Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben toplamda 4 günde yendim bu sana baglı hırs yaparsan yaparsın eş parmağı yapmadım bana biraz tuhaf geldi

Orasi oyle evt bn hep soyluyorum aparatin ciddii faydasini goruyorumm canimmm

canmcım, kısa kısa yazdığımız için kafalar karışıyor yada benim karışıyor sadece,
şimdi sen bize göre tecrübelisin daha ön safhadasın,

bize safha safha yazarmısın, tam olma anına kadar geçen süreci
eminimki yararlı olcak, çünkü ben burada bilgilenmeden önceki halim
resmen bunalımdaydım, sanki tek benmişim gibi
şimdi güç aldım arkadaşlardan

Gozun aydin cnm nasil basardin

35 gündür çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. ama sonunda oldu denemediğim sey kalmadı topicte ne duyduysam denedim. ama kasılmamı bir türlü engelleyemedim.
sonra doktora gittim 2 seansa(900 TL ye mal oldu )
yine yapamdım. doktorun yanında fallus bu dilatör dedikleri şeyi çok rahat aldım. ama eve gelince olmadı. eşim çok anlayışlı ama o noktaya gelince çok sinirleniyodu. en son pazar günü sinir krizi geçirmişim eşim çok üzüldü dahada anlayışlı oldu. sonra kendime aparat yaptım kendime mum gibi bişeye 14 kat havlu peçete sardım. sterldedim bebe yağığla alıştırdım. dün artık oldu en son. ama tabili rahatlamamın çok manevi bi sebebi daha var

Peki o sebep ne arkadaşım onuda soylesene

Belirli bi saat verelim de toplanalim boyle biri var biri yok biseyler soruyoruz cvp yarin geliyor grup halinde sohbet daha iyi

Aynen yaa bencede öyle. Bugun belli bir saatte toplanalim konusalim sonra deneyelim sonrasindada taze taze yazalım nerde takildik ne düşündükte geri cekildik yada nasil basardik ne kadar ilerledik paylasalim hemen

Peki o sebep ne arkadaşım onuda soylesene

cnm teyzemin tavsiyesi üzerine bi sürahi suya 7 ayetel kürsi-1nas-1 felak okudum evin bütün oadalarına serptim tek tek 7 kere bütün odaları dolaştım. tuvalet banyo hariç sonra kalan suyu biraz eşim biraz ben içtim. kalanına da banyo yaptık. ben onu yaptıgım gün yapabildim . bacaklarım resmen pamuk gibi oldum. yer gök dua üstüne ben çok inandım oldu :)

Manevi derken dua mi nedir canim ben 5 aylik evliyim ve hic iliskiye giremedim suan egzersiz yapiyorum cetrina destek oluyo sagolsun bitsin artik yoksa ben bitecem

Bende yapayim bi denemekden zarar olmaz ben inancli bi insanim allah isterse olur

Benimde niyetim bu canim. Bugün egzersize baslamadan önce dualarla basliycam ama eve o suyu serpmek aklima gelmemisti bende yapayim cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…