- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.581
bende hem doktora gidip hem burdan yardım alıyorumda pozisyon ayarlayamıyorum ben.kaç seansta sonuca ulaştın
5 seansta tam sonuç aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hem doktora gidip hem burdan yardım alıyorumda pozisyon ayarlayamıyorum ben.kaç seansta sonuca ulaştın
doktorum uzman bu tedavide saygın micozkadıoğlu
5 seansta tam sonuç aldım
üstede yapamıyorum yahu dizlerim agrıyo..bide bileğimi burkmusta cok fazla duramıyorum![]()
gözün aydın tatlım çok sevindim,Kizlar oldu inanamiyorum sevincten olebilirim:)))burdaki arkadaslara cok tesekkur edrim halen bile inanamiyorum kaderimmmm bişi sormak istyrm eşim içime bosaldi ve sonra ayaklarimi dikdim 15 dk falan sonra kalktiktan sonra vajinamdan sıvî geldi sanirim meni di neden oyle oldu acaba kanamada olmadî
arkadaşım afedersin ben aştım üstünden 1.5 sene geçti ama p de sorun yaşamıyorum hamdolsun ama dr aparat girdirmeye çalıştığında en fazla senin bahsettiğin kalınlıkta bir aparatta bile kendimi kasıyorum, inan pns binkat daha kolay, çünkü giriş sırasında kayganlık olunca kayıp gidiyor, o yapıda yaratılmış, eş denemesinde zeytinyağ kullanmanızı tavsiye ederim, ben egzersiz yapamadığım için zeytinyağ sürüp o şekilde aşmıştım çünkü.ben 6 cm yapyrm ama daha genişini yapamıyorum.neden acaba
Ya bende iki parmak alıyorum ama sonuna kadar itince az acıyor . Penis denemesinde de daha çok acıyacak gibi geliyor. Öyle mi gerçekten
canım poziyton resimleri mutlaka sende bak benceneye baktınız ya banada diyin![]()
o acıma kasın kasılmasından kaynaklı iyice alıştığında acı olmuyor peniste acı çok az oluyor düşündüğün kadar çok değil hiç korkma ve bunu düşünme
canım poziyton resimleri mutlaka sende bak bence
Nerde nerde nerde![]()
canım geç oldu ama kusura bama msj yolladım sana.ben aynı zamanda psikiyatristede gidiyorum canım..sanırım ben yonu tutturamıyorum vajına içindeki o duvar gibi yere degıyo..bir sürü pozisyonda denedım hepsinde de altıma yastık koydum
sadece resim değil annem video da var sayfamda animasyon olarakkkaderim arkadaşımın sayfasında var orada bulamazsan googleye yaz cinsel pozisyon resimleri diye gelecektir detaylı
helal sanaaaa =)aynen öle ben orta parmagımıda aldım bir bogum neymiş ikisini bırden alıyorum eşimin parmagınıda aldımpenisinde bı kısmını alıyorum..bugun gıtcem doktora bakalım o ne dıcek heheh..inş kız allah sölettı olsun bebegımde
![]()
bunu sordum bir iki kişiye daha üstü kapalı cevap vermişlerdi teşekkür ederim.ben bundan korkuyorum o yüzden böyle bir soru sordum.yani şimdi aparat yapıyorum 12cmlik oluyor ondan sonra olacağına ınanyorum fakat sonra burada okuyorum 10yıldır yapamyroz diye kendi kendime diyorum demekki egzersiz yapsak ta hatta ilerleskte o iş olmayabilyr:-(öyle düşününce de korku basiyor.yani deneyince olacak inşallah
kuzum üstte çömelerek mi oturuyorsun yoksa? namazdaki gibi oturman gerekiyor, dizler daha doğrusu kaval kemiğin yere değecek mümkün olduğunca.üstede yapamıyorum yahu dizlerim agrıyo..bide bileğimi burkmusta cok fazla duramıyorum![]()
aaaaa kuru iftira dışlar mıyız hiçsizz beni atın dışlayın![]()
yok konusmadık dur gelyim