- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.661
emla krem ben vemcaıne sprey aldım ve çok yaktı ama hiç olmadı emla içine sürülüyo, yakıyormu, kaç dakka sonra uyuşturuyor
Valla spreyi bilemem ama Emla kesinlikle işe yarıyor.
İlk sürdüğünde bir 30 sn kadar yanıyor sonra uyuşmaya başlıyor.
1.5 - 2 dk içinde tamamen uyuşmuş oluyor.
ne kadar sürüyorsun ...bide onu deniyim .Bana spreyinde emlayla aynı özellikte olduğunu söylemişlerdi. Bilmiyrm mum oluyor acımadan zorlamadan darmıdır acaba sorunmu var anlamadımki
Ben azıcık sürmüştüm mercimek tanesi kadar ama istersen biraz arttırabilirsin sen.
Darlığı bilmem ama vajina esnek bir yer. Kendini ayarlayabiliyor.
Dr a gittin mi daha önce darlık olsa söylerdi.
Valla spreyi bilemem ama Emla kesinlikle işe yarıyor.
İlk sürdüğünde bir 30 sn kadar yanıyor sonra uyuşmaya başlıyor.
1.5 - 2 dk içinde tamamen uyuşmuş oluyor.
Bir kere gtmiştim şöyle yüzeysel bir baktı dıştan biraz açıp sorun yoktu. 6 CM mi hiç zorlanmadan ıkınmadan bacaklarımı bile açmadan yapıyrum ama daha geniş olmuyo. Sağol ben şmdi emlayı deneyeyim sana bilgi veririm. görşrz(
Birde içinemi sürüyorsun bu kremi girilinemi
Ben parmağımın gittiği yere kadar sürüyordum canım.
görşrzzsağol moralimi bozmamaya çalşıcam
Ultrason jelini medikallerden bulabilirsin canım.
Kayganlaştırıcı da jel oluyor kayganlığı sağlamak için. Bazı markaların marketlerde bile satılıyor. Eczanelerde de var.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
bu sayfayı inceler msin arkadaşım, yine arkadaşımızda anlatsın ama sen burda yönle alakalı resimler anlatımlar var lütfen bir göz at derim ben.afedersin pns i eline alıp vajinada gezdirirsen bu esnada ıkınarak ittirmeye çalış, yavaş yavaş yönünü bulur.arkadaşım bizde ayn sorunları yaşadık evliliğimiz bitecek falan diye çok ağladık lütfen olumsuzluk düşünme artık biz yanındayız , kaç kişi imkansız dedi ve aştı şimdi sıra sende inşallah.
cnm ya markette olanının ismini verebilme şansın var mı??? benim yaşadığım yer küçük herkes birbirini tanıyor. napcn bunu diye sorar şimdi eczane..
Canım napıcan diye sorması biraz tuhaf olur cinsel bi ürün çünkü ve amacı belli zaten.
Marketlerde satılan O.K ve Durex marka var. Prezervatiflerin olduğu reyonda oluyor.
tmmm cnm çok sağol... ben dün yine 2 taneyle denedim. 2 tane kulak pamuğuyla.. ve galiba 2 taneye iyice alıştım. içimde bekletebiliyorum. sonuna kadar da soktum.. bugün artık 3 taneye geçeyim mi sence??? ben egzersize başlarken başta emla sürüyorum.. dün kulak pamuğuna da zeytinyağı sürdüm.. bugün nasıl devam edeyim???
rica ederim arkadaşım.şimdi egzersizden önce o söylediğimi yani sayfada yazanı bir kere dene derim ben, çünkü ben egzersiz olmadan yendim, birçok arkadaşımda çok şükür gerek kalmadan yendi, tabi herkeste işe yarayacak ilk denemede diye birşey yok, senin ısrarla denemene bağlı, sonrasında egzersize başla derim, egzersizde de kayganlaştırıcı su bazlı jeller kullanıyor arkadaşlar, zeytinyağı eş denemesinde kullanın desemde arkadaşlardan çok işe yarıyor diye kullanan var, ben sadece 2 kere kullandığım için herşeyin fazlası zarar ne olur ne olmaz diye önermiyorum, neyse tercih senin, egzersiz yapacağın aparat yada parmağın ne kllanacaksan jelle yada yağla ve o şekilde dene, bana kalırsan parmakla daha rahat diye düşünüyorum çünkü ben çok cesur değilim, parmağını yağa batır sonra vajina etrafında gezdirirsen ıkınarak o zaman rahat bulursun, bu arada bacaklarını kendine çek dizlerinden kırarak sonra da bir kere poponun altına yastık koy yükselt öyle dene birde yastıksız dene farkına bak.anladım cnm çok sağol.. bunlarıda incelicem.. ama bi sorum var sana egzersiz esnasında neler kullanayım kayganlaştırıcı gibi mesela.. ve nasıl kullanayım.
Canım bugün bence sırayla yine aynı şekilde önce 2 taneyle yap.
Biraz öyle devam ettikten sonra 3'e geç.
Eğer yapamazsan moralini bozma 2 ile devam et.
canım ilerletebiliyorsan zaten tamam doğru yoldasın, asla yanlış bir yöne gitmez, bunu düşünme, bazen dimdik itiyor arkadaşlar o zaman da hiç ilerlemiyor yada yarıda kalıyor, ve lütfen streçle daha öncede yazmıştım sana, bana sormadın gerçi ama, streçle çünkü pamuk parçaları gitmesin vajinana.tmmmm cnmm benim...o zaman bugünde böle yola devam.. ama inanıyorum ki bugün 3 taneyi yapabilcem.. 3 taneye bugün iyice alışırsam eğer 4 taneyi de yapcam.. ya bide ben kulak çöplerini streçlemiyorum.. elimde de zor tutuyorum. dün tutamadım elimde. birazda ondan yapamadım galiba. streçleyip de mi yapayım dersin??? ya bi sorum daha var. inan bu çok kafama takılıyor benim... herkes yönden falan bahsediyor ama ben anlayamadım yön ne??? ben kulak pamuğunu sonuna kadar soktum acaba yönü o mu
canım ilerletebiliyorsan zaten tamam doğru yoldasın, asla yanlış bir yöne gitmez, bunu düşünme, bazen dimdik itiyor arkadaşlar o zaman da hiç ilerlemiyor yada yarıda kalıyor, ve lütfen streçle daha öncede yazmıştım sana, bana sormadın gerçi ama, streçle çünkü pamuk parçaları gitmesin vajinana.
aynen öyle birde nerede takılıyorlar biliyor musun? şimdi dümdüz yatıyorsun ya poponun altına yastık koymadan dizlerini kendine çektin öyle parmağını girdirdin diyelim, parmak ilerliyor sonra duvar gibi dedikleri yere takılıp ilerlemiyor, aslında ordan parmağımızı kıvırıyoruz biraz daha ilerliyor yani parmağın içerde resmen kanca şekli alıyor, ama poponun altına yastık koyup yükseltirsen ilginç şekilde parmağın dimdik giriyor, yani olay şu vajina içi dümdüz değil o yüzden poponu belinle beraber değil belinden kırarak hareket ettir yönü bulursun kolaylıkla pns tede, şimdi kulak çöpü kısa ya onu hissetmeyebilirsin dediğim aklında olsun ama bak buda yön dediğimiz olaytamam cnm çok sağol o zaman ben doğru yoldayımm... umarım bugünde yapabiliirim ve yarın güzel haberlerle dönebilirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?