Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya hiç yanma da mı olmuyor kaç cm di aparat . Ne güzel ya .

ama benım aparatım kucuk cm ni ölçmedim ama olcerımde cok fazla değil ben daha once hiç ilişkiye girmediğimden küçük kullanıyorum..yanma gırdıgınde oldu ama başka seyle ilgilendim tv acıktı ona baktım geçtı hemen

glcegl .!.:
Canim merhba gittigin pisikologun ismini adresini yazabilirmisin bende istanbuldym da

Özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum bitanem

Merhaba cnm ben mecidiyeköydeki ofisine gittim metrobüsten inince trump towers tarafına geç zincirlikuyu yönüne doğru yürü murat muhallebicisi var onun arka tarafında ofisi duru değişim danışmanlık merkezinde çalışıyor telefon numarası 0212 213 32 33
Ama tatlım aradığında sekretere mutlaka ismini belirtmen lazım çünkü başka ppsikologlarda var o yüzden belirt mutlaka
Adı Psk. Dilek Çelebi Çelik eğitimini falan incelemek istersen
http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_22921_dilek_celebicelik.htm burda bilgileri var
Öpüyorum çok sakın pes etme mutlaka randevu al tedavini ol cnm benim

glcegl .!.:
Canim merhba gittigin pisikologun ismini adresini yazabilirmisin bende istanbuldym da

Yaa canımın içi bakırköyde de çalışıyormuş bak oranın da numarası bu 0212 466 10 50 sen hangisine gideceksin nerede oturuyorsun cnm nolursa olsun bak git sakın pes etme gelişmeleri de bizimle paylaş allah yardımcın olsun cnm

Bisey soracam ben aparati birden ittiremiyorum yavas yavas oda aci veriyo dogrusu hangisi sizler nasil yapiyorsunuz

Bisey soracam ben aparati birden ittiremiyorum yavas yavas oda aci veriyo dogrusu hangisi sizler nasil yapiyorsunuz

Canim aciyi sadece griste 1-2 sn hissedersin o kdr gerisinde kayip gidio ben 10cmlik aparat icimdeyken hc aci duymuyorum sdce griste olur o dgrsunu yapiosun bnde nefes egzersziyle yvas yvas ypiyorum

kız tamam bu sefer denicem
nerden nasıl ne marka alıcam
tüm önerileri bekliyorum

azimliyimmmm

Canim yaaa :))) Kuzu ben doktor tedavimden aldm ama intrntten getirteblirsinnn inan bnim bi arkdsim parmkla iki parmaga gcemiodu aylardir kcuk aparatimla artk calsmadgm icn ona verdm ve o kdr rahat yaptiki inanamadi yaniii istersen diger arkdslarin dedgi gibi mumu kalinlastripta yapablirsin aparat alamiyosannnn

mumu denicem bu akşamda
aparat olayı çok önerilmye başlandı
her zaman kullanan tavsiyesi daha işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…