- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.041
sen dilotor setmi diyon cnm
iş nedeniyle.biz 2.5 yıl ayrı şehirlerdeydik eşimle.önemsemedm de. ama artk 8 aydır beraberiz ve çocuk istiyorum.
başka bi bakis acisi inş hallederiz bir an önce.. Sen naptin
cnm yapabilirsn yapamıyck bsey yok bak birsuru kişiye cewap yazym kim kim karstryom o yuzden ozalden mesj atarsan sana yardmcı olurum cnm ve bir haftaya kalmaz bitiririz bu işi
evet cnm set bu
özelden mesaj hakkım yok...
cnm dilatör setim geldi
verilen bütün önerilere göre
en ufağı ile başladım
gayet başarılı bence
acımada olmadı
püf nokta ıkınma
ıkınınca kolay giriyor
Evet ikininca daha kolay giriyor hadi hayirlisi bakalim iyi haberlerini aliriz inş
haaaa smdi anladm hadi bklım inş biter bu illet
acaba deneme gün gün farklımı
sıra ile aynı günmü
yapmak lazım
hangisi daha yararlı acaba
acaip heves ve azim bir an önce en büyüğe geçip
iyi haberi vermek istiyorum
Canim vajiyi yendikten sonra dr a gittin mi yani ogrenmek istedigim sey muayene olabildin mi?
Malum bu haldeyken muayene de olamıyoruz
cnm ilk kucukten basla boyunu buyuttukce ilk egzersze baslarken kucuktn basla oldugun boya kadr sırayla yap
ilginç gelen en büyük olan
neden o kadar uzun ki
cnm gtmedm ama esme töbe ellettrmezdm hiç deydremezdm smdi rahatm sorun yok Allaha sukur
cnm gtmedm ama esme töbe ellettrmezdm hiç deydremezdm smdi rahatm sorun yok Allaha sukur
ikiniyorum ama giris anini ayarlayamiyorum bana ustte nasil yaptigini biraz daha acik anlatirmisin canim dizlerini nasil yaptin falan? Sonra bi de normalde parnak ya da mum calisirken yatar pozisyonda mi aliyordun penisi denerken üstteki pozisyona alisabildin micanm bende ustte basarmstm ha bide ıkınıyormusun ilk denemede bende basarrszdm cnm sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?