Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım cok sagol..amın ıhsalhhh 4 ay oldu ama hala yok..rabbım zamanını bılıyordur vardır bır hayır .....sen egzesrzı yapmalısın bol bol mumla yap sonra mumu kalınlastır yap ...beynının tam hazır oldugunda dene yanı tamam ben bunu basarırım dedııgnde pe... dnemesı yasa

canım benim allah senin gibi bir meleğin kucağını boş bırakmaz.küçük meleğin eninde sonunda gelecektir hayırlısıyla tabii...ya varya beynim hazırsın diyor aslında öyle hissediyorum ama işe gelince yok

baharcığım sağol canım benim,ıkınmayı unuttum aslında o an korkudan ne yapacağımı bilemedim sadece kastım çok kastım hemde .evet egzersize devam çünkü yeterince yapamamıştım egzersiz.
bu arada baharım her aklıma geldiğinde dua ediyorum senin için bebişine bir an önce kavuşabilmen için.Allah hiç kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin....

minik kelebeğim o anda heyecandan bende çok unuttum o yüzden sen denemeye başlamadan önce eşine söyle takıldığın yerde sana nefes almanı veya ıkınmanı söylesin ben ancak öyle ilerliyorum p...s bakmadığım için ne oluyor ne bitiyor çok iyi anlayamıyorum henüz süprizzzzz eşim bakıyoki ben takılıyorum nefes al diyor alıyorum ıkın diyor ıkınıyorum herşeyin bi çözümü var yani hihoyyyt

minik kelebeğim o anda heyecandan bende çok unuttum o yüzden sen denemeye başlamadan önce eşine söyle takıldığın yerde sana nefes almanı veya ıkınmanı söylesin ben ancak öyle ilerliyorum p...s bakmadığım için ne oluyor ne bitiyor çok iyi anlayamıyorum henüz süprizzzzz eşim bakıyoki ben takılıyorum nefes al diyor alıyorum ıkın diyor ıkınıyorum herşeyin bi çözümü var yani hihoyyyt

tatlım öylede onunda acelesi varki,önceki denemelerde ereksiyon sorunu yaşadı,anlıyacağın o da korkuyor büyü biter diye haliyle acele ediyoruz ve sonuç sıfır

tatlım öylede onunda acelesi varki,önceki denemelerde ereksiyon sorunu yaşadı,anlıyacağın o da korkuyor büyü biter diye haliyle acele ediyoruz ve sonuç sıfır

canım zamanla olacak vajiyi yendikten sonrada aynı ereksiyon sorunu yaşıyor ben dahil çoğu arkadaş..ilk sefer için biraz daha konsantre olmak lazım ama genel hayat şartları zaten zor ister istemez yorgunluk stres yatağa yansıyor..sen denemende p..s hiç içeri alabildinmi?

arkadaşlar eşim geldi onu doyurmam gerekiyor sonra görüşürüz...
bu arada yazarak hafifledim biraz, gerçekten paylaşmak öyle bişeymiş yine umutlandım...
iyiki varsınız hepiniz sağolun...opuyorumnanaktan

Kızlaaaar ........... slm size süper bi haberim varrrrrrr........:lepi: artık vajinismus degilim hihoyyyt benide şu mavi listeye alırmısınız artık
ALLAHIM... ÇOK MUTLUYUM YENDİM bitti gitti artık üzerimden kocaman bir yük kalktı
darısı tüm vajililerin başına....rabbim birdaha kimseye bu durumu yaşatmasın
AMİİNNNN....................

Canım tebrik ederim :nazar:
Senden umutluydum, başaracağını biliyorum...
Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın...kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaslar sızlerı uzun suredır takıp edıyorum.9 aylık evlıyım parmak egzersızlerıne basladım vajının ustesınden gelen arkadaslara bazı sorularım olacak bana da yardımcı olurlarsa cok sevınırım parmak egzersızı oncesınde nefes ve gevseme egzersızı yapmak sart mı..2. sorum parmak egzersızı yaparken bellı bı noktadan sonra ılerletemıyorum bunun ustesınden nasıl gelebılırım.

merhaba arkadaslar sızlerı uzun suredır takıp edıyorum.9 aylık evlıyım parmak egzersızlerıne basladım vajının ustesınden gelen arkadaslara bazı sorularım olacak bana da yardımcı olurlarsa cok sevınırım parmak egzersızı oncesınde nefes ve gevseme egzersızı yapmak sart mı..2. sorum parmak egzersızı yaparken bellı bı noktadan sonra ılerletemıyorum bunun ustesınden nasıl gelebılırım.

Ben nefes ve kegel egzersizi hiç yapmadım canım ama rahatlamak için yapsan iyi olur...
O bir noktadan sonra ilerleyememe kastığımız için oluyor...
Parmağı dimdik değil popoya doğru itmen gerekiyor...

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum neler olmuş böyle,sizler adına çok sevindim inşallah başarı haberleri hep böyle devam eder..ben hala vajiyim bu arada..hani bahsetmiştim benim hastalığım anismusa çevirdi şimdi onun tedavisini görüyorum o bitince inşallah egzersizlere başlıycam..Duyuncum hamilemisin beraber başlamıştık ne kadar sevindim anlatamam tebrik ediyorum....yeni katılan arkadaşlarada merhaba.....

canım ben direk parmak egzersiziyle başladım.parmak egzsersizi olsun mum olsun p...s olsun hepsinde mantık aynı takıldığın yerde sakın geri çekme bekle derin nefes al nefes verirken ittir.bi de ıkınırken ittir bunların çok faydası var.çünkü nefes verirken ve ıkınırken kastığımız kaslar serbest kalıyor böylece rahatlıkla egzersizi tamamlıyoruz.ve derinin dediği gibi yönün de çok önemi var aynen popoya doğru:))hadi bakalım kolay gelsin gelişmelerini bildir ve takıldığın yerde bize sor.en kısa zamanda başaracaksın.

merhaba arkadaslar
uzun zamandir yoktum ben hissediyorum bu hastaligi yenmeme azkaldi parmak egzersizlerim cok iyi gidiyor tek sorum esime dokundurmuyorum ama sadece parmagini pe.. izin veriyorum yani dokunmasina
bir bilgisi olan varmi ne yapmaliyim???

helpless canim çok sevindim darısı bütün kırmızı takımın başına :))

Aminnnn ececim..buarada uykun kacti galiba bu satte uyaniksin..gerci genelde biraz gec saatlerde yaziyosun ama..bazi yazilarindan sikintin oldugunu anladim..ins sikintin falan neyse en kisa zamanda kurtulursun..sonucta inanci butun bir insansin bu belli..ins dualarinda kabul olucaktir..kendine dikkat et arkadasim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X