Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bişi sorucam...
kendinizi nasıl hazır hissettiniz?
yani dikkat ediyorum çoğu kişi bneim gibi illa tedavim bitsin diye beklememiş..
üç prmk 2 boğm yapıyrm eşimle iki prmk yapıyrm...
ama beklemeliyim yine de de mi??

egerkı hazırsan dene derım..bosver dr falan...pe... denemesı oncede egzersızıznı yap ve kendıne guven basarıcam de egerkı 3 parmak yapıyorsan ınan bana pe... cok basıt bır skeıld ebasarıcaksın yeterkı basarıcam de ve hıc bekleme dene hatta hemen bugun

Bence beklemene gerek yok canım...
3 parmak yapıyorsan p.. zaten olur rahat diye düşünüyorum...
Ama tabi beynin buna hazırsa...

egerkı hazırsan dene derım..bosver dr falan...pe... denemesı oncede egzersızıznı yap ve kendıne guven basarıcam de egerkı 3 parmak yapıyorsan ınan bana pe... cok basıt bır skeıld ebasarıcaksın yeterkı basarıcam de ve hıc bekleme dene hatta hemen bugun

sağol canım...
bazen hazır olduğumu hissediyorum..sonra egzszde daha da ilerleyince şimdi daha rahat olur iyi ki denememşm diyorum...
dün eşli 2 prmk yaptık ilk defa ki onun 2 prmğı gerçekten benim 3 gibi...
acaba denesdek mi falan olduk...ama sonra adet şüphesi olunca bıraktık...
bugün de drun dediği hapa başladım..
hap gerçekten adeti engellerse acele etmeme gerek kalmaz çünkü cmtye ne kaldı...ordan muayene olup gelince zaten son aşama olur allhn izniyle iyice anlatrlar hem orda diyrm...
bazen de yap gitsin gitmene de gerek kalmz bi seans bi seanstr diyorum ama...
aklımda bişi kalmaması en iyisi galiba.... kafamçokkarıştı

yani acaba diyorum şimdi nasıl eşimin tek parmağını bile hızla alıyorum...acaba 2 de o hızı yakalayıp da denemek daha mı mantıklı?
yani kendim 3 prmk onda 2 prmkta hızlansam daha mı rahat ederim...yoksa yavaş yavaş deniyip p..s yapısı itibariyle daha kolay oldu iyi ki beklememişm mi derim....
neyse bugün ezsz yapıyım bi olmazsa da....kendime güvenimi bi ölçüyüm...
biraz kuralcı tipleriz ya psiklğa ayıp olmasın diye bile bekleyelim diyoruz düşünün yni... akannehir

yani acaba diyorum şimdi nasıl eşimin tek parmağını bile hızla alıyorum...acaba 2 de o hızı yakalayıp da denemek daha mı mantıklı?
yani kendim 3 prmk onda 2 prmkta hızlansam daha mı rahat ederim...yoksa yavaş yavaş deniyip p..s yapısı itibariyle daha kolay oldu iyi ki beklememişm mi derim....
neyse bugün ezsz yapıyım bi olmazsa da....kendime güvenimi bi ölçüyüm...
biraz kuralcı tipleriz ya psiklğa ayıp olmasın diye bile bekleyelim diyoruz düşünün yni... akannehir
canım parmagını ıstedııgn kadar hızlı al..pe... hemen parmak kadar hıp hıphızlı gırmıyorkı..ben yenelı 6 ay oldu hala ılk gırıs yava syavas oluyor...cok ayrıntıya takılma dene dıyorum mutlaka

canım parmagını ıstedııgn kadar hızlı al..pe... hemen parmak kadar hıp hıphızlı gırmıyorkı..ben yenelı 6 ay oldu hala ılk gırıs yava syavas oluyor...cok ayrıntıya takılma dene dıyorum mutlaka

yani aşamaların hız kaydetmesi çok önemli değil diyosun yavaş da olsa kendi 3ümün iki boğmnu eşiminse iki parm tamamını ve mumu alabiliyorum sonuçta de mi
ayy heyecanlandm biraz....
akıntım olmazsa ve bugün egzszler dünkü gibi rahat olursa deniyim o zaman??!?! bilmiyorumkismile
yani belki...

