Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün benden çok sonra evlenen kuzenimin bebeği oldu.... allahm içim gitti....
onun için çok sevindim ama.... kendimi de çok kötü hissettim....kötüyüm hala...... :çok üzgünüm:

hephüzünlü son durum ne nası gidiyor çalışmalar

düşündüğün için sağol canım....
pz günü yeni döndüğüm için yorgunluktan yapamamştm...dün de 2 kez yaptım..iki parmk,mum,üçün birbuçuk boğumu falan...bugün de öyle...ama isteksizim....
ama dün o küçücük elleri ayakları gördüğümden beri kendim için umutsuzlaştm..gazım buraya kadar dayandı galiba...şaşırmıştım zaten bu kadar yetmesine....
eşim de dün kötü şeyler söyledi...dün ağlayarak yapmaya çalıştm egzszleri yani...ayy şimdi de ağlıyorum......depresyona şimdi de ben giriyorum galiba......

oyy canım ya bırak sagı solu baskalarını şimdi hemde bu kadar az kalmısken ben üç parmak yaptıktan sona denedim zaten üç parmakta cok fazla girmiyor yapısı itibariyle hatta tam o günlerde munisse bi rüya görmüştü biri foruma gelip ben beş parmak yaptım falan yazmıs cok gülmüştüm .. üç parmaktan sona denedik ve oldu canım baskalrının hayatlarına göre sekillendiremeyizki kendimizi bizden sona evlenen kaç kişinin hamilelik haberlerini aldık bizde olsun herseyin bi zamanı var azcık sabır ..kaç kişi eşime olur olmaz seyler söledi ve moralini bozdu gelip her kavgada onlar gündeme geliyordu ama hepsi gecti gitti bak cok şükür yesyeni bi hayat şimdi bunu yasamana cok cok cok az kaldı

şevkim kalmadı zerr...ne için uğraşıyorum...sonra ne olacak...hemen düzeni girecek mi...eşime öyle kırılıyorum ki değer mi diyorum ya değer mi.....
tek isteğim beni sevsin kaimsaye bakmasın ve bebeğimiz olsun....
ya ben çok kötüüm göremyrm klvyyi...grsz..

canım bırakma kendini inanki cok kolay olucak görüceksin bak hayatına sihirli bi el dokunmus gibi tarifi mumkun degil hersey degişicek önce oturup bi konus eşinle onu affet onun gözüylede bak istersen cunku yıpranan sadece biz olmuyoruz canım onlarda yıpranıyor ve kimseyle paylaşamıyorlar bak biz burda içimizi döküp rahatlıyoruz ama onların böyle bi imkanı yok azcık daha gayret canım

düşündüğün için sağol canım....
pz günü yeni döndüğüm için yorgunluktan yapamamştm...dün de 2 kez yaptım..iki parmk,mum,üçün birbuçuk boğumu falan...bugün de öyle...ama isteksizim....
ama dün o küçücük elleri ayakları gördüğümden beri kendim için umutsuzlaştm..gazım buraya kadar dayandı galiba...şaşırmıştım zaten bu kadar yetmesine....
eşim de dün kötü şeyler söyledi...dün ağlayarak yapmaya çalıştm egzszleri yani...ayy şimdi de ağlıyorum......depresyona şimdi de ben giriyorum galiba......

yawrum yok öle depresyon falan aaaaaa iyi alıştınız siz depresyona :eek:klava: balım 3 parmağı ben bile sokamadım sen 3 parmağı almışsın daha ne istiyosun...bazen isteksizlik olur sadece sende değil hepimizde oldu ve hala olmayada devam ediyor sevdiğin bişeylerle ilgilen çok isteksizsen o şekilde zorla yapmaya uğraşma kendi kendine eziyet edersin çık dışarı biraz gez gel ne yapmayı seviyorsan onu yap biraz şımart kendini eşinin her söylediğinide kafana takma onlar iyide dese kötü de dese batıyor bize bu dönemlerde bundan kurtuluş yok opuyorumnanaktansalla herşeyi bugün kendine izin ver egzersiz falan yapma sakinleş biraz....

saol canim darisi tum isteyenlerin basina

inanamıyorum bu ne güzzel haber ya cnm bnm çok sevndim bnde müjdeli bi haber yazayım demiştim süper ya allahım analı babalı büyütsünhihoyyythihoyyythihoyyytsenağlamaçok duygulandım ne kadarlıkmış herseye aglar oldum ya.neyse bnde dün ultrasona grdim bebeğim canlanmış bir haylaz görseniz 4boyutlu ultrasona grdm poposunu sallıyor eli ayagı hiç durmuyor fırlama resmen şov yaptı bize allahım esirgesin:nazar::nazar::nazar:

inanamıyorum bu ne güzzel haber ya cnm bnm çok sevndim bnde müjdeli bi haber yazayım demiştim süper ya allahım analı babalı büyütsünhihoyyythihoyyythihoyyytsenağlamaçok duygulandım ne kadarlıkmış herseye aglar oldum ya.neyse bnde dün ultrasona grdim bebeğim canlanmış bir haylaz görseniz 4boyutlu ultrasona grdm poposunu sallıyor eli ayagı hiç durmuyor fırlama resmen şov yaptı bize allahım esirgesin:nazar::nazar::nazar:

şovunu sevsinler onun maşşallah Allah nazarlardan saklasın :nazar:

nehir seni tebrik ederim hayırlı olsun canım:)) başta bahar olmak üzere Allah isteyen herkese versin inşallah dualarım sizlerle.bu arada hephüzünlü yenmemiş miydi yanlış mı hatırlıyorum???

nazarlardan korusun RABBIM ....:nazar:

X