- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.141
tebrik ederim nehir baharcım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sevindim kutlarım...
tebrik ederim nehir baharcım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Kızlar hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hephüzünlü son durum ne nası gidiyor çalışmalar
düşündüğün için sağol canım....
pz günü yeni döndüğüm için yorgunluktan yapamamştm...dün de 2 kez yaptım..iki parmk,mum,üçün birbuçuk boğumu falan...bugün de öyle...ama isteksizim....
ama dün o küçücük elleri ayakları gördüğümden beri kendim için umutsuzlaştm..gazım buraya kadar dayandı galiba...şaşırmıştım zaten bu kadar yetmesine....
eşim de dün kötü şeyler söyledi...dün ağlayarak yapmaya çalıştm egzszleri yani...ayy şimdi de ağlıyorum......depresyona şimdi de ben giriyorum galiba......
saol canim darisi tum isteyenlerin basina
inanamıyorum bu ne güzzel haber ya cnm bnm çok sevndim bnde müjdeli bi haber yazayım demiştim süper ya allahım analı babalı büyütsünhihoyyythihoyyythihoyyytsenağlamaçok duygulandım ne kadarlıkmış herseye aglar oldum ya.neyse bnde dün ultrasona grdim bebeğim canlanmış bir haylaz görseniz 4boyutlu ultrasona grdm poposunu sallıyor eli ayagı hiç durmuyor fırlama resmen şov yaptı bize allahım esirgesin
nazarlardan korusun RABBIM ....inanamıyorum bu ne güzzel haber ya cnm bnm çok sevndim bnde müjdeli bi haber yazayım demiştim süper ya allahım analı babalı büyütsünhihoyyythihoyyythihoyyytsenağlamaçok duygulandım ne kadarlıkmış herseye aglar oldum ya.neyse bnde dün ultrasona grdim bebeğim canlanmış bir haylaz görseniz 4boyutlu ultrasona grdm poposunu sallıyor eli ayagı hiç durmuyor fırlama resmen şov yaptı bize allahım esirgesin