Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım emin ol biçoğumuz senle aynı durumdayız hatta ben aynı senin gibiydim bacak kaslarımı öyle sıkardım ki sonradan bacaklarım çok ağrırdı.Bak bende egzersize yeni başlayanlardanım istersen biraz bahsedeyim egzersiz aşamamdan belki yardımcı olurum.Ben ilk olarak karşima bir ayna alarak basladim ardindan önce ordaki kaslarımı kontrol altina almayi ögrendim ıkınma,derin nefes alıp verme
gibi ardın isaret parmağı,iki parmak derken orada kaldım araya regl girdi ama önce kendini kasmamayı başarırsan eminim devamıda gelecektir şuan tam anlamıyla başaramasamda en azından eskisi kadar bacaklarım kasılıp titremiyor.

Saol canim.Allah bu dertten herkesi kurtarsin.gercekten cok zor.evlendim ama sanki evcilik oynar gibi hissediyorum kendimi.sahte gibi oluyo.ailelerimizin bilgisi yok sabirsizlikla cocuk haberi bekliyolar.benden sonra benden once evlenen akraba ark.larin cocuk haberlerini aldikca iice moralim bozuluyo neden ben boleyim diye.ahh icim okadar doluki.sizlerden yardim destek bekliyorum. Birbirimizi ancak biz anlarız. ..haa birde sizlerdede oluyormu bu parmak egzersizlerini yaparken bi noktaya kadar hic ilerlemiyo sanki sonra orayi gecince kayiyo.bahsettigim sey bir kulak cubugu.nedir bu engel kizlik zarimi?

bende sivaslıyım eşimin işi nedeniyle buraya geldik..ben p... bı kısmını içime alamıyorum ama sorunum tamamlayamamak inş kısa zamanla tamamlarım die düşünüyorum daha 4 aylık evliyim :)

daha yeni evliymişsin, derin nefes almaya dikkat et, bi kısmını alıyomuşsun bir iki saniye bekle diğer kısmıda derin derin nefes alarak alabilirsin işin zor değil çok kolay biraz cesaret. Allah kolaylık versin canım. bu arada zile nasıl 22 km uzaktada olsam çok özlüyorum memleketimi

Saol canim.Allah bu dertten herkesi kurtarsin.gercekten cok zor.evlendim ama sanki evcilik oynar gibi hissediyorum kendimi.sahte gibi oluyo.ailelerimizin bilgisi yok sabirsizlikla cocuk haberi bekliyolar.benden sonra benden once evlenen akraba ark.larin cocuk haberlerini aldikca iice moralim bozuluyo neden ben boleyim diye.ahh icim okadar doluki.sizlerden yardim destek bekliyorum. Birbirimizi ancak biz anlarız. ..haa birde sizlerdede oluyormu bu parmak egzersizlerini yaparken bi noktaya kadar hic ilerlemiyo sanki sonra orayi gecince kayiyo.bahsettigim sey bir kulak cubugu.nedir bu engel kizlik zarimi?

aynen ya artık herkes bebek bekliyor bende kimseye söylemedim aileme fln demedim kimseye.ben kafamda bitiriyorum olur girer ne var diyorum ama deneyipte olmayinca da çok uzuluyorum sonra diyorum olmayacak büyük ondan girmiyor vs. napcz biz böyle benim 1yıl olacak neredeyse:-(

canım merhaba bende 1 bucuk ay once yendım 2 ay oluyor bu ay sonu kısmetse :) ve ben hıc parmak egzersızlerı yapmadan yendım hırslandım ve oyle yapdım benım esım hıc dısarı gtme gıbı brseyı olmadı sbretdı ama bnde yenmeden once senın gıbıydım nefesınden bıle ıgrenırdım o psikolojik cnm bu durumdan dolayı oluyor yenınce anlaycaksın guzel bır duygu ve sınırlılık bu durumdan dolayı oluyor nede olsa buda bızım ıcın bır ıhtıyacdır bnde oyleydım fakat yenıpde ılıskıye grdıkden sonra pamuk gıbı oldum ben bıle kendıme ınanamıyorum ama bıraz esını altdan almalısın sabretmısse senı enazından sende bıraz yenmek ıcın gayret goster ama ben hc parmak egzerszlerı yapmadım sen hangısı sana kolayına gelıyorsa oyle basla ben yag surmusdum ve jel hafıf ustdeydım biraz girdi panikledim durdum cıkarmadan sonra sakinleşdim biraz daha devam etdm gene durdum sonra dıklesdım ustdeyken biraz daha ılerletdım bır bakdım pıt dedı bısey zarın yırtıldıgını hıssetdım bkledım bıraz cıkdım tuvalete gtdım bır bakdım kan olmusdu acımadı bıle sadece sıkma kendını rahat ol ve bol cıkolata ye yapmadan once :) bu benım hıkayem ınsallah yardımcı olabılmısımdır bıraz

