Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben bu problemi aşmak istyorum adetlym adetm bttkten sonra eşimle brlkte olup hamile kalmak istyorum ama canm çok yanyor ltfen yardmcı olun ne kullanabilirm .kaydırıcı kullansam işe yararmı

ya ben bu problemi aşmak istyorum adetlym adetm bttkten sonra eşimle brlkte olup hamile kalmak istyorum ama canm çok yanyor ltfen yardmcı olun ne kullanabilirm .kaydırıcı kullansam işe yararmı

su bazlı kayganlaştırı kullan yada zeytin yag ama boll kullancan

Arkadaşlar ben bugun iki parmağa geçecektim fakat herkes aparat önermis. Mumdan yapacağım fakat sormak istediğim şu Penis mum kadar sert değil . O yüzden mum itici geliyor. Ve dilatorlerde mum kadar sert değil diye biliyorum.
Mumun etrafına ne kadar peçete sarsakta yine de sert olmayacak mı? Bugün bu iş biter inşallah. Yoksa kafayı yiyeceğim. Herkesin normal bir şekilde yaptığını benim yapamamam çok ağır

neden böle diyosun bızde yapamıyoruz bu morelle denersen gene yapamazsın kı

kızlarrr ordamısnız dünki yaptıgımı bugun yapamıyorum benım gibi olan var mıydı?

gayet normaalll bizdede olmuştu canım sıkma canını..ve korkularının tekrar su yüzüne çıkmasına izin verme..rahatlatt kafanııı burda seninlee konuşanları her sseyi tekrar aklına getir..veee lutfennnnn yapacam de

Gerçekten çok haklısın korkularının tekrar su yüzüne çıkmasına izin vermemeliyim.yapacağım inşallah fakat biraz moral e ihtiyacım var.

Anladım canım bakalım reglim bitince mumla yapayım bide. Benim icin ilerletmek pek sorun olmadı giriş kısmını geçtikten sonra devamı geldi cok şükür. Böyle kac denemeden sonra p...s ile deneyebiliriz acaba of ya hayırlısıyla bi olup bitseydi

Evet aynı şeyi ben de dusundum mum cok sert degil mı girerken zorlar mı ki

kızlar önerim var
belli saatte kadar birbirimize moral verelim
sonra hepimiz aynı anda deneyelim
birbirimizin yapıcxağını bilmek güç verir miki
tek olmaığımızı bilmek
ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…