Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saol canim.Allah bu dertten herkesi kurtarsin.gercekten cok zor.evlendim ama sanki evcilik oynar gibi hissediyorum kendimi.sahte gibi oluyo.ailelerimizin bilgisi yok sabirsizlikla cocuk haberi bekliyolar.benden sonra benden once evlenen akraba ark.larin cocuk haberlerini aldikca iice moralim bozuluyo neden ben boleyim diye.ahh icim okadar doluki.sizlerden yardim destek bekliyorum. Birbirimizi ancak biz anlarız. ..haa birde sizlerdede oluyormu bu parmak egzersizlerini yaparken bi noktaya kadar hic ilerlemiyo sanki sonra orayi gecince kayiyo.bahsettigim sey bir kulak cubugu.nedir bu engel kizlik zarimi?

bende sivaslıyım eşimin işi nedeniyle buraya geldik..ben p... bı kısmını içime alamıyorum ama sorunum tamamlayamamak inş kısa zamanla tamamlarım die düşünüyorum daha 4 aylık evliyim :)

daha yeni evliymişsin, derin nefes almaya dikkat et, bi kısmını alıyomuşsun bir iki saniye bekle diğer kısmıda derin derin nefes alarak alabilirsin işin zor değil çok kolay biraz cesaret. Allah kolaylık versin canım. bu arada zile nasıl 22 km uzaktada olsam çok özlüyorum memleketimi

aynen ya artık herkes bebek bekliyor bende kimseye söylemedim aileme fln demedim kimseye.ben kafamda bitiriyorum olur girer ne var diyorum ama deneyipte olmayinca da çok uzuluyorum sonra diyorum olmayacak büyük ondan girmiyor vs. napcz biz böyle benim 1yıl olacak neredeyse:-(

Canım teşekkürler cvbın için öncelikle.
Parmak egzersizi beni zaten çok yıprtıyo hiç vajinismus olmayan bi kadın bile parmak sokamayabilir bence okadar kolay bişey değil bu ya ama dr illa gerekli olmak zorunda diyor.. Eşimi sevmediğimi hissediuorum okadar seviyodum hemde nolduda böyle oldu hastalıktanmı acaba çok merak ediyorum iğrenti bi tuhaflık bi sinirlilik bi alınganlık eve gelince bile uyuz oluyodm bazen bu ne biçim bi hastalıktr ya .. Peki sen doktora gittinmi hiç...

tam bilgim yok ama sadece fikrimi söylüyorum bence eşini sevmemen felan hastaliktan değildir .yani onunla bi ilişki kuramadm ben.hele ki bu hastalıkta destekciyse sanmıyorum vajinismustn dolayı eşe karşı sevgi azalsn.doktora giden arkadaşlar bu konuda da aydınlatsınlar bizi aslında böyle birşey oluyormuymuş.olabilirmi

Canim soylediklerinin hepsini bende hissediyorum o severk evlendigim adamdan nefret eder gibi oluyom bazen suçu onda ariyom soyledigi herseye aliniyorum sirf bu yuzden bu bizdeki piaikolojiyi bozdugundan oluyo eminim gececek hepsi sabretmwk gerwk

selam. ben de vajiyi yenmeye yeni karar verenlerdenim. parmak egzersizi yapmadığnı söylemissin. ben de hiç bi şekilde parmak sokamıyorum yani söz konusu bile değil. onun için kulak çöpüyle denemeye çalıştım önce. sanırım yönünü bulamadım çok acıdı devam edemedim. bugüne kadar hiç denememiştim, onun için yönü doğru bulmak bile ayrı bi dertmiş. aparatla mı çalıştın ne kadar sürdü denemelerin

Insallah en yakin zamanda kurtuluruz arkadasim.tum dualarim ben ve benim gibi olanlar icin.bir zamanlar haydar dumenden ilk defa duydugum tuhaf isimli hastalikti.nerden bilirdim benimde dunyami karartcagini. Benimde 6 ay oldu.daha fazla beklemek istemiyorum insallah artik biter bu kabus

hep dua ediyorum.bunda da var bi hayır belki de diyorum.ama gençliğimzde bununla vakit gecirecemize eglmek gezmek isterdim en güzel yıllarımz bunlar evlilikte çünkü en kısa zamanda inşallah kurtuluruz ya :-(

Evet canım ah şu çevremiz yokmu önce düğün ne zaman derler ardından çocuk sorarlar kısacası soruları hiç bitmez boşver onları sen amacına kitlen bunu hepimiz başarıcaz rabbimizin izniyle.Canım egzersize gelince evet orada bi dar geçit var işte sen tam o noktaya geldiğinde derin bir nefes alki ordan geçiş kolay olsun.Ben genelde parmak egzersizi yaparken parmak içindeyken ıkınmaktan ziyade derin nefes alıyorum sanki dahada bi genişliyo o anda sanada bol bol derin derin nefes almayı tavsiye ederim canım ama moral bozup pes etmek yok birbirimize güç vericez.

Canım teşekkrler anca k bunlardan evel kegel parmak nefes egzerszlerine çalıştınmı yoksa direk bu yöntemlemi çözdünüz lütfen cvp ver şimididen teşekkrler

Canim soylediklerinin hepsini bende hissediyorum o severk evlendigim adamdan nefret eder gibi oluyom bazen suçu onda ariyom soyledigi herseye aliniyorum sirf bu yuzden bu bizdeki piaikolojiyi bozdugundan oluyo eminim gececek hepsi sabretmwk gerwk

Aynen canım ya aptallaştım artık duygularım bozuldu ve okuduğum yenmiş kişileri görüyorumda ben yenemem sanıyorum hep inancm yok((

banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorumm dün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var

Çok iyi canım,sen ne yaptığını farkında değilsin galiba,kolay bişey değil bizim için yaptığın.Ben tek parmak aldım onda bile mutlu oldun.Her gelişme önemli bizim için unutma

xyzwoman paylaşımın için teşekkürler. Yazdıklarında adı geçen Vemcaine Pump Sprey'in bilgilerini okudum uyuşturucu gibi bir etkisi var anladığım kadarıyla ilgimi çekti,peki bu vajinanın içine mi sürülüyo onunla ilgili bişey yazılmamış,bilginiz var mı? bu baya etkili bişeye benziyor doğumda bile kullanılıyomuş

Çok iyi canım,sen ne yaptığını farkında değilsin galiba,kolay bişey değil bizim için yaptığın.Ben tek parmak aldım onda bile mutlu oldun.Her gelişme önemli bizim için unutma

o aparatların içime girdiğini gördüm ya içim rahatladı hep sanki orada birşey varmış gibi hissediyordum korkuyordum ama yokmuş :) inşallah en büyük boyunuda alabilirm onuda denedim ama olmadı çok acıdı

Dilatörleri nereden aldın canım bana mesaj atabilir misin?

bir kısmını aldıktan sonra cok yanma oluyo ilerletemiyorum memleket özlenmezmi ya bende cok özlüyorum sivasımı :) zile bıraz yagmurlu bu aralar :)

vajinaya sıkıyosun sprey zaten ama ben bulamamıstım sen bulursan haber ver burda mı yok yoksa ilaç mı kaldırıldı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…