Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaptım cetrina tekrar mutlu oldum yuppiii sayende sayenızde tşkler..ilişkiye girmiş kadar mutlu oldum hhaha

Yani sizlerden akıl ve moral bulurum diye düşündüm öyle yazdım ama sizin moralinizi bozdum galiba hakkınızı helal edin kusura bakmayın

olurmu öle böle dersen üzülürüm ama ben bende senle aynıyım bende henuz yapamadım ama yapıcaz burdada göbek atcaz

Canim ben doktor kontrolunde 1saat 10cm lik aparatla calstim snra eve gelip yarim saat daha calisip p.. Alabildim yani istersen bi kac kez calis snrada es denemesi yap nrde takilip ypamadgnida anlarsin boylece..

kızlar bencede aynı şey değil
diltör mü ne acaba silikon tarzı bişi mi

birde prezervatif içine pamuk tarzı şeyler diyorlar ama
oda şekilsiz olmazmı ki yamuk yumuk

Kizlar aparatim yumusak degil gayet sert bi cisim bundaki amac ordaki kaslari öldurmk yani o kocaman sey oraya gireblio ve canimi actmiyosa p.. daha yumusak ve acitmdan grer dye dsnuosunuz

ben bulaşık yıkamıştım aparatla tabi hepsi içerde deildi çamaşırın git çıkmax
Kac gunde yendin benefsetuna ben dun 7 cmi zorlanarak da olsa aldim bugun 8 ve 9 a çalışıp pe.s denemesine gecem beni cesaretlendirir misin.yapabilir miyim cuma ve haftasonu misafirler var pazartesiye de kalsin istemiyorum ama es parmagi yapmasam olmaz mi 9 cmden sonra direk p.se gecsem

Arkadasım sahi mı söylüyorsun. Ilk denememde bu kadarını yapabilmek bana da cok cesaret verdi gercekten. Inşallah dediğin gibi az kalmıştır. Regl oldum birkaç gun ara verdim ilerlemeleri yazıcam yine buraya

Regliden sonra hemen egzersizlere devam etmelisin,erteleme sakın.nefes egzesizleride yap.çok daha kolay oluyor.eşli denemeye geçtiğinde de nefes egzersizi çooook işe yarıyacak.kolay gelsin.

Valla iyi olurdu fakat şu an çalışıyorum ben size ayak uydurmayabilirim ama iyi fikir

iyi fikir dime, çünkü psikoterapide de toplu halde yapılan çok daha
başarılı oluyor muş, tek olmadığını bilmek
aslında banada uygun zaman değil, gürültü var
hiç konsantre olamıyorum
en iyisi gece denemek

belli bir saat seçelimmi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…