Kızlar,
Her ne kadar burada öncesinde hiç yazmamış olsam da, 1 senedir yazılarınızı takip ediyorum. Aynı konuda benim de sıkıntım vardı, 2 senedir ilişkiye giremiyordum.
Yazılarınızı okumak benim için bazen umut verici, bazen de depresyona sürükleyici oldu. Şöyle ki, başaramayanları gördükçe, insanların depresyona girdiğine tanıklık ettikçe, o psikolojiye kendimi istemeden daha çok sapladım ve kendime bir duvar daha ördüm.
Size kısaca kendi deneyimimden çıkarttığım bir iki noktaya değineceğim. Nacizane fikrim yardımcı olursa ne mutlu bana. :)
Ben geçen haftalarda bu illetin üstesinden geldim. Üstelik egzersiz bile yapmadan. Toplumumuzun belirlediği kalıplar gereği, otururken bacağımı bile açamıyordum. Değil eşimin elini, kendi elimi bile bacaklarımın arasına alamıyordum. Ve ben de bile oluyorsa, diyorum ki sizde HEMEN olur!
Sizlerden ricam, psikolojik olrak üstesinden gelmeye çalışın. İnanın ben de öyle oldu. bir kere bunu bu olayı GÖREV OLARAK ALGILAMAYIN. Yapamadım, yine becremedim, eşim benden soğuyacak derdine düşmeyin! Herşeyden önemlisi bu sizin zevk almanız, ardından eşinize zevk verebilmeniz için geçerli. Tadacağınız keyfi hayal edin, özgür bırakın ruhunuzu. Cinsel ilişkiyi bir mecburiyet, bir görev olarak değil, kendi ruhunuz ve bedeninizin keyif alması için eşinizle bir bütünleşme olarak algılayın. İnanın, bu düşünce şeklini değiştirdikten çok kısa bir süre sonra ben bu olayı başardım. Buna inanın. Siz bir araç değilsiniz. Siz o birleşmeyi sağlayan bir bağsınız.
Ve lütfen, bunca özeli buraya yazabiliyorken, PENİS kelimesini kullanmaktan kaçınmayın. Burada herkes bu konudan müzdarip. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalıışıyor. Gizli kimliklerimizin arkasında özelimizi anlatabiliyorsak, Allah'ın yaratmış olduğu organın ismini söylemekten neden çekinelim?
Toplum olarak bunu aşarsak, bence çok daha az insan bu sorunla mücadele edecek. Evlilik öncesi seks yapalım, herkse bu olayı aşacak demiyorum. diyorum ki, doğal olan bir konuyu en azından kendi aramızda rahatça konuşalım. Evet kızlar, vajina diyebiliyorsak, Penis de diyebiliriz. Bunda utanılacak bir durum yok inanın. Ve kızlar, seks yapmak, bir mecburiyet değilmiş. Nice anlar moralim bozuldu, eşimi mutlu edemiyorum psikolojisine kapıldığım için. Ama bunun bir görev olmadığını, kendi bedenim ve ruhum için de buna ihtiyaç duyduğumu idrak ettiğim an ben bu olayı başardım.
Sizlere sadece çok ufak bir tüyo da vermek isterim. Ikındığınız zaman biraz daha kolay oluyor ilk birleşme sanırım. İlk anlarda acı duyabilirsiniz ama nefes egzersizi verip kendimi rahatlatmayı başardığım an penis girişi tam yaşandı ve inanın o anda acı macı kalmadı. :)
Herkese sağlıklı ve mutlu günler,