- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.881
Allah yardımcın olsun ve bunu o kadar içten söylüyorum ki inşallh Allah kabul eder bu duamı.
Allah yardımcın olsun arkadaşım, dualarım seninle.. zaten hergün kendim ve buradaki 'kader ortaklarım' için dua ediyorum. Her güzel haberde de çoook mutlu oluyorum. Allah tez zamanda bizi bu dertten hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
Hayatım devlet hastanesindekiler ne biliyo ki benim bi arkadaşımın arkadaşı psikolog o söylemişti devlet hastanesine atanan psikolog hiçbir şekilde kendini geliştirmiyormuş okulda aldığı 4 yıllık eğitmle kalıyormuş ve vee cinsel terapi eğitmini okulda vermiyolar isteyen psikolog ücreti 7000 tl civarındaki cinsel terapi eğitimi alıyormuş ben bunu duyduktan sonra anladım ki her psikolog vsjinismus tedavisi yapamıyor hele devlet hastanesi hiçç
Gelelim diğer sölediklerine aşkısı kocan için mastürbasyon yapmasın diye bişey yok amaaaa evet ilişki yasağı var olmakta zorunda sebebini doktorum makale yazmış geçenlerde paylaşmıştım bi oku istersen çünkü orada yazıyor aşkım http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm
Evet özele gitmek masraflı evet sizi bi süre zorlayacak ama sonunda güzel bi seks hayatınız olacak, çocukların olacak, artık kendini kahretmeyeceksin cnm benm bunlar için değmez mi
Benim doktorumun fiyatları diğerlerine göre daha uygundu bi çok yerle görüşmüştüm 200-250 tl arası fiyat çekiyolardı benim psikologum terapi ücreti tek gittiğimde 120 tl kocamla gittiğimde 2-3 kez gittik 150 tl o da
aa 120 liramı gerçekten tek seansı kaç seans sürüyor birde yeri nerede gerçekten işe yarıyormu dünde denedik ben yine yapamadım gerçi denyemedik bile ben saçma sapan elimle kapıyırum fikan offf yaaa bıktım artık bu sorundan
Valla iyi niyetli bir arkadaş gibi ama benimde aklıma gelmedi değil hani. Tanıdık falan mı diye. :)
kızlar toplanıyoprmuyuz bu gece
mühim işler için
kız bu doktor senin tanıdık değil dime
habire yönlendiriyorsun
kesinlikle espriydi, arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok
fakat daha önce, başımıza böyle bir şey geldi,
habire yönlendiriyordu bizi, meğer
danışıklı döğüşmüş, sonra farkettik
hee bu arada vaginusmus la ilgili değil
başka psikolojik durumdu
Yok canım anladım ben seni sadece benimde öyle aklıma gelmişti sende söyleyince şaka yaparak hoşuma gitti karşılık verdim .
Vallla hayatım sizin konuştuklarınızı gördükten sonra bi daha bi yazdıklarımı baştan okudum da kadını nasıl anlattıysam bende okusam tanıdığı mı acaba derim ne yalan söliyim şimdi :):) ama keşke arkadaşım falan olsaydı herkesin elinin altında anlayışlı yardım etmeye açık onu anlayan bi psikolog olmalı bence 😂😂😂
gitmeye karar verdınmı canım psikologa..benım bulundugumm yerde terapist yok ama psikiyatrige gitmiştım bende
Kizlaar Allah razi olsun ama cok ilginc bi sekilde olmadi p..ten bile uzun aparati rahatlikla yapiyorum ve p.. tamamen almistim ama dun resmen yapamadim bugun tekrar denycez insallah bugun olur cunku ben ozele bi ton para yatrdgim icin ve olmadgi icin esimde catirdamalar basladiRabbim hepimize yardim etsin insallahh..
Aslında tam karar veremedim şimdi sen yendin mi arkadaşım
yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...
Ben daha dün gece iki parmak alabildim. Bende sen gibi düşünüyorum artık eşimin organını egzersiz yapacağım.
ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..
Aman arkadaşım yanlış anlama sakın ha. Biz biliyoruz iyi niyetlisin çok sağol
yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...
ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..
kızlar, şu p ye bir takma isim bulsakmı
p deyince itici veya tuhaf oluyor sanki ne dersiniz
valla iyi olur normalde ben organ derim ama bilmem ki başka ne denir
kızlar gene döndük aparata
p den bile uzun deyince gözüm açıldı
bence senin yolun çıoğunu geçmişssin cnm
bir kez bile olsa olmuş sonuçta
ben daha parmağı geçemnedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?