm öneriler tabii ki değerli benim için....teşekkür ederim.... vereliniortak
ilerleme hızıma inan ben hala inanamıyorum...3 senem dolacak dokundurtmayan ben 10günde eşimin iki parmağını bile aldım...ve gerçekten kalın olan o iki parmağı... kaydirigubbakcemile3
eşli egzersizi önemsiyorum çünkü aklım hep ilerisinde...jin muayenelere herbişilere hazır olmak istiyorum :eek: ve bu gerçekten çok etkili oluyor...o masaya oturmak kendinden başkasına izin vermek...başımıza gelecek şeyler....
bu yüzden aslında cesaret çoğu kez geldi ama insan ilerledikçe hep bi adım ötesini düşünüyor..ya diyorum işte sonra sorun olmasın diye ikide hız mı kazansam yok tedavinin tamamına katılsam mı son seansta bilmediğim bişi öğretirler mi.... ilerisinin sorunsuz olması için daha iyi mi olur... ya da ters bişi giderse şimdi 3 gün sonra gelecektiniz zaten ne acele ettiniz diyecekler falan filan... :uhm: malum vajililer biraz ayrıntıcı oluyoruz...psikolog da mükemmeliyetçiliği bırak dedi...temizlik hususunda da yardımcı olmaya falan çalıştı hatta hepsi ilişkili diye.... :mymeka:
önceki gün başlayan bi akıntm olmuştu adet başlangıcı olduğunu anladım iyice akşam da devam etti maalesef...o yüzden bugün bişi yapamadık...ama ilacı aldım akşam tekrar..inşallah yarına hiç bi akıntım olmaz ve iç rahatlığıyla egzsz yaptıktan sonra deneyelim diyoruz artık...bi aksilik olmazsa...... :kedi:
dua ile...[/QU

İnş en kısa zamanda olur
ve mutlaka egzersizi yapınca hemen p....dene inan içine aldıgını hissetmiyorsun
ya bi denesene ne kaybedersin ki
doktoru bekleyene kadar
eger vajiye bir şeyin girebilecegi mantıgını kavradıysan bu iş hemen olur bizim çogumuz vajiye birşeyin girebilecegini kavrayamamaktı
bence doktora gitmeden bi deneyin olurda olmazsa ki olur hani bi aksilik olursa sorunun kaynagını çözersin
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin

kadriye arkadaşım teşekkür ederim bu arada fikrini paylaştığın için... opuyorumnanaktan

bu arada krem dediğiniz şey nedir?yani ben kayganlaştırıcı kullanıyorum sadece ve çok rahat oluyo...
acaba anestol pomad ya da benzeri bişi denesem mi
yoksa hiç kafa karıştırmamalı mıyım?? :uhm:

ben hep anestol kullandım
eger şimdiye kadar hiç kullanmadan egzersiz yaptıysan hiç deneme
sadece p...deneyecegin gün kullan
çok faydasını görürsün
p...yi içine aldıgını hissetmeyeceksin bile

İnş en kısa zamanda olur
doktoru bekleyene kadar
eger vajiye bir şeyin girebilecegi mantıgını kavradıysan bu iş hemen olur bizim çogumuz vajiye birşeyin girebilecegini kavrayamamaktı
bence doktora gitmeden bi deneyin olurda olmazsa ki olur hani bi aksilik olursa sorunun kaynagını çözersin
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin[/QUOTE]

sağolasın...da diyorum ya adet başlangıcı olunca deneyemedik...ilaç kullandım dr.a sorarak..inş yarın etkisini gösterir de akıntım olmazsa adeti ileriye atarsa niyetim o....ufak bi akıntı da olsa benim adet başı öyle oluyo adetten sayılır olmaz yani sonuçta...
neyse yarın olsun da..bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... boshayallersmile
iyi geceler....

İnş en kısa zamanda olur
doktoru bekleyene kadar
doktorla tedevin bitmeden onuda çözersin

sağolasın...da diyorum ya adet başlangıcı olunca deneyemedik...ilaç kullandım dr.a sorarak..inş yarın etkisini gösterir de akıntım olmazsa adeti ileriye atarsa niyetim o....ufak bi akıntı da olsa benim adet başı öyle oluyo adetten sayılır olmaz yani sonuçta...
neyse yarın olsun da..bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.... boshayallersmile
iyi geceler....[/QUOTE]

inş güzel haberlerle dönersin
ilacın etkisi mutlaka olur sanırım adet gününden bir kaç gün önce alınıyor
etkisi olur umarım
hayırlı geceler...............

ben hep anestol kullandım
eger şimdiye kadar hiç kullanmadan egzersiz yaptıysan hiç deneme
sadece p...deneyecegin gün kullan
çok faydasını görürsün
p...yi içine aldıgını hissetmeyeceksin bile

bu da bir tür uyuşturucu ama de mi??
yani ilkinden sonrası için alışkanlık yapar mı ki?? :uhm:
bilmiyorum... şimdi dr.a da soramam..en iyisi tek kayganlaştırıcıyla galiba...yarın olsun bakalım......belki de alırım...

bu da bir tür uyuşturucu ama de mi??
yani ilkinden sonrası için alışkanlık yapar mı ki?? :uhm:
bilmiyorum... şimdi dr.a da soramam..en iyisi tek kayganlaştırıcıyla galiba...yarın olsun bakalım......belki de alırım...

yani eger hiç kullanmadıysan deneme derim
tabi ister istemez biraz alışkanlık yapıyor sanki o olmadan birşey yapamazmışsın gibi geliyor
ama bi süre sonra yani vajide bu duruma alışınca bırakırız
yani umarım .....
bence sen hiç bulaşma bu kremlere ,bu zamana kadar krem destegi almamışsın
al kremi eger p...denemesinde ihtiyaç duyarsan elinle vaji içine sürer denersin
ihtiyaç duymazsan ne ala boşver........

