- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.081
arkadaşlar bi sorum olacak size.ne kadar çok parmak egzersizi yaparsak okadar başarılı olurmuşuz bunu anladım okuduklarımdan.ama benim eşim burada değil 4 ay sonra gelecek yani 4 ay egzersize devam edeceğim fakat bunu çok sık yapmam gerekiyormu..4 ay kadar uzun bi zamanın var maalesef yinede gün içerisinde bunu 60 kere felan yapmam gerek mi yoksa 1 gün durup bir gün yapsam ideal olan hangisi sizce...[/QUO
arkadaşım perşembe günü gittiğim doktor bana günde 3 kere bir saat arayla 3 dk yapmamı soyledi.ama 3 dk da eşin yapsın dedi. eşin olmadığı için toplam 6 dk yeterli olabilir. çünkü fazla irite etme dedi.
ama ondan önce 10 kere burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum. nefes alış arası 6 saniye veriş arası 2 sanniye oalcak
Arkadaşım tebrik ederim bende bu hafta bitiririm inşallah diyordum fakat regl oldum. 6 gün beklemem lazım . Bir hafta egzersiz yaptım demişsin . Allah izin verirse benimde hedefim bir haftada bitirmek. Neler yaptınaşama aşama anlatabilir misin yani sana zor olmayacaksa. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar tebrik ederim. Allah bana da nasip etsin bir an önce inşallahBugun basardim cnm 😊bir hafta boyunca aparatlarla calistim vee bugun p.. tam aldim ,sunu anladim ki aparatla orasi genislemis gibi geldi bana cok faydalu oldu aparat :)
arkadaşlar bi sorum olacak size.ne kadar çok parmak egzersizi yaparsak okadar başarılı olurmuşuz bunu anladım okuduklarımdan.ama benim eşim burada değil 4 ay sonra gelecek yani 4 ay egzersize devam edeceğim fakat bunu çok sık yapmam gerekiyormu..4 ay kadar uzun bi zamanın var maalesef yinede gün içerisinde bunu 60 kere felan yapmam gerek mi yoksa 1 gün durup bir gün yapsam ideal olan hangisi sizce...[/QUO
arkadaşım perşembe günü gittiğim doktor bana günde 3 kere bir saat arayla 3 dk yapmamı soyledi.ama 3 dk da eşin yapsın dedi. eşin olmadığı için toplam 6 dk yeterli olabilir. çünkü fazla irite etme dedi.
ama ondan önce 10 kere burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum. nefes alış arası 6 saniye veriş arası 2 sanniye oalcak
çok iyiymiş o zaman ben 5dk fln yapıyordm zaten.biraz içinde durduruyorun daha sonra girip çıkarma işlemini yapıyorum toplam 10dk sürüyodur sanırım..artık yenmek istiyorum:-(
çok iyiymiş o zaman ben 5dk fln yapıyordm zaten.biraz içinde durduruyorun daha sonra girip çıkarma işlemini yapıyorum toplam 10dk sürüyodur sanırım..artık yenmek istiyorum:-(
evet içindeyken çişin varmış gibi sıkıcan sonra çisini yapmış gibi rahat bırakcan kendini bi kaç kere doktor öle dedi bana bugun aradım perşembe günü seasnsını bitiriririm dedi :) inşaallah Rabbim hepimizi kurtarsın
Canim benim goxun aydin tebrik ederimm ben kac aydir burdym hala yerimde sayuom sen masallah yendin bile darisi biz yenemeyenlerin basina vajina boyu iliski sirasinda uzuyo diye biliyorum canim oyle okumustum yani hepsini alabilir azda olsa kasma hala vardur ondan olmuuodur tamami alistikca olur bende burda akil veriyom ama kendime yetmiyo aklim :)) canim bide sen anlat bastan sona nasil oldu es denemesinde naaptin nasi oldu
Ya ben ustte beceremiyom olmuyo alttada esimi yaklastrmiyom bacaklarimla itiyom aparati kendim yapabiliyom parmagida napicam bilemedimöncelikle ön sevşme oldu daha sonra ben üstte geçtim ve kayganlaştırıcı jel sürdüm hem bana hm p.. bu arada kayganlaştırıcı jel yağdan daha iyi oluyor, ilk denerken bir noktaya gelince ağrıdı çıkardım , daha sonra tekrar çıkardım , sonra eşim devam et diye ısrar etti öyle deyince nefes alıp vererek ilerlemeye çalıştım , zardan geçerken ağrı oluyor geçtikten sonra hiç ağrı kalmıyor , daha sonra iki üç kere tekrar denedim bu sefer zardaki o ağrı da geçti galiba vajina genişlediği için ağrı gitti:)
bende tokat ziledeyim ama eşimin işinden dolayı gidemiyorum merkeze..memleketım sivasta da var eşli gitmemiz gerektiğinden oraya da gidemedim bakalım denemelere başlıcam artık
Canım emin ol biçoğumuz senle aynı durumdayız hatta ben aynı senin gibiydim bacak kaslarımı öyle sıkardım ki sonradan bacaklarım çok ağrırdı.Bak bende egzersize yeni başlayanlardanım istersen biraz bahsedeyim egzersiz aşamamdan belki yardımcı olurum.Ben ilk olarak karşima bir ayna alarak basladim ardindan önce ordaki kaslarımı kontrol altina almayi ögrendim ıkınma,derin nefes alıp vermeArkadaslar lutfen yardimci olun bana.bu illet yuzunden evliligim kotu gidiyor.6 aylik evliym.esimde cok anlayisli beni hic zorlamadi canimi yakmamak icin.bi psikologa gitttim 2 seans alabildim parmak egzersizlerine gecmistik yurtdisinda oturdugum icin donmek zorunda kaldim.yarim kaldi.cem kecenin kitabiyla egzersizlere devam ettim.kulak cubugunu denedim tamamini aldim.fakat parmakta en cok 2.bogum.oda ilerletmeye calistigim halde sanki ilerlemiyo orda bi engel darlik varmis gibi geliyo ilerleyemiyorum.o yuzden penis hic gitmiyo.cok kotu durumdayim.psikolojim alt ust oluyo her denemede.benim uste oldugum pozisyonu deniyoruz ama hic ilerlemiyo.ve bacaklarim titriyo 3 gun bacaklarmdaki agri gecmiyo.bi fikir verin yardimci olun.turkmenistan gibi bi yerdeyim kimsem yok.lutfen yardimci olun yalvaririm(
uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?
Beni anladığınızı bilmek bana güç veriyor, çok sağ olun.
kızlar bana yardm edin depresyondayım 10aylık evliyim ve vajiyi yenemiyorum doktorlara para verdik bi ton!egzerszleri hiç yapmak istemiyorum erteleyip duruyorum kocamın herşeyine slınıyorum sabrını zorluyorum aşırı kavga çıkıo aptalca konulardan gereksz kavgalar beni aldatmaya yeltenmiş bi gecelik bişeyle ve kapıdan geri dönmüş 6 gün kavgalıydık evden gitmişti o süreçte olmuş bu telfn konşmaları kaydoluyodu ordan buldum bu iyice beni kırdı teşebbüste yapmakla birdir. Bi yandan hakvermiyo değilim vajinismus olabilirim ewet ama öpüşmrk bile istemiyorum ve iğreniyorum ondan değil ama tükürükten ve nefesten hemde kocam çok temiz bi adam neden böyleyim sizce istekszlik yaparmı bu illet nolur yarfım edin ya kızkardeşimde yok kendimi açıcak kimse bulamıyorum yaşamak çok anlamsz oldu el uzatın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?