Canım merhaba...ben de vaji olmuş ve evliliğimin en güzel zamanlarını bunu çözmekle geçirmiş ve sonunda bu başlıktaki arkadaşlarım yardımıyla yenmiş biriyim
sana tavsiyem buraları hergün takip et...kegel egzersizlerini yap...onun dışında parmak ya da aparat kullanarak egzersize başla. Ben aparat kullandım, inceden başlayıp sonra pamuk ya da peçeteyle kalınlaştırarak devam ettim...bepanthen krem kullandım mavi olan, çok yumuşak ve allerji yapmıyor...bundan önce eğer ben vajinama hiç dokunamıyorum, hiç bir şey sokamam dersen;önce bir aynanın karşısına geç, aç bacaklarını ve incele kendini...iğrenme çünkü onlar seni sen yapan organlar...sonra derin nefes al burnundan ve ağzından verirken ıkın ve vajinanda açılan küçücük kara deliği gör...sonra da ister parmağınla ister kulak çubuğuyla, bephanthen krem sürerek o açılan delikten içeriye doğru küçücük minicik hareketlerle ilerle...bunu yapabilirsen devamı geliyor...çünkü bilinç altında yatan "olmaz, oraya hiç bir şey giremez, çok acı çekerim, kanarım vs." gibi olumsuzluk kendimizi bırakmamamıza ve kasarak eşimize engel olmamıza sebep oluyor...eğer dediğim gibi minik bir ilerleme kaydedersen, beynin de bilinç altında yatan bu olumsuz önermeleri reddetmeye başlayıp vajinal kaslarına gevşeme emri veriyor...sonra kulak çubuklarını birleştirerek ve ya parmak sayını 2-3-4 şeklinde arttırarak devam edeceksin...sonra da bi bakmışsın eşinin penisini de alabiliyorsun:)) bunlar hayal değil gerçek...bana hayal gelirdi ama gerçek oldu...inancını yitirme...sormak istediklerin olursa özelden ya da buradan her zaman sorabilirsin...bu söylediklerim sana eminim çok itici geliyordur, ama denemen gerek...kürtajdan sonra zaten doktorlar tekrar hamileliğin hemen gerçekleşmesini tavsiye etmezler...sen dinlenme aşamasındayken bu dediklerimi yaparsan eşinle rahatça ilişkiye girebilir sonra da tekrar bebişinizi yapabilirsiniz