Canım teşekkürler cvbın için öncelikle.
Parmak egzersizi beni zaten çok yıprtıyo hiç vajinismus olmayan bi kadın bile parmak sokamayabilir bence okadar kolay bişey değil bu ya ama dr illa gerekli olmak zorunda diyor.. Eşimi sevmediğimi hissediuorum okadar seviyodum hemde nolduda böyle oldu hastalıktanmı acaba çok merak ediyorum iğrenti bi tuhaflık bi sinirlilik bi alınganlık eve gelince bile uyuz oluyodm bazen bu ne biçim bi hastalıktr ya .. Peki sen doktora gittinmi hiç...

Parmak egzersizi beni zaten çok yıprtıyo hiç vajinismus olmayan bi kadın bile parmak sokamayabilir bence okadar kolay bişey değil bu ya ama dr illa gerekli olmak zorunda diyor.. Eşimi sevmediğimi hissediuorum okadar seviyodum hemde nolduda böyle oldu hastalıktanmı acaba çok merak ediyorum iğrenti bi tuhaflık bi sinirlilik bi alınganlık eve gelince bile uyuz oluyodm bazen bu ne biçim bi hastalıktr ya .. Peki sen doktora gittinmi hiç...

tam bilgim yok ama sadece fikrimi söylüyorum bence eşini sevmemen felan hastaliktan değildir .yani onunla bi ilişki kuramadm ben.hele ki bu hastalıkta destekciyse sanmıyorum vajinismustn dolayı eşe karşı sevgi azalsn.doktora giden arkadaşlar bu konuda da aydınlatsınlar bizi aslında böyle birşey oluyormuymuş.olabilirmi

Canim soylediklerinin hepsini bende hissediyorum o severk evlendigim adamdan nefret eder gibi oluyom bazen suçu onda ariyom soyledigi herseye aliniyorum sirf bu yuzden bu bizdeki piaikolojiyi bozdugundan oluyo eminim gececek hepsi sabretmwk gerwk

canım merhaba bende 1 bucuk ay once yendım 2 ay oluyor bu ay sonu kısmetse :) ve ben hıc parmak egzersızlerı yapmadan yendım hırslandım ve oyle yapdım benım esım hıc dısarı gtme gıbı brseyı olmadı sbretdı ama bnde yenmeden once senın gıbıydım nefesınden bıle ıgrenırdım o psikolojik cnm bu durumdan dolayı oluyor yenınce anlaycaksın guzel bır duygu ve sınırlılık bu durumdan dolayı oluyor nede olsa buda bızım ıcın bır ıhtıyacdır bnde oyleydım fakat yenıpde ılıskıye grdıkden sonra pamuk gıbı oldum ben bıle kendıme ınanamıyorum ama bıraz esını altdan almalısın sabretmısse senı enazından sende bıraz yenmek ıcın gayret goster ama ben hc parmak egzerszlerı yapmadım sen hangısı sana kolayına gelıyorsa oyle basla ben yag surmusdum ve jel hafıf ustdeydım biraz girdi panikledim durdum cıkarmadan sonra sakinleşdim biraz daha devam etdm gene durdum sonra dıklesdım ustdeyken biraz daha ılerletdım bır bakdım pıt dedı bısey zarın yırtıldıgını hıssetdım bkledım bıraz cıkdım tuvalete gtdım bır bakdım kan olmusdu acımadı bıle sadece sıkma kendını rahat ol ve bol cıkolata ye yapmadan once :) bu benım hıkayem ınsallah yardımcı olabılmısımdır bıraz

selam. ben de vajiyi yenmeye yeni karar verenlerdenim. parmak egzersizi yapmadığnı söylemissin. ben de hiç bi şekilde parmak sokamıyorum yani söz konusu bile değil. onun için kulak çöpüyle denemeye çalıştım önce. sanırım yönünü bulamadım çok acıdı devam edemedim. bugüne kadar hiç denememiştim, onun için yönü doğru bulmak bile ayrı bi dertmiş. aparatla mı çalıştın ne kadar sürdü denemelerin :5:

aynen ya artık herkes bebek bekliyor bende kimseye söylemedim aileme fln demedim kimseye.ben kafamda bitiriyorum olur girer ne var diyorum ama deneyipte olmayinca da çok uzuluyorum sonra diyorum olmayacak büyük ondan girmiyor vs. napcz biz böyle benim 1yıl olacak neredeyse:-(

