- 17 Şubat 2014
- 370
- 143
- 53
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.141
Dilatörleri nereden aldın canım bana mesaj atabilir misin?
özel msaj için 50 maj olması gerekiyomuş cnm ben daha yeniyim ama burdan yazıyım vaginismus.com dan aldım kitabı cd si dilatorleri set olarak 260 tl ye geldi biraz pahalı ama iyiki almışım parmakla yapamıyorum çnkü
Umarım çok çabuk atlatırsın bi çok arkadaşım düzenli egzersiz yaparak bir hafta da yendiler ben hariç çünkü çalışmadım rabbim hayırlısını versin
Umarım çok çabuk atlatırsın bi çok arkadaşım düzenli egzersiz yaparak bir hafta da yendiler ben hariç çünkü çalışmadım rabbim hayırlısını versin
haklısın canım benim eşimde inattır.Allah hidayet versin inşallah.Anlamiyor iste,ne biliyim sorunlarimiz cok fazla ya hayirlisi diyelim. Benim yatak ayirma huyum yok onda var birde ben haklı da olsam gidip konusyrm yanina gdip yatyrm ama o bensiz 1 ayda yatar oyle biri . Bence evlilikte küs kalmak kesinlikle cok yanlış birşey .
arkadslar bende sizler gibiydm uzun zamandr giremiyorsm Allahıma şüküeler kurtldm sormak istedklernz varsa sewe sewe yardımcı olurum
Ne güzel çok sevindim senin adına. Nasıl başardın pekii.Ya ben oranın o kadar açılacağına hala inanamıyorum mesela,egzersizlerle mi daha çok açılmaya başladı ne bileyim bunun gibi pek çok soru geliyor aklıma
özel msaj için 50 maj olması gerekiyomuş cnm ben daha yeniyim ama burdan yazıyım vaginismus.com dan aldım kitabı cd si dilatorleri set olarak 260 tl ye geldi biraz pahalı ama iyiki almışım parmakla yapamıyorum çnkü
bak canm suan oyle orası kapalı gbi bende oyleydm ama ne zaman penz girdi oraya anladm buyuk oldugunu egzersz yaptm kendm aparat yaptm onlarla denedm snra zeytn yag surdm ve ust pozisyonda yaptm hop girdi sende diğer arkadslarda bunu basarablr inanın sadece 5 dk basarmak için fazla bi zaman degil
Ne kdr surdr evlisin cnim?
bak canm suan oyle orası kapalı gbi bende oyleydm ama ne zaman penz girdi oraya anladm buyuk oldugunu egzersz yaptm kendm aparat yaptm onlarla denedm snra zeytn yag surdm ve ust pozisyonda yaptm hop girdi sende diğer arkadslarda bunu basarablr inanın sadece 5 dk basarmak için fazla bi zaman degil
1 bucuk senelik ewliyim 1 sene 3 aylıkken yendim bu illeti sen ne kadrlk ewlisin
üst pozisyonda yapıyor herkes bende öyle denedim fkat bana çok zor geldiacaaba yanlış mı duruyorum.yazabilirmisin canım tam pozisyonu ayrıntılı olarak.yardımcı olabilirmisin..
2yil3ay canm. Bnde apratla clsyrum p.. Alabilyrum ama ilerletemyrum ya
canm benmde bazen oluyo ileri gitmiyo inanki o psikolojik biliyomusun cnm ilişkiye girmek istemedgnde yada biraz canm skkın oldugunda ileri gitmio yada yön yanlış oluyo bazen ondandır ıkın gitmeyınce
Reglydm dun bttim smdi apratlrda ck zorlanyrum ya 10cm lik olan en byugu cok zr alyrum canm ck acio ckaryrum ustelik doktora o kdr pra verdm smdi esim olmasa kesn knusck npym blmyrum bktm yahuu
canım gözün aydın demiş miydim? memleketteydim yeni döndüm.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.tek birileri kurtulsunda sewe sewe yazarm canm bak ilk parmagımı aldımda gaza geldm hemen denedm ama olmadı neden olmadı biliymsn ıkınmadm o stresle ıkınmayı unuttm canm tek onmli sey ıkınmak bak smdı ben ılk aparatları yagladm aparatla vajınanın içini yagladm sonra esmın pensini yagladm ve ilk prezerwtf ile denedk daha kolay oluyo snra namaz kılarken secdeye oturuyon ya hani esinin uzerni oyle otr sonra sol bacagnı hafif kaldır pnsi al eline bi taraftan ıkın bi taraftanda sokmaya calış zaten yaglı oldugu ıkın gircek hemen bunun tek ihtiyac bol yag ıkınmak ve cesaretle beraber biraz gaza gelmek lazm canm biraz uzun oldu ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?