- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.741
ya ben bu problemi aşmak istyorum adetlym adetm bttkten sonra eşimle brlkte olup hamile kalmak istyorum ama canm çok yanyor ltfen yardmcı olun ne kullanabilirm .kaydırıcı kullansam işe yararmı
Kedi korkusundan ölücem canım yanmdan geçse çığlk atyoruö(((((((
kızlarrr ordamısnız dünki yaptıgımı bugun yapamıyorum benım gibi olan var mıydı?
Korkuların üzerine gitmek lazım canım işte.. Sen sadece kedi.. Ben bütün hayvanlar..
Ama öyle böyle değil benmki bi cafede otrsam açık alanında birden görsem çığlık atıp ayaklanıp çıkıyorum acaba vajıdenmi oluyo bu
Arkadaşlar ben bugun iki parmağa geçecektim fakat herkes aparat önermis. Mumdan yapacağım fakat sormak istediğim şu Penis mum kadar sert değil . O yüzden mum itici geliyor. Ve dilatorlerde mum kadar sert değil diye biliyorum.
Mumun etrafına ne kadar peçete sarsakta yine de sert olmayacak mı? Bugün bu iş biter inşallah. Yoksa kafayı yiyeceğim. Herkesin normal bir şekilde yaptığını benim yapamamam çok ağır
Benimde öyle olmuştu rahat olmaya çalış illaki yapcam de kendine. Yatın saat hiç ara vermeden uğraş canım. Dünkü yaptığını kaybetme gerileme
kızlarrr ordamısnız dünki yaptıgımı bugun yapamıyorum benım gibi olan var mıydı?
tekrar yapmayı basardım yuhıııı
neden böle diyosun bızde yapamıyoruz bu morelle denersen gene yapamazsın kı
gayet normaalll bizdede olmuştu canım sıkma canını..ve korkularının tekrar su yüzüne çıkmasına izin verme..rahatlatt kafanııı burda seninlee konuşanları her sseyi tekrar aklına getir..veee lutfennnnn yapacam de
Canim ben p..almis biri olarak bile parmak yapamiyorum sknti yapmaa ya aparatini 10cm ye kdar kalinlastirarak ilerle yda interntten aparat siparisi ver canim. Benim apratlarim 4tane en kucugu serce parmk gibi en byugu p.. Boyutunda ve artk cok rahat yapiyorum her aksam 1-2 saat mutlaka calsyrum ve ben 2bcuk yildr hic bi sekilde bise yapmadim yapamadim inan ve birsuru doktora gttim terapi gordum parmkta tikandim hep yapmak istemedim ve en son ankaradaki doktora gttim o beni bu noktaya getrdi dedgm gibi ya aparat al interntten yada mumu 10cm kadar ilerlet dene canimmmm...
Arkadaşlar ben bugun iki parmağa geçecektim fakat herkes aparat önermis. Mumdan yapacağım fakat sormak istediğim şu Penis mum kadar sert değil . O yüzden mum itici geliyor. Ve dilatorlerde mum kadar sert değil diye biliyorum.
Mumun etrafına ne kadar peçete sarsakta yine de sert olmayacak mı? Bugün bu iş biter inşallah. Yoksa kafayı yiyeceğim. Herkesin normal bir şekilde yaptığını benim yapamamam çok ağır
su bazlı kayganlaştırı kullan yada zeytin yag ama boll kullancan
Evet aynı şeyi ben de dusundum mum cok sert degil mı girerken zorlar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?