Insallah en yakin zamanda kurtuluruz arkadasim.tum dualarim ben ve benim gibi olanlar icin.bir zamanlar haydar dumenden ilk defa duydugum tuhaf isimli hastalikti.nerden bilirdim benimde dunyami karartcagini. Benimde 6 ay oldu.daha fazla beklemek istemiyorum insallah artik biter bu kabus

Insallah en yakin zamanda kurtuluruz arkadasim.tum dualarim ben ve benim gibi olanlar icin.bir zamanlar haydar dumenden ilk defa duydugum tuhaf isimli hastalikti.nerden bilirdim benimde dunyami karartcagini. Benimde 6 ay oldu.daha fazla beklemek istemiyorum insallah artik biter bu kabus

hep dua ediyorum.bunda da var bi hayır belki de diyorum.ama gençliğimzde bununla vakit gecirecemize eglmek gezmek isterdim en güzel yıllarımz bunlar evlilikte çünkü en kısa zamanda inşallah kurtuluruz ya :-(

Evet canım ah şu çevremiz yokmu önce düğün ne zaman derler ardından çocuk sorarlar kısacası soruları hiç bitmez boşver onları sen amacına kitlen bunu hepimiz başarıcaz rabbimizin izniyle.Canım egzersize gelince evet orada bi dar geçit var işte sen tam o noktaya geldiğinde derin bir nefes alki ordan geçiş kolay olsun.Ben genelde parmak egzersizi yaparken parmak içindeyken ıkınmaktan ziyade derin nefes alıyorum sanki dahada bi genişliyo o anda sanada bol bol derin derin nefes almayı tavsiye ederim canım ama moral bozup pes etmek yok birbirimize güç vericez.

yeni üye olduğum için mesaj hakkım yok ama elimden geldiğince detaylı yazayım Allah ın izniyle inşallah bi faydası olur sizede
2 farklı psikologa gittim bi tanesi parmak egzersizlerini kasılma egzersizlerini yap gel 15 gün sonra dedi hiç ilgilenmedi ve güven vermedi ama bi süre parmak egzersizlerini yaptım.Sonra bişey değişmio diyip bıraktım keşke bırakmasaymışım 1 sene geçti sonra başka bi psikolog bulduk kadın 4 bine yüzde yüz çözerim dedi 6 ay paramız biriksin olsun diye bekledik neyse sonuç burayı buldum sonra tek parmak egzersizleri ve 2 parmak egzersizlerini yapmaya başladım 2 parmaktada baktım bişey olmuo orası genişledikçe genişleyebiliyor biraz güven geldi sonra
şu aşağıdaki ilaçları aldım hatta içlerinde emla ve spozmol gevşeticiyi eczanede olmadığı için alamamıştım

Haydar dümen reçetesi ile vajinismusu yenenler diye bir konu başlığı var orada aşağıdaki ilaçlar yazıyordu ben farklı olarak zeytinyağıda kullandım (Allah ne verdiyse) önce 2 tane kuiflex içtim (bu ilaç etkisini yaklaşık 2 saat sonra gösteriyor ) sonra aşağıdaki talimatları uyguladım tek tek Xylocaine sprey piyasada bulunmuyor onun yerine muadili olan vemcaine pump sprey aldım aynı özellikte ilaçların etkilerini ya da aklınıza takılan bişeyler olursa ben almadan önce şu siteden prospektüslerine bakmıştım http://www.ilacpedia.com/prospektus/vemcaine-pump-sprey-10 sizde bakın her bakımdan inanıp içiniz rahat edince oluyor galiba bu iş neyse sonra ben üstte olursam bacaklarımı kapatamam diye düşündüm ve üstte eşinizin size kendini bırakıp hiç bişey yapmamasını isteyin çünkü o hareket edince tekrar kasılıyo insan belki sizde böyle olmuyodur bilmiyorum benim böyledi sonra eşime zeytinyağı sürdüm bolca kendimde jeli iyice sürdüm sonra yavaş yavaş p..yi ittim olmadı sonra bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım( laylalaly sen güneş ben ay annemde seviniyor gülben ergen'in şarkısı geldi aklıma ne alaka bilmiyorum) beyin başka bişeye odaklanınca kafa karışıo heralde zeytinyağı hemen kuruyup giden bişey olmadığı için bi taraftan ittirmeye çalıştım bi bölüm var geçilemeyecek gibi olan hani vajinada özellikle o bölümde bence şarkı söylerken ittirmeye devam etmek çok etkili oldu sonra orası geçildi nasıl olduğunu anlayamıyosun bakıosun içerde ve acımıo ilk defa tamamen içeri girdi şoktayız 2 gündür bugün nasipse tekrar deniycez insan inanamıyor böyle işte biz dört yıldır evliyiz artık dahada olmasa ne yapıcaktık bilmiyorum herşeyden de öte bence dua etmek O'na inanmak tabii en rahatlatan. bir de bu ilaçlar biz siz herşey herkes vesile Allah izin vermedikçe yaprak hareket edemiyorsa biz nasıl edelim sabırla inşallah deneyip yenip bebeklerimizi alırız kucağımıza