yani eger hiç kullanmadıysan deneme derim
tabi ister istemez biraz alışkanlık yapıyor sanki o olmadan birşey yapamazmışsın gibi geliyor
ama bi süre sonra yani vajide bu duruma alışınca bırakırız
yani umarım .....
bence sen hiç bulaşma bu kremlere ,bu zamana kadar krem destegi almamışsın
al kremi eger p...denemesinde ihtiyaç duyarsan elinle vaji içine sürer denersin
ihtiyaç duymazsan ne ala boşver........

doğru söylüyosun..da şimdi aklıma geldi olmadı bende xlodciane diye mi yazılıyodu o sprey de var gerçi o da kaşınma yapmıştı ama zorda kalırsam onu da kullanabilirm..
ama hiçbişeysiz yapmaya çalışmayı düşünüyrm...sağol tekrardan iyi geceler..

canım sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap ama ertlememeye dikkat et çünkü biliyorsun vaji ertleme hastalığı...her türlü bahaneye açık şu an algılarınız...bu arada reglken tampon egzersizi vermişti bana doktorum şu an egzersiz yapan ve regl olan arkadaşlar tamponun seyrek günler için olan minik bir boyu var eğer yapabiliyorsanız onuda deneyebilirsiniz...vajiye dışardan bi cisim girmesi hissine alışabilirsiniz tamponla...ve en önemlisi reglken vajinize dokunun korkmayın deneyin yapabiliyorsanız yapın çünkü ben reglken sanki vajime dokunsam kırılacak sanırdım ama sonra alıştım yavaş yavaş dokunarak hiçte korkulacak bir şey olmadığını o bölgenin çok dayanıklı bir yapıya sahip olduğunu anladım...

bişey sorabilir miyim tamponu kuru kuru mu içeri sokuyosunuz yoska jelle falan mi benim içim bi tuhaf oldu yani düşününce bile kullanamazmişim gibi geliyo da

Aminnnn ececim..buarada uykun kacti galiba bu satte uyaniksin..gerci genelde biraz gec saatlerde yaziyosun ama..bazi yazilarindan sikintin oldugunu anladim..ins sikintin falan neyse en kisa zamanda kurtulursun..sonucta inanci butun bir insansin bu belli..ins dualarinda kabul olucaktir..kendine dikkat et arkadasim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatacil kusura bakma eskilere kadar okumasam görmicektim şimdi gördüm mesajini çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. aman inancim keşke bütün olsa o zaman hiçbişeyi kafama takmazdim. Allaha şükür o sıkıntılı günlerim geçti ama bende hep bi depresiflik var yani bıktımmm bıktımm. Depreston furyasina ben de katildimm. :KK70::KK70::KK70:
Ah kızlar ahh erkeklere biz böyle davransinlar diye mi emanet edildik. ne şefkat göstermeyi beceriyolar ne ilgiyi ne bişeyi. Kendileri asıl en ufak zorluga gelemezler herşeye kadinlar katlanır biz büyük bi derde düşelim ortadan yokolurlar. sonra da ne kadar kirilgansin aman işte ne kadar zayıfsın çok alingansin diye başlarlar.

aman kariyer desen microsofta müdür olsam nolcak

para desen paran olunca bu sefer mutlu olmicağini anliyosun

çocuğun olsa büyüyünce beni neden doğurdun diye çemkiriyo
ay ne bilyim böyle annemin koynuna yatsam, yatsam da hep orda uyusam hiç kalkmasam olmaz mı?

aman neyse hepinizi depresyona sokan bu yazimdan sonra
biraz da neşelendiriyim
son zamanlardaki repliğimle gidiyim

hahahahahahyyy hahahahhayyy benim adimmm şen piiii liiiiiiç :sm_cool:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ya helpless hephüzünlü siz bi ara birbirinize küsmemiş miydiniz ben mi yanliş hatirliyorum? 1 hafta giremiyorum neler kariştiriyosunuz. ben de bi ara bahara çemkirmiştim. çingene gibi olduk iki dakka sonra oynamaya başliyoruz ne alemiz yaaa :KK70: seviniyorum böle olunca küsemiyoruz birbirimize :dance: :dance: :dance:

cara caraaa
Allahim lütfen Cara bu hafta yensin yarabbiiim en kisa zamanda yensin lütfen lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Cara sen çok kısa sürede yeniceksin bak buraya yaziyoruuum demedi demeee hissediyorummmm :dance::dance::dance:

doğru söylüyosun..da şimdi aklıma geldi olmadı bende xlodciane diye mi yazılıyodu o sprey de var gerçi o da kaşınma yapmıştı ama zorda kalırsam onu da kullanabilirm..
ama hiçbişeysiz yapmaya çalışmayı düşünüyrm...sağol tekrardan iyi geceler..

ben onu kullandim emladan pek bi farki yok
bence denemene değmez cidden psikolojik rahatlik versin diye egzersiz öncesi kullaniyodum mesela 1 parmaktan 2 ye 2 den 3e geçerken. ertesi gün birakiyodum. ya işe yaramasina yariyo da o olmasa da yapardim yani.
ayrica geçen haftalarda arkadaşimla dişçiye gittim dişçide gördüm o spreyi
dedim içimden millet ağzina sıkıyo ben nereme sıkıyodum diye geçti öyle bi flashback yani :KK70:

Alevsi Serra Denizcek Whatsup kızlar sizleri çok özledim. Bana huzur veriyodunuz. Birakip gittiniz olmadı :KK43:

neyse çenem düştü kizlar çikiyorum yarin gece gircem bakalim güzel haberler bekliyorum
durum raporu istiyorum bi de :KK70:

X