- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.901
Kac gunde yendin benefsetuna ben dun 7 cmi zorlanarak da olsa aldim bugun 8 ve 9 a çalışıp pe.s denemesine gecem beni cesaretlendirir misin.yapabilir miyim cuma ve haftasonu misafirler var pazartesiye de kalsin istemiyorum ama es parmagi yapmasam olmaz mi 9 cmden sonra direk p.se gecsem
yendm cnm 2 bucuk ay oldu
Ben toplamda 4 günde yendim bu sana baglı hırs yaparsan yaparsın eş parmağı yapmadım bana biraz tuhaf geldi
Orasi oyle evt bn hep soyluyorum aparatin ciddii faydasini goruyorumm canimmm
kızlar bende yendim kurtuldum darısı sizin başınıza.
:))) evet cok gec geldim bende başlıyorum artik egsersizlere hadi bakalım hayırlısıcanım 2 ye kadar bekledim gelmedin
napiyim bende yattım
Gozun aydin cnm nasil basardin
. Artik mutlu olmak hakkimiz ya :))
Peki o sebep ne arkadaşım onuda soylesene35 gündür çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. ama sonunda oldu denemediğim sey kalmadı topicte ne duyduysam denedim. ama kasılmamı bir türlü engelleyemedim.
sonra doktora gittim 2 seansa(900 TL ye mal oldu)
yine yapamdım. doktorun yanında fallus bu dilatör dedikleri şeyi çok rahat aldım. ama eve gelince olmadı. eşim çok anlayışlı ama o noktaya gelince çok sinirleniyodu. en son pazar günü sinir krizi geçirmişimeşim çok üzüldü dahada anlayışlı oldu. sonra kendime aparat yaptım kendime mum gibi bişeye 14 kat havlu peçete sardım. sterldedim bebe yağığla alıştırdım. dün artık oldu en son. ama tabili rahatlamamın çok manevi bi sebebi daha var
:))) evet cok gec geldim bende başlıyorum artik egsersizlere hadi bakalım hayırlısı
işte arkadaşım bize bu lazım
bu sorunu yenen arkadaşların
tüm deneyimlerini detaylı yazmaları
bize damdan düşen ve kalkan lazım
canım sormak istediğin ne varsa sor. ben artık kafayı yiycek noktoya gelmiştim. dipsiz bi kuyudayım çıkmaıycam gibi geliyodu
Belirli bi saat verelim de toplanalim boyle biri var biri yok biseyler soruyoruz cvp yarin geliyor grup halinde sohbet daha iyi
Peki o sebep ne arkadaşım onuda soylesene
Peki o sebep ne arkadaşım onuda soylesene
35 gündür çektiğimi bir ben bilirim bir Allah. ama sonunda oldu denemediğim sey kalmadı topicte ne duyduysam denedim. ama kasılmamı bir türlü engelleyemedim.
sonra doktora gittim 2 seansa(900 TL ye mal oldu)
yine yapamdım. doktorun yanında fallus bu dilatör dedikleri şeyi çok rahat aldım. ama eve gelince olmadı. eşim çok anlayışlı ama o noktaya gelince çok sinirleniyodu. en son pazar günü sinir krizi geçirmişimeşim çok üzüldü dahada anlayışlı oldu. sonra kendime aparat yaptım kendime mum gibi bişeye 14 kat havlu peçete sardım. sterldedim bebe yağığla alıştırdım. dün artık oldu en son. ama tabili rahatlamamın çok manevi bi sebebi daha var
cnm teyzemin tavsiyesi üzerine bi sürahi suya 7 ayetel kürsi-1nas-1 felak okudum evin bütün oadalarına serptim tek tek 7 kere bütün odaları dolaştım. tuvalet banyo hariç sonra kalan suyu biraz eşim biraz ben içtim. kalanına da banyo yaptık. ben onu yaptıgım gün yapabildim . bacaklarım resmen pamuk gibi oldum. yer gök dua üstüne ben çok inandım oldu :)
Bende yapayim bi denemekden zarar olmaz ben inancli bi insanim allah isterse olur
cnm teyzemin tavsiyesi üzerine bi sürahi suya 7 ayetel kürsi-1nas-1 felak okudum evin bütün oadalarına serptim tek tek 7 kere bütün odaları dolaştım. tuvalet banyo hariç sonra kalan suyu biraz eşim biraz ben içtim. kalanına da banyo yaptık. ben onu yaptıgım gün yapabildim . bacaklarım resmen pamuk gibi oldum. yer gök dua üstüne ben çok inandım oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?