- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.761
hadi ya:) peki ben kac dk tutmaliyim aparatı da oraya alissin 2 dk anca durabiliyorum tv falan yok canim sıkılıyor sanirim ne onerirrsin
gayet normaalll bizdede olmuştu canım sıkma canını..ve korkularının tekrar su yüzüne çıkmasına izin verme..rahatlatt kafanııı burda seninlee konuşanları her sseyi tekrar aklına getir..veee lutfennnnn yapacam de
Sen yapabilirsin zaten canım hiç pes etme.
Yani sizlerden akıl ve moral bulurum diye düşündüm öyle yazdım ama sizin moralinizi bozdum galiba hakkınızı helal edin kusura bakmayın
yaptım cetrina tekrar mutlu oldum yuppiii sayende sayenızde tşkler..ilişkiye girmiş kadar mutlu oldum hhaha
olurmu öle böle dersen üzülürüm ama ben bende senle aynıyım bende henuz yapamadım ama yapıcaz burdada göbek atcaz
zeytin yağ sanki daha çok öneriliyor
su bazlı derken, acaba zararı olurmuki
Anladım canım bakalım reglim bitince mumla yapayım bide. Benim icin ilerletmek pek sorun olmadı giriş kısmını geçtikten sonra devamı geldi cok şükür. Böyle kac denemeden sonra p...s ile deneyebiliriz acaba of ya hayırlısıyla bi olup bitseydi
cnımm cokk sevindimmmmmm hadii gozunayıdnnn azz kaldıı bak bitireceksin artıkkk bu kabusu
Bu işi bitirip sizler ile tanışıp göbek atmayı çok ama çok isterdim
kızlar bencede aynı şey değil
diltör mü ne acaba silikon tarzı bişi mi
birde prezervatif içine pamuk tarzı şeyler diyorlar ama
oda şekilsiz olmazmı ki yamuk yumuk
inş canım inş ama bıraz kalın aparatla denemelıyım..bu kez ıcınde beklettım saga sola oynattım acı yok :)
Kac gunde yendin benefsetuna ben dun 7 cmi zorlanarak da olsa aldim bugun 8 ve 9 a çalışıp pe.s denemesine gecem beni cesaretlendirir misin.yapabilir miyim cuma ve haftasonu misafirler var pazartesiye de kalsin istemiyorum ama es parmagi yapmasam olmaz mi 9 cmden sonra direk p.se gecsemben bulaşık yıkamıştım aparatla tabi hepsi içerde deildi çamaşırın git çıkmax
kızlar önerim var
belli saatte kadar birbirimize moral verelim
sonra hepimiz aynı anda deneyelim
birbirimizin yapıcxağını bilmek güç verir miki
tek olmaığımızı bilmek
ne dersiniz?
inş canım inş ama bıraz kalın aparatla denemelıyım..bu kez ıcınde beklettım saga sola oynattım acı yok :)
Arkadasım sahi mı söylüyorsun. Ilk denememde bu kadarını yapabilmek bana da cok cesaret verdi gercekten. Inşallah dediğin gibi az kalmıştır. Regl oldum birkaç gun ara verdim ilerlemeleri yazıcam yine buraya
olmuyo bende kullanıyorum eczanelerde ve internette satılyo
Kizlar aparatim yumusak degil gayet sert bi cisim bundaki amac ordaki kaslari öldurmk yani o kocaman sey oraya gireblio ve canimi actmiyosa p.. daha yumusak ve acitmdan grer dye dsnuosunuz
Valla iyi olurdu fakat şu an çalışıyorum ben size ayak uydurmayabilirim ama iyi fikir
Ya hiç yanma da mı olmuyor kaç cm di aparat . Ne güzel ya .
olsun bızde farklı sehırde aynı sey için calıp oynarız bizim gönullerımız bırve kaderımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?