Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Umarım çok çabuk atlatırsın bi çok arkadaşım düzenli egzersiz yaparak bir hafta da yendiler ben hariç çünkü çalışmadım rabbim hayırlısını versin

Son düzenleme:
Umarım çok çabuk atlatırsın bi çok arkadaşım düzenli egzersiz yaparak bir hafta da yendiler ben hariç çünkü çalışmadım rabbim hayırlısını versin

sende benim gibi yapmışsın ben 6 aylık evliyim ama hiç çalışmadım egzersiz yapmadım parmakla denedim olmadı kendim mumdan aparat yaptım bi kez denedim olmadı bıraktım üzerine gitmedim çalışmadım ama bu dilatörlerde ne bilim belki meraktn belki kitaptaki yönlendirmelerden çalışma isteği geldi çnkü usandım artıkkk ve inanırmısın hiç acımadı dün sende biraz gayret et canım biraz azimle başarıcaz allahın izniyle

haklısın canım benim eşimde inattır.Allah hidayet versin inşallah.

arkadslar bende sizler gibiydm uzun zamandr giremiyorsm Allahıma şüküeler kurtldm sormak istedklernz varsa sewe sewe yardımcı olurum

Ne güzel çok sevindim senin adına. Nasıl başardın pekii.Ya ben oranın o kadar açılacağına hala inanamıyorum mesela,egzersizlerle mi daha çok açılmaya başladı ne bileyim bunun gibi pek çok soru geliyor aklıma

bak canm suan oyle orası kapalı gbi bende oyleydm ama ne zaman penz girdi oraya anladm buyuk oldugunu egzersz yaptm kendm aparat yaptm onlarla denedm snra zeytn yag surdm ve ust pozisyonda yaptm hop girdi sende diğer arkadslarda bunu basarablr inanın sadece 5 dk basarmak için fazla bi zaman degil

Ne kdr surdr evlisin cnim?

üst pozisyonda yapıyor herkes bende öyle denedim fkat bana çok zor geldiacaaba yanlış mı duruyorum.yazabilirmisin canım tam pozisyonu ayrıntılı olarak.yardımcı olabilirmisin..

üst pozisyonda yapıyor herkes bende öyle denedim fkat bana çok zor geldiacaaba yanlış mı duruyorum.yazabilirmisin canım tam pozisyonu ayrıntılı olarak.yardımcı olabilirmisin..

tek birileri kurtulsunda sewe sewe yazarm canm bak ilk parmagımı aldımda gaza geldm hemen denedm ama olmadı neden olmadı biliymsn ıkınmadm o stresle ıkınmayı unuttm canm tek onmli sey ıkınmak bak smdı ben ılk aparatları yagladm aparatla vajınanın içini yagladm sonra esmın pensini yagladm ve ilk prezerwtf ile denedk daha kolay oluyo snra namaz kılarken secdeye oturuyon ya hani esinin uzerni oyle otr sonra sol bacagnı hafif kaldır pnsi al eline bi taraftan ıkın bi taraftanda sokmaya calış zaten yaglı oldugu ıkın gircek hemen bunun tek ihtiyac bol yag ıkınmak ve cesaretle beraber biraz gaza gelmek lazm canm biraz uzun oldu ama kusura bakma

canm benmde bazen oluyo ileri gitmiyo inanki o psikolojik biliyomusun cnm ilişkiye girmek istemedgnde yada biraz canm skkın oldugunda ileri gitmio yada yön yanlış oluyo bazen ondandır ıkın gitmeyınce

Reglydm dun bttim smdi apratlrda ck zorlanyrum ya 10cm lik olan en byugu cok zr alyrum canm ck acio ckaryrum ustelik doktora o kdr pra verdm smdi esim olmasa kesn knusck npym blmyrum bktm yahuu

arkadaşlar bilgisayarda sorun olduğu için yazamıyorum,düzeldiğinde destek olmaya çalışacağım inşallah,kusura bakmayın nolur.

canım gözün aydın demiş miydim? memleketteydim yeni döndüm.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…