- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.801
mumu denicem bu akşamda
aparat olayı çok önerilmye başlandı
her zaman kullanan tavsiyesi daha işe yarar
netten aparat diye tarattım
fotograf makinesi çıktı
ayy ne güldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mumu denicem bu akşamda
aparat olayı çok önerilmye başlandı
her zaman kullanan tavsiyesi daha işe yarar
netten aparat diye tarattım
fotograf makinesi çıktı
ayy ne güldüm![]()
Canim dilatör olarak aratcan :))))))
Evt bende kullaniyorum ve kesinlikle oneriyorum parmaktan bin kat iyi ve daha yararli gelio bana bnce boyle..
Canim aciyi sadece griste 1-2 sn hissedersin o kdr gerisinde kayip gidio ben 10cmlik aparat icimdeyken hc aci duymuyorum sdce griste olur o dgrsunu yapiosun bnde nefes egzersziyle yvas yvas ypiyorum
Canim dilatör olarak aratcan :))))))
Evt bende kullaniyorum ve kesinlikle oneriyorum parmaktan bin kat iyi ve daha yararli gelio bana bnce boyle..
Yahu mütevazılik yapmabende 6 cm aldım bir daha da yapmadım
yok kız bunu eczananeden alamam ben
reklamına baktım aşkınızı ateşleyin yazıyor![]()
Ne guzel olurdu toplansak :)
. Artik mutlu olmak hakkimiz ya :))Evet fena olmaz yani stres atardik
Sen dilator mu kullaniyorsun yoksa aparati kendin mi yapiyorsun
. Artik mutlu olmak hakkimiz ya :))
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bende vajinismus için uğraşıyorum ama doktor gözetiminde.. Son gittiğim seans da öğrendiğim bi takım şeyleri yardımcı olmak amaçlı yine size aktarmak istiyorum. Bu benim 5.seansım sadece 1 seansım kaldı. Bu seansta doktorcuğum bana iki parmağı açıp kapatmayı ve sevişirken eşimin tek parmak (benim kontrolümde)içeri yerleştirmesini söyledi. Adet dönemimde yoğun zamanlarda tampon son günlerde banyoda 5-10 dk.iki parmak yerleştirmemi söyledi. Ve adet döneminde bu şekilde parmak egzersizlerini doğum korkusu olanlara veriyorlarmış.. Öğrendiğim ayrı bi bilgide vajinismus olanlarda normal zamanlarında bir takım fobileri oluyormuş genelde. Enjeksiyon fobisi vajinismusla çok ilgiliymiş. Vajinismunla karşılaşmadan önce enjeksiyon fobisi için tedavi görmek engelliyormus. Ve bazı araştırmalara göre vajinismusu yenen enjeksiyon fobisi olmak üzere diğer fobilerini yeniyormuş tedavi görmesine gerek kalmadan.. Son bi bilgide bu tedavi esnasında 1 parmakda kolay yapıp 2 parmakta biraz takılanlar ağrısız ve acısız birleşmeyi başarma oranları daha yüksekmiş... Dua edin hepimiz kalıcı olarak yenelim inşaAllah..
yapamama sebebin ney kulak çopü çok ince rahatlıkla girer hç korkma azck cesarek sonra gör bak çöp içeriye girmiş bile
Canım bn mecidiyeköye gittim 7 seans sürdü eşle girmek şart tatlım ama öle her seansa gelmiyo seninle 2-3 seans eşli oluyor senn kadar onun da hazırlanması ve öğrenmesi gerkenler var çünkü cnm eşini muhakkak ikna etmelisin cnm benim gittiğim psikolog buydu bi bak istersen cnm
http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_22921_dilek_celebicelik.htm
Herkes kulak çöpüyle yapabiliyor mu ? o zaman bende ekstra problem var.
İtici geliyor belki sana zamanla olur bende yapamiyorum onunla
Esraa belki inanmıycaksın ama kulak çöpü alıp denedim şmdi biliyomusun ve hepsini soktum. Ay Allahım çok şükür demek giriyormuş, çok mutluyum şuanküçüçük bişey ama bugüne kadar hiç yapamadığm bişeydi :)