Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardımcın olsun ve bunu o kadar içten söylüyorum ki inşallh Allah kabul eder bu duamı.

Kizlaar Allah razi olsun ama cok ilginc bi sekilde olmadi p..ten bile uzun aparati rahatlikla yapiyorum ve p.. tamamen almistim ama dun resmen yapamadim bugun tekrar denycez insallah bugun olur cunku ben ozele bi ton para yatrdgim icin ve olmadgi icin esimde catirdamalar basladi Rabbim hepimize yardim etsin insallahh..

aa 120 liramı gerçekten tek seansı kaç seans sürüyor birde yeri nerede gerçekten işe yarıyormu dünde denedik ben yine yapamadım gerçi denyemedik bile ben saçma sapan elimle kapıyırum fikan offf yaaa bıktım artık bu sorundan

Benim biteli 9 ay falan oldu herhalde fiyatı aynıdır iki farklı yerde bakıyo biri bakırköy diğeri mecidiyeköyde cnm anlıyorum seni canım benim zor bi durum tabii benim 8 seans sürdü ama kişiden kişiye değişiyo başlarken kaç seans sürecek diye sordum 8-10 seans kadar demişti bence bi destek al tatlım öpüyorum buna gitmen şart değil bak bi sürü psikolog var istanbulda iyi araştır işi bilen birine git canım valaa öle dedim dedim yanlış anlaşıldım bi daha okudum da şimdi tüm yazdıklarımı valaahi bende olsan tanıdığı mı acaba derim

Son düzenleme:
Valla iyi niyetli bir arkadaş gibi ama benimde aklıma gelmedi değil hani. Tanıdık falan mı diye. :)

Vallla hayatım sizin konuştuklarınızı gördükten sonra bi daha bi yazdıklarımı baştan okudum da kadını nasıl anlattıysam bende okusam tanıdığı mı acaba derim ne yalan söliyim şimdi :):) ama keşke arkadaşım falan olsaydı herkesin elinin altında anlayışlı yardım etmeye açık onu anlayan bi psikolog olmalı bence 😂😂😂

kız bu doktor senin tanıdık değil dime
habire yönlendiriyorsun

Yok canım anladım ben seni sadece benimde öyle aklıma gelmişti sende söyleyince şaka yaparak hoşuma gitti karşılık verdim .

Aman arkadaşım yanlış anlama sakın ha. Biz biliyoruz iyi niyetlisin çok sağol

kızlar gene döndük aparata

p den bile uzun deyince gözüm açıldı
bence senin yolun çıoğunu geçmişssin cnm
bir kez bile olsa olmuş sonuçta
ben daha parmağı geçemnedim :44:

Aslında tam karar veremedim şimdi sen yendin mi arkadaşım

yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...

yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...

Ben daha dün gece iki parmak alabildim. Bende sen gibi düşünüyorum artık eşimin organını egzersiz yapacağım.

Ben daha dün gece iki parmak alabildim. Bende sen gibi düşünüyorum artık eşimin organını egzersiz yapacağım.

ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..

ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..

anladım canım iki parmak genişlik olarak 10 cm denk geliyor bende en son onu yapabildim işte çok şükür. Bende hiç girmedim ilişkiye . Bende hiç leke kan vs gelmedi ya. Ama bende sen gibi yapacağım artık. Rabbim bir an önce yenmeyi nasip etsin inşallah

kızlar eşinizle nasıl deniyorsunuz
uzun sürebiliyormuki deneme
bizde sürmüyor, çabuk inyor çünkü p si
burdan bir arkadaş söyledi, vaginusmuslu hanımların
kocalarında psikolojik olabilirmiş çabuk boşalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…