- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.781
Arkadaşım en son kaç cm alabildin
evet kızlar, bizler bir fidanın güller açan dallarıyız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmm hiccc acıı macıı yok zatennnnn tebrikk ederim seniii bundan sonrasıı cocukk oyuncağı artık
Ya hiç yanma da mı olmuyor kaç cm di aparat . Ne güzel ya .
isim önerin varmı birde fiyatı uygunmu
benımkı kucuk ya böle sewindiğime bakyın 5 cm falan senın yanına yaklaşamam ben![]()
benımkı kucuk ya böle sewindiğime bakyın 5 cm falan senın yanına yaklaşamam ben![]()
ben 16 tl ye almıstım adıda s'xtiva
olsun bızde farklı sehırde aynı sey için calıp oynarız bizim gönullerımız bırve kaderımız
![]()
yok kız bunu eczananeden alamam ben
reklamına baktım aşkınızı ateşleyin yazıyor![]()
glcegl .!.:Canim merhba gittigin pisikologun ismini adresini yazabilirmisin bende istanbuldym da
Ya hiç Gülecegim yoktu arkadaşım Allah da seni güldürsun . İyi ya işte bizde aşklarimizi ateşlemëye çalışıyoruz![]()
glcegl .!.:Canim merhba gittigin pisikologun ismini adresini yazabilirmisin bende istanbuldym da
Yaa canımın içi bakırköyde de çalışıyormuş bak oranın da numarası bu 0212 466 10 50 sen hangisine gideceksin nerede oturuyorsun cnm nolursa olsun bak git sakın pes etme gelişmeleri de bizimle paylaş allah yardımcın olsun cnmÖzel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum bitanem
Merhaba cnm ben mecidiyeköydeki ofisine gittim metrobüsten inince trump towers tarafına geç zincirlikuyu yönüne doğru yürü murat muhallebicisi var onun arka tarafında ofisi duru değişim danışmanlık merkezinde çalışıyor telefon numarası 0212 213 32 33
Ama tatlım aradığında sekretere mutlaka ismini belirtmen lazım çünkü başka ppsikologlarda var o yüzden belirt mutlaka
Adı Psk. Dilek Çelebi Çelik eğitimini falan incelemek istersen
http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_22921_dilek_celebicelik.htm burda bilgileri var
Öpüyorum çok sakın pes etme mutlaka randevu al tedavini ol cnm benim
Canim.muayene seans ücreti nekadarYaa canımın içi bakırköyde de çalışıyormuş bak oranın da numarası bu 0212 466 10 50 sen hangisine gideceksin nerede oturuyorsun cnm nolursa olsun bak git sakın pes etme gelişmeleri de bizimle paylaş allah yardımcın olsun cnm
kız kocaman mı
çok mu büyüş şey bu
Kuzum p.. kadar nrdeyse ondan 1-2 cm kcuk size imkansz gelio bliorum ama benim kdr vahim drumda olan kmse yoktur eminim ben bile onu rahatlikla yapiosam siz hayli hayli yaparsinizzzzzzzz
Bisey soracam ben aparati birden ittiremiyorum yavas yavas oda aci veriyo dogrusu hangisi sizler nasil yapiyorsunuz
kız tamam bu sefer denicem
nerden nasıl ne marka alıcam
tüm önerileri bekliyorum
azimliyimmmm![]()
Canim yaaa :))) Kuzu ben doktor tedavimden aldm ama intrntten getirteblirsinnn inan bnim bi arkdsim parmkla iki parmaga gcemiodu aylardir kcuk aparatimla artk calsmadgm icn ona verdm ve o kdr rahat yaptiki inanamadi yaniii istersen diger arkdslarin dedgi gibi mumu kalinlastripta yapablirsin aparat alamiyosannnn