- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.321
Rica ederim canim :) yerinde olsam yarini bile beklemem. Ertelemeye hic gerek yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş tatlım ya inşallah... ben bugünde malesef ki çalışıorum )): akşamı iple çekiorum...Asarsin tabiki canim :)
Rica ederim canim :) yerinde olsam yarini bile beklemem. Ertelemeye hic gerek yok :)
Hadi bakalim dene haber ver :)
Ay simdi bilemedim nerden baslasam nasil baslasam. Heyecan yaptim :)
Canim nerde calisiyosun pazar gunu bile iznin yok mu
Canim her hafta boyle degilse iyi ya isin guzel
cnmmmm sana bişi sorcam.. ben bugün de yapcam ya.. eşimin penisine yağ süreyim mi??? hani girişi kolaylaştırma açısından.. ben dün akşam 2. denemede yağ sürmedim. ve pek yapamadım. ilk denemede yağ sürdük ve daha başarılı oluştukkk
Bak parmak egzersizi yapamayanlar kulak copunu strecleyip yaptilar sonra muma gectiler. Oyle baslayabilirsin. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma canim
çok teşekkür ederim cnm benim... Rabbim kimseye böle bi dert vermesin.. bu sıkıntıyı çekenlere de tez zamanda yardımcı olsun inşallah.. eee sen naptın hepsini alabilio musun artıkk
Canim benim 1 hafta oldu ilk başlarken hep duruyorum yağ bence kullan bi kaç defa daha
Esimin işlerinden dolayi ikinci denemeyi yapamadik henüz maalesef canim
hımmm anladım cnm benimm.. Bizde şuan evde değiliz birazdan eve gitcez ve 2. Denemeyi yapcazzz
Bak parmak egzersizi yapamayanlar kulak copunu strecleyip yaptilar sonra muma gectiler. Oyle baslayabilirsin. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma canim
Sagol tatlim bilmiyorum yapabilcekmiyim insallah beceririm yaa
O zaman iyi canim :)
Tabi alisana kadar kullanabilirsin sonra gerek kalmicak zaten