- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.281
Canim kendi islakligin gibi olmuyor jel ne yazikki. Kendinde olmuyor mu hic islaklik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar MUTLU SON...... derinmavi, kaderimmm, ferah86, pettyyy ve ismini sayamadığım birçok arkadaşıma çok teşekkür ederim.. bıkmadan usanmadan derdime ortak oldunuz, hep beni dinlediniz, yardımcı oldunuz.. Allahım sizden razı olsun. ne dileğiniz varsa eğe hayılısıyla kabul olsun inşallah...
Tabiki normal canim. Oncesinde yarisini bile alamadik sonucta. Yavas yavas olacak.
cnm ben önce üste geçtim sırtım eşime dönük vaziyette ama öle yapamadımm.. daha sonra ben alta geçtim eşim üstümde.. o şekilde alabildim.. ama yarısı girdi.. içimde hissettim... eşim biraz gitgel de yaptı. 2 kere falan yaptık.. bugünde yapcaz artık
Canim yaa gozun aydin cok sevindim :))
Belliydi zaten yapacagin Allah baska dert vermesin bir daha bu sikintiyi yasatmasinn insaallah canim benim
Oh yaa ne güzel pes peşe başarıyoruz :)) . Diger arkadaslarda bir an once yener insaallah
cnm çoğu üye altta zorlanacağımızı söylüyor bende üstte pek beceremiyorum açıkçası.sen altta oldu demişsin ya zorlandın mı peki yoksa hemen girdi mi..bende o pozisyonda yoğunlaşmak istiyorum çünkü sanki dah kolay olacak gibime geliyor..
Canim kendi islakligin gibi olmuyor jel ne yazikki. Kendinde olmuyor mu hic islaklik?
cnm ben üstte yapamadımm olmadı.. altta da egzersiz gibi düşündüm ve oldu.. ya bilmiyorum bana alttta çok basit geldi.. çünkü altta iken eşinin penisi aşağı doğru geliyor ya vajina yolunda daha kolay oldu.. bu pozisyon bana çok kolay geldi..[/Qçok sevindim canım bu arada hayırlı olsun hatta geçmiş olsun:) darısı başımıza inşallahhhh...peki fazla özel olmazsa bişey daha soracağım başlamadan önce önerebileceğin bir şey varmı yani ön sevişme olur başka birey olur yani şunu şunu yapmak dahada kolaylaştırıyor gibi..
Canim rica ederim ne demek. Tabiki yardimci olucaz. Burada daha cok basaranlar gorucez insallah.
Benim esim artik omur boyu iliski olmasan yasayacaz saniyorsu kabullenmisti zavallim. Bide benim 1.5 yil surdu az degil yani.
Uzulme canim. Zamanla sen de zevk almaya basladikca islaklik olayi da cozulur. Ben de baslarda ultrason jeli kullanmistim ama sonradan farkettim ki kensi islakligin gibi olmuyor. Daha cok yenisin zamanla alisacaksiniz.
Medikalden almistim canim. Bende girisi kolaylastirdi ama bazilari cabuk kurudugunu soyluyor bende sorun olmamisti. Fazla da kullanmadim zaten birkac sefer kullandim.
Huyluluk durumu da vajinismustan oluyor gibi geliyor bana cunku ben de yenmeden once dokundurmazdim hic. Dokununca bile kasilirdim nereme olursa olsun. Gececek insallah hepsi.
Peki sen ustteyken esinearkani donup denedin mi o pozisyonu cok fahat diyorlar ben denemedim arkami donerek ama debemeye deger o pozisyonda yenen cok var.
Bir de ustte oldugunda comeliyor musun ondan mi kramp giriyor acaba?
Engellemez de daha yeni yendin bebek dusunmeden once cinsellige alis. Hemen sogukluk girmesin araya.