yani aşamaların hız kaydetmesi çok önemli değil diyosun yavaş da olsa kendi 3ümün iki boğmnu eşiminse iki parm tamamını ve mumu alabiliyorum sonuçta de mi
ayy heyecanlandm biraz....
akıntım olmazsa ve bugün egzszler dünkü gibi rahat olursa deniyim o zaman??!?! bilmiyorumkismile
yani belki...
afferın sana guven kendıne basrıcam de ve egzersız yaparken hangı pozısyondaysan onda yap pe...
takıldııgn yerde bekle ama bırakma rahatla devam et..yarısının olması bıle basarı unutma :Saruboceq:

afferın sana guven kendıne basrıcam de ve egzersız yaparken hangı pozısyondaysan onda yap pe...
takıldııgn yerde bekle ama bırakma rahatla devam et..yarısının olması bıle basarı unutma :Saruboceq:

bakalım canım ya...
sağolasın çok...
eşimle de bi görüşelim akşam...
dediğim gibi akıntı durmm olmasaydı dün niyetlenir gibi olmuştuk...
bugün de ona göre bakalım...nasipse.....

yani asıl korktğumz bi terslik olursa bu sefer cmt gidince niye beklemediniz ne acelenz vardı falan olması.....hani cmtye de bişi kalmadı ya... ya da başarmş olarak sadece muayeneye gitmek de var...neyse bakalım...aklım gidip geliyo valla......

canım benim bırak o psiklğu...ist dasın envai çeşidi vardr..ist daki arkadaşlar yardmcı olur...ücret konusunda uygun birini önermişti sanrm venüsten yanlış hatırlamıyosam??

evet ben önermiştim opuyorumnanaktan fusuncuk baştan beri doktoruna güvenmiyordun ve bu saatten sonra güveneceğini sanmıyorum çünkü ilk gittiğin anda sizi kurban egzersizi gibi bence abuk sabuk bi egzersize yönlendirmesi saçmaydı...tabi bu benim fikrim...benim doktorum bakırköyde istersen bilgisini verebilirim. ilk gittiğimizde durumu anlattık 4-8 seans arasında çözülüyor dedi benim 5. seansta bitti daha erken bitebilirdi ama ben seans aralarını uzattım :kedi:seans başı 150 TL. alıyor..Anadolu yakasından Bakırköye gelmen çok zor değil...bence deneyebilirsin...biz eşimle her seans sonrası güle oynaya hoplaya zıplaya eve gidiyoruz...bizi huzursuz edecek en ufak bir söz söylemedi aksine hep motive etti eve gidin bol bol sevişin dedi...psikologtan ziyade arkadaş gibiydi...egzersizler sırasında aramızdaki romantizmin kaybolmamasına çok dikkat etti mesela...

hephüzünlü mumu biraz sararark kalınlaştırabilirsin eşin gelene kadar öyle biraz egzersiz yap sonra zaten kendine güvenin gelicektir tmm dır dediginde dene

kızlar sağolun desteğiniz için.artık bütün umutlarımı kaybettim.bugün psikologa gittim.5.gidişim ve henüz hiçbir ilerleme yok.inanırmısınız eşimle doktora gittiğim günler her defasında ben kavgayla ağlayarak işe geliyorum.öncedende bahsetmiştim ya devlet hastanesine gidiyorum.doktor bizi öyle bir hale getiriyorki artık eşimle benim aramı açmak istediğini düşünmeye başladım.dün dr arayıp eşimin tedaviye devam etmek istemediğini söylemiştim.o da o zaman sen tek gel dedi bana.neyse çıktık eşim beni bıraktı.içeri girdim eşin yok ben sana nasıl yardım edeyim vs gibi konuşmalar yapıp gönderdi.bana daha önceden söyleseydi zaten gitmeyecektim.üstelik benim oraya gidişim gelişim en az 2 saat sürüyor.işyerinden zar zor izin alıyorum.bir işe yaramıyor.bize moral vereceğine bizi dahadaiçinden çıkılmayacak bir yola sokuyor.bugün eminim bu dr la tedavi olamıycam galiba.istanbul anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz uçuk fiyatlı olmayan eşsiz tedavi yapan doktor önerileriniz varmı?

