Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşım tebrik ederim bende bu hafta bitiririm inşallah diyordum fakat regl oldum. 6 gün beklemem lazım . Bir hafta egzersiz yaptım demişsin . Allah izin verirse benimde hedefim bir haftada bitirmek. Neler yaptınaşama aşama anlatabilir misin yani sana zor olmayacaksa. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar tebrik ederim. Allah bana da nasip etsin bir an önce inşallah

QUOTE=aysus;34158452]Bugun basardim cnm 😊bir hafta boyunca aparatlarla calistim vee bugun p.. tam aldim ,sunu anladim ki aparatla orasi genislemis gibi geldi bana cok faydalu oldu aparat :)[/QUOTE]

QUOTE=aysus;34158452]Bugun basardim cnm 😊bir hafta boyunca aparatlarla calistim vee bugun p.. tam aldim ,sunu anladim ki aparatla orasi genislemis gibi geldi bana cok faydalu oldu aparat :)[/QUOTE]

Arkadaşım tebrik ederim bende bu hafta bitiririm inşallah diyordum fakat regl oldum. 6 gün beklemem lazım . Bir hafta egzersiz yaptım demişsin . Allah izin verirse benimde hedefim bir haftada bitirmek. Neler yaptınaşama aşama anlatabilir misin yani sana zor olmayacaksa. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrar tebrik ederim. Allah bana da nasip etsin bir an önce inşallah

Son düzenleme:
Bugun basardim cnm 😊bir hafta boyunca aparatlarla calistim vee bugun p.. tam aldim ,sunu anladim ki aparatla orasi genislemis gibi geldi bana cok faydalu oldu aparat :)

öncelikle ön sevşme oldu daha sonra ben üstte geçtim ve kayganlaştırıcı jel sürdüm hem bana hm p.. bu arada kayganlaştırıcı jel yağdan daha iyi oluyor, ilk denerken bir noktaya gelince ağrıdı çıkardım , daha sonra tekrar çıkardım , sonra eşim devam et diye ısrar etti öyle deyince nefes alıp vererek ilerlemeye çalıştım , zardan geçerken ağrı oluyor geçtikten sonra hiç ağrı kalmıyor , daha sonra iki üç kere tekrar denedim bu sefer zardaki o ağrı da geçti galiba vajina genişlediği için ağrı gitti:)

Ya ben ustte beceremiyom olmuyo alttada esimi yaklastrmiyom bacaklarimla itiyom aparati kendim yapabiliyom parmagida napicam bilemedim

Aparat dediginiz sey ne dr mi verdi yoksa sizin denediginiz seyler mi biraz daha aciklayici yazabilir misiniz lutfen

Kizlar selam beni hatirlycksnz 1bucuk ay once yendim bu durumu allaha cok sukur artk ne kasma var ne korku gayet rahatm ama yenenlerden bana bir konuda yardm etmesini istiyorum birZ acik olcak ama biz cocuk dusunuyorz yendgmzden beridir deniyoruz fakat esim icerdeyken gelip giderken ben icinde hisettmiyorum yani hisetmem gerekiyomu ustdeyken hissederm fakat cocuk icin hep alt tarafda ben oluyorum icindeyken gelip gtdgini hissetmiyorum normalmi doktra gtdgmde altdan ultrasondan bakmısdı onda hıssetdım ama baya uzun bır aletdi esıme dyrm sen hıssedymsn evet dıyor acaba ılk ustde yendıgım ıcın altda o duyguyumu alamayrm br yardımcı olursanız cok sevınırm :)

bende tokat ziledeyim ama eşimin işinden dolayı gidemiyorum merkeze..memleketım sivasta da var eşli gitmemiz gerektiğinden oraya da gidemedim bakalım denemelere başlıcam artık

bende aslen zile liyim turhalda oturuyorum şuan, yani gelin geldim turhala, çok uzak değil ihmal etmemeye dikkat et bence, tabi durumun nedir ben bilemem, sen kendin için en doğru zamanı bilirsin, umarım tez zamanda krtulursun bu dertten

Arkadaslar lutfen yardimci olun bana.bu illet yuzunden evliligim kotu gidiyor.6 aylik evliym.esimde cok anlayisli beni hic zorlamadi canimi yakmamak icin.bi psikologa gitttim 2 seans alabildim parmak egzersizlerine gecmistik yurtdisinda oturdugum icin donmek zorunda kaldim.yarim kaldi.cem kecenin kitabiyla egzersizlere devam ettim.kulak cubugunu denedim tamamini aldim.fakat parmakta en cok 2.bogum.oda ilerletmeye calistigim halde sanki ilerlemiyo orda bi engel darlik varmis gibi geliyo ilerleyemiyorum.o yuzden penis hic gitmiyo.cok kotu durumdayim.psikolojim alt ust oluyo her denemede.benim uste oldugum pozisyonu deniyoruz ama hic ilerlemiyo.ve bacaklarim titriyo 3 gun bacaklarmdaki agri gecmiyo.bi fikir verin yardimci olun.turkmenistan gibi bi yerdeyim kimsem yok.lutfen yardimci olun yalvaririm (

Canım emin ol biçoğumuz senle aynı durumdayız hatta ben aynı senin gibiydim bacak kaslarımı öyle sıkardım ki sonradan bacaklarım çok ağrırdı.Bak bende egzersize yeni başlayanlardanım istersen biraz bahsedeyim egzersiz aşamamdan belki yardımcı olurum.Ben ilk olarak karşima bir ayna alarak basladim ardindan önce ordaki kaslarımı kontrol altina almayi ögrendim ıkınma,derin nefes alıp verme
gibi ardın isaret parmağı,iki parmak derken orada kaldım araya regl girdi ama önce kendini kasmamayı başarırsan eminim devamıda gelecektir şuan tam anlamıyla başaramasamda en azından eskisi kadar bacaklarım kasılıp titremiyor.

