Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iş nedeniyle.biz 2.5 yıl ayrı şehirlerdeydik eşimle.önemsemedm de. ama artk 8 aydır beraberiz ve çocuk istiyorum.

cnm yapabilirsn yapamıyck bsey yok bak birsuru kişiye cewap yazym kim kim karstryom o yuzden ozalden mesj atarsan sana yardmcı olurum cnm ve bir haftaya kalmaz bitiririz bu işi

cnm dilatör setim geldi
verilen bütün önerilere göre
en ufağı ile başladım
gayet başarılı bence
acımada olmadı
püf nokta ıkınma
ıkınınca kolay giriyor

Evet ikininca daha kolay giriyor hadi hayirlisi bakalim iyi haberlerini aliriz inş

kızlar keşke burası chat gibi olsa
online olanlar aynı anda ortaya yazabilse
kafam çok karışıyor böle

halbuki mirç diye bişi var chat programı
öle olsa ne rahat yazışırdık

mum çok sert gelmiyor değil mi.ben şu anda kulak çöpündn aparat yaptm kagt havlu ile kalınlaştırdım yumuşak oldugü icin acımadı ama sanki mum sert ya onda acıyack gibi

çogu soru ve bilgiyi buradanda paylaşalım ki yenemeyenlerde faydalansın.belki 1cümle bile kurtarmaya yetecek bizi bu rahatsızliktan inşallah tabiki.

Soracağım sey suydu ;
Hersey normale döndükten sonra nasil oluyor, mesela bacagi yine cok acmak gerekiyor mu ikinmak gerekiyor mu
Sürekli bunlari konuştuğumuz için normal halini düşünemez oldum .

canm bende ustte basarmstm ha bide ıkınıyormusun ilk denemede bende basarrszdm cnm sakin ol
ikiniyorum ama giris anini ayarlayamiyorum bana ustte nasil yaptigini biraz daha acik anlatirmisin canim dizlerini nasil yaptin falan? Sonra bi de normalde parnak ya da mum calisirken yatar pozisyonda mi aliyordun penisi denerken üstteki pozisyona alisabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…