Fusuncuk emin ol o doktora gitsek biz de yapamazdik. 5 seansta bir şey yapmadiysa sorun ondadır. Bence doktor doktor geziceğine bir kendi kendine halletmeye çaliş. Her gün yarım saatini ayirirsan 1 hafat sonra öyle ilerleme kaydetçeksin ki şaşiricaksin.
Jinekologa gittin mi bilmiyorum ama benim gittiğimi öneririm istersen. Bayan çok tatli bi kadin Yale mezunu. Sen istemedikçe hiçbişey yapmiyo güleryüzlü. Ona git sana kasarını nasil kullanicağini gösterir. Anadolu yakasinda. Bağdat caddesi üzrinde kliniği. Bir defa ona gittim sonra burada dostlarimla birlikte çözdüm. İçin rahat etçekse illa dr istiyosan git. ama hiç gerek yok inan yokkkk.

ben 2 parmak makas ve tek eş parmağı yapıyodum dr gittim dr bana 2 eş parmağı ile 1 hafta daha çalış dedi biz dr.dan gelir gelmez denedik 1 hafta bekleyemedik oluruna bırak bence aklından deneyelim geçtiği anda kendini hazır hissediyorsan dene çünkü gayet iyisin egzersizlerde....

evet ben önermiştim opuyorumnanaktan fusuncuk baştan beri doktoruna güvenmiyordun ve bu saatten sonra güveneceğini sanmıyorum çünkü ilk gittiğin anda sizi kurban egzersizi gibi bence abuk sabuk bi egzersize yönlendirmesi saçmaydı...tabi bu benim fikrim...benim doktorum bakırköyde istersen bilgisini verebilirim. ilk gittiğimizde durumu anlattık 4-8 seans arasında çözülüyor dedi benim 5. seansta bitti daha erken bitebilirdi ama ben seans aralarını uzattım :kedi:seans başı 150 TL. alıyor..Anadolu yakasından Bakırköye gelmen çok zor değil...bence deneyebilirsin...biz eşimle her seans sonrası güle oynaya hoplaya zıplaya eve gidiyoruz...bizi huzursuz edecek en ufak bir söz söylemedi aksine hep motive etti eve gidin bol bol sevişin dedi...psikologtan ziyade arkadaş gibiydi...egzersizler sırasında aramızdaki romantizmin kaybolmamasına çok dikkat etti mesela...

yani o egzersiz anca vajiyi yendikten sonra fantazi amaciyla işe yarayabilir. Yoksa vajinismuslu birine yaptirdiği egzersize bak. adi bile korkunç. kurban ya.

yani o egzersiz anca vajiyi yendikten sonra fantazi amaciyla işe yarayabilir. Yoksa vajinismuslu birine yaptirdiği egzersize bak. adi bile korkunç. kurban ya.

yawrum yenince bile yapamaz insan düşün istemediğin şey bile olsa ses çıkarmayacan normal insan bile vajili olur...ben gittiğim drlarda Cesad üyesimi değilmi ona bakıyorum artık çünkü millet para için insanların tüm dünyası umursamadan alt üst edebiliyor ortalık şarlatan dolu...ben füsunun yerine olsam o adamı şikayet eder paramıda çatır çatır alırdım...bu konu çok hassas bir konu kimsenin sizi üzmesine, yıpratmasına izin vermeyin kızlar....

X