Canım bende 10aylık evliyim sorunlardan bi gram iyileşemiyorum elle klitorsten orgazm vermışti doktor once bunu başarın herşey kolay dedi eşim ilgisz gibi sanki hastalık geçmesede olur gibi bi havası var aynı senin problemlerin gibi olmasada benzer problmler oldu ve doktor ilişki probleminden vajinismusu çözemiyosunuz kaygı ve kırgınlık giriyo araya dedi biz sonuçta daha alınganz şuanda bu hastalk alınganlık yapıyor malum ama erkekler çok odun anlamıyolar aynı istekszlikler şuan bende var öpüşmk bile işkence geliyo tiksinme oluyo falan napıcaz biz böyle bilmiyorum benim doktorum çok iyi bi doktor Güldane Kavgacı adı terapide yapıyor istersen bi görüş

Beni anladığınızı bilmek bana güç veriyor, çok sağ olun.

Yazının hepsini okudum doktorsz herşeyi çözmüşsün tebrik ederim 10aydr uğraşıyorum hiç parmk sokamadım bence aşıcaksın bıkaç haftaya bu sorunu ..ama eşin mastürbsyon yapıyosada haklı çünkü ereksiyon ve biçok sorn yaşıyolar vajınsmus eşleri oda arada rahat bi şekilde orgazm olmak isteyebilir çok doğal bu seni sewmemesiyle alakalı değil..ama çok alınganız biiz vaji hastaları bu yüzden kavgacı ve hırçın kıskancız inşallah kurtuluruz hepberaber (((( cok zor cok ((

Kızlar bana yardm edin depresyondayım 10aylık evliyim ve vajiyi yenemiyorum doktorlara para verdik bi ton!egzerszleri hiç yapmak istemiyorum erteleyip duruyorum kocamın herşeyine slınıyorum sabrını zorluyorum aşırı kavga çıkıo aptalca konulardan gereksz kavgalar beni aldatmaya yeltenmiş bi gecelik bişeyle ve kapıdan geri dönmüş 6 gün kavgalıydık evden gitmişti o süreçte olmuş bu telfn konşmaları kaydoluyodu ordan buldum bu iyice beni kırdı teşebbüste yapmakla birdir. Bi yandan hakvermiyo değilim vajinismus olabilirim ewet ama öpüşmrk bile istemiyorum ve iğreniyorum ondan değil ama tükürükten ve nefesten hemde kocam çok temiz bi adam neden böyleyim sizce istekszlik yaparmı bu illet nolur yarfım edin ya kızkardeşimde yok kendimi açıcak kimse bulamıyorum yaşamak çok anlamsz oldu el uzatın lütfen..

canım merhaba bende 1 bucuk ay once yendım 2 ay oluyor bu ay sonu kısmetse :) ve ben hıc parmak egzersızlerı yapmadan yendım hırslandım ve oyle yapdım benım esım hıc dısarı gtme gıbı brseyı olmadı sbretdı ama bnde yenmeden once senın gıbıydım nefesınden bıle ıgrenırdım o psikolojik cnm bu durumdan dolayı oluyor yenınce anlaycaksın guzel bır duygu ve sınırlılık bu durumdan dolayı oluyor nede olsa buda bızım ıcın bır ıhtıyacdır bnde oyleydım fakat yenıpde ılıskıye grdıkden sonra pamuk gıbı oldum ben bıle kendıme ınanamıyorum ama bıraz esını altdan almalısın sabretmısse senı enazından sende bıraz yenmek ıcın gayret goster ama ben hc parmak egzerszlerı yapmadım sen hangısı sana kolayına gelıyorsa oyle basla ben yag surmusdum ve jel hafıf ustdeydım biraz girdi panikledim durdum cıkarmadan sonra sakinleşdim biraz daha devam etdm gene durdum sonra dıklesdım ustdeyken biraz daha ılerletdım bır bakdım pıt dedı bısey zarın yırtıldıgını hıssetdım bkledım bıraz cıkdım tuvalete gtdım bır bakdım kan olmusdu acımadı bıle sadece sıkma kendını rahat ol ve bol cıkolata ye yapmadan once :) bu benım hıkayem ınsallah yardımcı olabılmısımdır bıraz

17.000. sayfayı görmeden yenebilirim sanıyordum ama bugün içimi o kadar büyük bir umutsuzluk kapladı ki anlatamam.
Düzensiz egzersiz yapmak gibi kötü bir alışkanlığım var. Normalde orta parmağımı rahat alabilirken bugün ikinci boğumuna kadar gelemedim. Çok moralim bozuldu. Eldivenden aparat yapayım belki olur dedim onda da aynı yerde takıldım. Serçe parmak yüzük parmağı sonuna kadar alıyorum ama orta parmağı alamıyorum.
Reglim yeni bitti onun etkisi mi yoksa benim tembelliğimden mi bugün her zamankinden zor geldi. Etrafımdakilerin hamilelik haberlerini almanın verdiği mutsuzluğa bağışıklık kazandım sanıyordum ama her ay yeni bir bebek haberi beni daha da demoralize ediyor. Çok mutsuzum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Başarmak için beynime yaptığım telkinlerde işe yaramıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…