- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.161
sana bişey söyleyimmi benm aparatm 10 cm bile degildi önemli olan kafa cnm kafanda bitir şu olayı
canım gözün aydın demiş miydim? memleketteydim yeni döndüm.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
Ay niye btiremiorum ben ya kfamda cozemiorum o kdr aparati ypiorumda p.. Olmiyck dye gelio
bende öyleydm işte bu psikolojk kendn yencen bitircn bunu
banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorummdün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var
banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorummdün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var
canım 1 ay oldu nerdeyse yoktum o yüzden emin olmak istedim.herşey yolunda değilmiewet kaderm demştn baya oluyo ıkı ay oldu ben yeneli
ilk yendikten sonra zaten ne kolaymış diye düşünüp aşıyorsunuz,tabi ilk başlarda tedirgin olsanda olmayacak mı diye.oluyor merak etmeyin.paki arkadaşlar bi kere yaptıgımızda yenmiş olacak mıyız devamı kendiliğinden mi gelecek yani?
ilk yendikten sonra zaten ne kolaymış diye düşünüp aşıyorsunuz,tabi ilk başlarda tedirgin olsanda olmayacak mı diye.oluyor merak etmeyin.
inşallah pc bozuk şuan yazmak zor oluyor düzeldiğinde bende destek olurum size.inş bir an önce başarırım bende
Allahim bizlerede yardim etsin insallah canim cok skur sen yenmissin ne guzel Rabbim hzurune mutluluguna bin katsin insallah bizlerede nasip etsin..
canım 1 ay oldu nerdeyse yoktum o yüzden emin olmak istedim.herşey yolunda değilmi
Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu
hoş buldum tatlım bende özledim sizi ,şuan hızlı yazamıyorum bilg.sorunlu,düzeldiğinde rahat rahat konuşuruz canım,düzeldi mi herşey iyi misinHoş geldin kkaderim özlemişim sanki seni yokluğun çok belli oluyor buralarda...
kaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve digerrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?