Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol cnm ya ben normalde surrleri falan okuyorum tesbih de cekiyorum deneyecem rabbim buyuk

bide cnm ben ilk gün denemeden sonra banyo yaptım eşimde olmadı. ama dün denemeden önce o suyla abdest aldık. nasıl olduğunu bile anlamadım.
o suyu bi kovaya koy abdesten sonra dökün. ben hep Allah'ım beni pisliklerden arındır. köütülerin şerrinden koru Rabbim bizi kavuştur die dua ettim.

Canim bn doktor tedavisi gordum 4 aparati 3 gunde icime almami sagladi 10cmlik aparat icimdeyken esim reaksyona gecti ve aparati cikarip p aldim yaptim o zman ama simdi yapamadim heraksam mutlaka 10cmlik aparatla calsyrum ve nefes egzerszi cok onemli cdden bu aksam tekrar ypicam umarim olur.. Sormk istedgniz bse vrsa yanitlarim canimmm

ha bide cnm tam girerken ıkınmayı unutma

Bu listedeki herkez vajinusmusu yendimi yani? Peki Nasillllllll?????? Bende istiyorumm

Bende de etki eder ins rabbim herkese yardim etsin abdes alirim o suyla oyle denerim

Merhaba kizlar, bende 5 aydir evliyim, burda therapist yok, yurtdisindan katiliyorum kimse anlayisla karsilamiyor, taciz/tecavüze mi ugradigimi, esim kaba kuvvet mi kullaniyor onlari soruyorlar, piskolojim cok bozuldu, ben cok korkuyorum. Nasil ne yapacagimi bilmiyorum. Kadin Doktoru muayane etmeye calisdi canim cok acidi o günden beri cok daha kötüyüm esime hicbir sans veremiyorum hemen aglamaya basliyorum, dayanamiyorum Esim ne kdr dayanabilirki...

bugün kulak çöpünden 10cmlik aparat yaptım bebek yağı yardımıylada acısız bi şşekilde içime alabildim çok şükür..o gazla aparatı hemen biraz daha kalınlaştırdım yarında onu deneyeceğim..tek korkum bunları yapıp yapıpta hala penisi alamazsam...bol bol dua edelim birbirimize arkadaşlar..yenmiş arkadaşlara soruyorum bu bi ilerleme demi.ben kendimi öyle avutuyorum çünkü.ikki parmaktan sonra o aparatıda almak cesaret verdi..ama bi üye yazmıi ben 15cmlik aparat aldım fakat penis alamadım doktor şart diye(((

canım sen o aldı ben alamam die düşünme. senin onu yapmmış olman senşi daha çok cesaretlendirir. bide eşine yaptırıyomusun apartla

Hergun okuyup sonra devam edecez degil mi odalara dokmeye yoksa 7 gun boyunca okuyup sonrami dokecez

valla çok zor cnm çalışıyoruz akşam çoğu yerde olmuyo tedaviler anadolu yakasındayım bide bu devlet hastanesinde gitiiğim doktor iyi bi doktormuş yusuf özay özdemir internette yazısıda var vajinismusla ilgili bilemiyorum ya napıcağımı şaşırdım

Hergun okuyup sonra devam edecez degil mi odalara dokmeye yoksa 7 gun boyunca okuyup sonrami dokecez

cnm hergün bi sürahi suya oku başlamadan besmele çek.ama önce normal abdest al.
sonra okuduktan sonra evin bütün odalarını tek tek dolaş 7 kere ayrı ayrı.sonra için kalanına banyo yapcan. yanı 7 gün bu işlemleri tek tek yapcan. ha bide eve su serperkende sürekli ayetel kürsi okuycan

Aynen yaa bencede öyle. Bugun belli bir saatte toplanalim konusalim sonra deneyelim sonrasindada taze taze yazalım nerde takildik ne düşündükte geri cekildik yada nasil basardik ne kadar ilerledik paylasalim hemen

kızlar bunu bende önermiştim
gerçekten böyle kafa karışıyor
saat verelim
önce şunu denicez diye fikir biriliği yapalım
sonra yorumlarımızı yapalım,
en başarılı olanınki
ertesi gün tekrar deniyelim

bende okumuştum aparat almış p yi alamamış diye
sanırım gene psikolojik biraz devam edip sonra p ye alışma
yapmak belki uygun
yoksa gene başa döner insan

cnm bnde doktorun yanında p. boyutunda fallus aldım eve geldim yapamadım. hiç öyle düşünme. apartı alırkende bolca ıkın. bide denemeden önce banyo yap gevşetiyor. denemelerde poponu biraz kaldır

hg cnm, öncelikle tek değilsin bu konuda

biz şuan parmak aşamasındayız
aparata geçen arkadaşlarda var ama

kademe kademe olucağını kafana yaz
ben eminim olucak

sonuçta çocuk çıkan yer yani
elbet olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…