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik) /
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak (ben zeytinyağı sürdüm)

Canım teşekkrler anca k bunlardan evel kegel parmak nefes egzerszlerine çalıştınmı yoksa direk bu yöntemlemi çözdünüz lütfen cvp ver şimididen teşekkrler;)

Canim soylediklerinin hepsini bende hissediyorum o severk evlendigim adamdan nefret eder gibi oluyom bazen suçu onda ariyom soyledigi herseye aliniyorum sirf bu yuzden bu bizdeki piaikolojiyi bozdugundan oluyo eminim gececek hepsi sabretmwk gerwk

Aynen canım ya aptallaştım artık duygularım bozuldu ve okuduğum yenmiş kişileri görüyorumda ben yenemem sanıyorum hep inancm yok:(((

banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorumm :( dün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var :(

Çok iyi canım,sen ne yaptığını farkında değilsin galiba,kolay bişey değil bizim için yaptığın.Ben tek parmak aldım onda bile mutlu oldun.Her gelişme önemli bizim için unutma

xyzwoman paylaşımın için teşekkürler. Yazdıklarında adı geçen Vemcaine Pump Sprey'in bilgilerini okudum uyuşturucu gibi bir etkisi var anladığım kadarıyla ilgimi çekti,peki bu vajinanın içine mi sürülüyo onunla ilgili bişey yazılmamış,bilginiz var mı? bu baya etkili bişeye benziyor doğumda bile kullanılıyomuş

Çok iyi canım,sen ne yaptığını farkında değilsin galiba,kolay bişey değil bizim için yaptığın.Ben tek parmak aldım onda bile mutlu oldun.Her gelişme önemli bizim için unutma

o aparatların içime girdiğini gördüm ya içim rahatladı hep sanki orada birşey varmış gibi hissediyordum korkuyordum ama yokmuş :) inşallah en büyük boyunuda alabilirm onuda denedim ama olmadı çok acıdı :( :(

o aparatların içime girdiğini gördüm ya içim rahatladı hep sanki orada birşey varmış gibi hissediyordum korkuyordum ama yokmuş :) inşallah en büyük boyunuda alabilirm onuda denedim ama olmadı çok acıdı :( :(

Dilatörleri nereden aldın canım bana mesaj atabilir misin?

daha yeni evliymişsin, derin nefes almaya dikkat et, bi kısmını alıyomuşsun bir iki saniye bekle diğer kısmıda derin derin nefes alarak alabilirsin işin zor değil çok kolay biraz cesaret. Allah kolaylık versin canım. bu arada zile nasıl 22 km uzaktada olsam çok özlüyorum memleketimi

bir kısmını aldıktan sonra cok yanma oluyo ilerletemiyorum :( memleket özlenmezmi ya bende cok özlüyorum sivasımı :) zile bıraz yagmurlu bu aralar :)

xyzwoman paylaşımın için teşekkürler. Yazdıklarında adı geçen Vemcaine Pump Sprey'in bilgilerini okudum uyuşturucu gibi bir etkisi var anladığım kadarıyla ilgimi çekti,peki bu vajinanın içine mi sürülüyo onunla ilgili bişey yazılmamış,bilginiz var mı? bu baya etkili bişeye benziyor doğumda bile kullanılıyomuş

vajinaya sıkıyosun sprey zaten ama ben bulamamıstım sen bulursan haber ver burda mı yok yoksa ilaç mı kaldırıldı anlamadım

Back
X