- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.421
ben ankara lina doğum merkezinde vajinusmus tedavisi oldum...önce çok korktum ama doktorum güzin hanım ve psikiyatristim hamiyet hanım sayesinde sadece 2 seansta iyileştim...okadar kolaymışki çok şaşırdım hatta...çünkü çok korkuyordum ,başaramam diye düşünüyordum ve çok üzülüyordum .sonra bunu güzin hanımın yumuşak tavrı ,elinin hafifliği ve hamiyet hanımın verdiği cesaretle çok şükür yendim.şimdi hamileyim .vajinusmus tedavisiz malesef çok zor yenilebilen bir rahatsızlık ...ayrıca tedavi için gittiğiniz doktora çok dikkat edin .yanlış bir doktorun eline düşerseniz yanarsınız.ben lina doğum merkezine gitmeden önce eşimin bir akrabasının tavsiyesi ile izmirde şifa hastanesinde berrin diye bir doktora gittim.doktor bana kızlık zarımın kapalı olduğunu eğer ilişkiye girersek parçalanacağını belkide rahmimin bile olmadığını ve hemen beni ameliyata alması gerektiğini söyledi...canımın yanma sebebi vajinamın darlığı ve kapalı kızlık zarıymış ogün eğer istediği parayı bulsaydım bıçak altına yatıyordum ..neyseki parayı bulamadık ameliyat olmadım.ankaraya geldik burda lina doğum merkezinde güzin hanımı buldum ve o aşşalık doktorun bana dediklerine inanamadı çünkü benim vajinam çok esnekmiş ve kızlığım kanamayan kızlıklardanmış..kapalı felan değilmiş güzin hanım şok oldu nasıl sana böyle şeyler söyleyebildi yazıklar olsun dedi .yani izmirdeki o kadın beni ameliyat parasından alacağı prim için bıçak altına yatıracaktı...neyseki ucuz atlattım korkumdan dolayı kendimi kasıyormuşum buyüzdende canım acıyormuş meğer... halbuki kendimi kasmadığımda hiç bir şekilde acı hissetmedim bunu güzin hanım ve hamiyet hanım sayesinde rahatlıkla atlatmış oldum....şimdi çok rahatım
gerçekten büyük geçmiş olsun arkadaşım,böyle sahtekar cebini düşünen karaktersiz insanlar var yazık ki,yapacağı şey paranı alıp sadece zarını almak olacak mesela, hiç düşünmüyor bir şekilde bu insan beni dava ederse diye,yazık çok yazık,
valla burda 1 gecede , 1 haftada 1 ayda yenen arkadaşlar var, oda herkesin korkuları, yapısı, yaşantısı farklı, deneme yapmak ister misafir gelir, eşi olmaz falan derken bu süre uzasa da hamdolsun burda çok kişi kendi kendine arkadaşlarımızın desteğiyle kurtuluyor, dr da bizim yaptığımızdan farklı birşey yapmıyor biz zamanla bunu anladık, yinede sağolsunlar ama iyi bir dr bulmak devlet hastanesinde zor onun dışında da baya maliyetli,hemde bizi birbirimizden iyi kimse anlamıyor.