- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.641
ben de öyle deneyeyim o zmn cnm , ben de mumu strece sarmıştım denemeye çalıştım ama girip girmediğini hissetmediğim için bırakıştım şimdi tekrar deneyeyim
bence de denemeye devam et bir süre sonra nasıl kolay girdiğini göreceksin sakın vazgeçme benim de aparat denemesin de çok yanma acı oldu hareketsiz kaldığım zamanlar oldu ama kafaya koydum bir de arkadaşım okeyin jelleri var eczanelerde aparatları çok kayganlaştırıyor tavsiye ederim çok memnun kaldım
evet jel var canım onunla denerim yarın denemeye başlıoyrum inşallah sonucu güzel olur :)
inşallah Allah yardımcın olsun ben olacağına inanıyorummmmmm sen sakın vazgeçme yeter ki
hiç ara vermeden denemek gerekiyormuş onu anladım ara verince korku daha çok artıyor o yüzden sürekli denemk gerekiyormjuş
evet haklsın ara verince insana bir rahatlık çöküyor tekrar yapmak istemiyor bir de şöyle düşünelim parmağın girdiğine göre demek ki olacak bir ara ben dokunamıyordum o derece yani ama şükür ki yendim
hiç ara vermeden denemek gerekiyormuş onu anladım ara verince korku daha çok artıyor o yüzden sürekli denemk gerekiyormjuş
ben de hiç dokunamıyordum ama 6 ay oldu hala pns i yarıya kadar alabiliyorum , kararlıyım bu pazara kadar bu işi bitircem yarın aparatla denicem, sonra eşmle denicem sonra da olacak inaşşallahh yarısında yandığını hissetsem bile devam edicem ucunda ölüm yok ya :)
olmadı aparatla bir müddet dene sonra eş denemesine geç ben hiç eş denemesi yapmadan yaklaşık 2-3 ay kendim egsersiz yaptım.çünkü eş denemesi olunca biraz koşullanmış oluyorsun ya olmazsa endişesi oluyor 2-3 ay kadar uzun değil tabii benim eşim yanımda yoktu ama sen 5-10 gün aparatla çalış gerçekten farkediyor.ben eş denemesine geçtiğimde çoğu şeyi aşmıştım
aparatla olursa hemen eş denemesine geçerim eğer olmazsa aparatla yapana kadar beklerim cnm , inşallah hemen olur
İnşallah ben olacağına inanıyorum Allah yardımcın olsunnnnnnnnn
3.5 aylık evliyim eşimle birlikte olmaktan korktugum için doktora gittim vajinismus olduğunu söyledi. Bursa da önerebileceğiniz bi psikiyatrist var mı.
canım psikiyatriste degil 'cinsel terapiste' gitmeni öneririm. Bu işin uzmanları var. Ama üç kagıtcıları da cok. Ben ankarada yasemin yıldız'a gittim. Tedavi oldum. Cok şükür. Sehir dısından cok kişi geliyor ona, tavsiye ederim. Sehir dısından gelenleri 3-5 günde bitiriyor. Eger arastırmak istersen cem keçe ile yazdıkları mühürlü beden adında kitapları var. Al, oku. Ben kitabı okuyup ikna olup gitmistim.3.5 aylık evliyim eşimle birlikte olmaktan korktugum için doktora gittim vajinismus olduğunu söyledi. Bursa da önerebileceğiniz bi psikiyatrist var mı.
uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?