Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Maşallah çok ii göZün Aydın Bi kaç gün ara ver dinlensin belki gene kanama ihtimali olur sonra denersin

Maşallah tebrik ederim ne çocuk aşkıymış ya )

Maşallah tebrik ederim ne çocuk aşkıymış ya )

ya sorma aslında çoooooookk istiyorum bebek ama borçlarımız var en azından 1 yıl çocuk yapamayız öyle aşka geldim işte.. Bir de hastalığım var Lupus (SLE) ondan da korkuyorum doğum ile ilgili problemler olursa korkusu var şuan çok iyiyim çok şükür ve sağlıklıyken de bebeğimiz olsun istiyorum..

Kızlar bende vajiyi yeneli 3,5 ay oldu açıkça sorucam kusura bakmayın son iki defa oldu ilişki yaşarken sadece girişinde hissediyorum sonrasında bir şey hissetmemeye başladım bu normal mi? Sanki ilişkiye girmiyor gibi, daha önceden bayağı acı ve yanma oluyordu. Ya gerçekten düzelmeye mi başladım anlamadım.

Son düzenleme:

Artık kasmıyorsun ondan bide içerde sinir yok ya ondan da oluyor

merhaba.senın adına çok sevındım bende bu sorunu yasayan bırıydım hemde 2gun 3 gun değil tam 2 sene ılşkıye gıremedım .ama bırgun karar werdım ve yaptım tam 1 sene gectı ustunden .bence bugun yapabılırsın bı sakıncası yok zaten fazla kanaman da olmamıs yanı herhangı bı yırtk soz konusu değil :)evet acır tabı benmde ılk aylrda sureklı yanmam oluyordu zamanla gectı sımdı hıssetmıyorum bıle.huzur dolu gunlere...

Canim gozun aydin tebrik ediyorum o an ikinma nefes egzersisİ falan yaptinmi tam olarak anlatrmisin

yazdıklarını en başından okudum ve yaşadıklarında kendimi gördüm,gözlerim yaşardı.gün gün ilerleyişin de beni cesaretlendirdi ayrıca,moral oldu:) daha önce ara ara forumu takip ediyordum sonra ilk kez tek parmak almayı burda okuduğum şekilde deneyerek başardım sonra nedense motivasyonum düştü ve egzersizi bıraktım.2 hafta önce dr.a gittik buradaki önerilerden çok ta farklı olmayan egzersizleri önerdi.önce tek parmak 3 boğum ardından iki parmak 2 boğum alabildim.2 gündür aynı yerde kaldım tamamını almaya çalıştığımda ciddi bir ağrı hissediyorum vajina girişinde,sanırım parmağın kemikli yapısı rahatsız ediyor bilemiyorum.penisin daha kolay girebileceğini düşünüyorum bu yüzden.git gel ise pek yapamıyorum şimdilik vajina içinin dar oluşundan çekiniyorum heralde.senin egzersizleri bu kadar rahat yapman olayı kafanda bitirdiğini gösteriyor bence.bir de ben yağ-jel vs hiç kullanmadım sadece ilk denemede kullanmıştım ama yeterli ıslaklık sağlandığında gerçekten gerek kalmıyor.biraz hayal gücünü canlandırıp orgasm olarak daha kolay oluyor.bu arada z.yağının vajina ph sına uygun olmadığını okumuştum uygulamadan önce araştırmanızı tavsiye ederim. iyi akşamlar

Egzersizleri hiç bırakma, vajinan eski, kapalı kutu haline dönmesin. Benim kendi tecrübemden anladığım kadarıyla, o bölgeyle ne kadar oynarsan o kadar gevşiyor, o kadar esniyor. Hatta eşli denemede hanımların önce kendi parmağıyla ya da bir aparatla vajinayı açtığını, penisi hemen akabinde soktuklarını okudum bu forumda. Bence gayet mantıklı, kendim de o şekilde deneyeğim.

Sen de şu an hangi aşamada olduğuna hiç takılma, gerekirse bir hafta boyunca sadece serçe parmağını sokmaya çalış, sıkılmadan bıkmadan buna odaklan. Eğer ben vajinama parmak sokabildiysem, inan bana sen de sokarsın, çünkü ben kendi gözümde umutsuz vakaydım. Şimdi hiç umutsuz değilim, bugün yarın başaracağımdan eminim. Henüz parmak ve objeleri sokabiliyorum, ama eşli denemede de başarılı olacağım. Çünkü arkadaşım başka yolu yok. Yapanlar çok mu iyi biliyordu da yaptılar? Hepsi jinekolojik eğitim mi almıştı? Kocaları ilk gece zorluyor, kadınlar da kurbanlık koyun gibi gıkını çıkarmadan bekliyorlar kocalarının işlemi tamamlamasını. Acı da çekiyorlar, kan da geliyor. Bence bizim şansımız eşlerimiz. Bizi aylarca, yıllarca bekliyorlar. İnsaf, merhamet gösteriyorlar. Bu egzersizleri layığıyla yaptığımız takdirde de ne acı duyacağız, ne kan revan içinde kalacağız ilk ilişkimizi yaşarken. Bir de bu açıdan bakmak lazım, bardağın dolu tarafından yani

Moralimizi yüksek tutacağız ki bu illetten kurtulup tam anlamıyla aile olabilelim.

Canim gozun aydin tebrik ediyorum o an ikinma nefes egzersisİ falan yaptinmi tam olarak anlatrmisin

Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah.. yok hayır nefes egzersizi falan yapmadım ya da bilmiyorum ben öyle birşey diyebilirim acı hissettikçe derin nefesler aldım tabi ve evet ıkındım

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için umarım ben de sizin gibi hissemeyeceğim durumlara gelirim bir an önce yalnız dün yapamadık bu kez başka sorunumuz var .. eşim .. ona da biraz kan değdi diye yine kan değecek diye çekiniyor... kan görünce bir tuhaf oluyor adam ya korktuğunu kabul etmiyor tuhaf oluyorum diyor. resmen öpüşmek sevişmek istemiyor ilişkiye girelim diyeceğim diye korkuyor sanki :/

merhaba arkadaşım. merak ettiğim bir konu var.her ilişki esnasında kan geliyor mu.. bende bu hastalıkla savaşıyorum daha yenemediğim için bilemiyorum.sen öyle yazınca sormak istedim

merhaba arkadaşım. merak ettiğim bir konu var.her ilişki esnasında kan geliyor mu.. bende bu hastalıkla savaşıyorum daha yenemediğim için bilemiyorum.sen öyle yazınca sormak istedim

Merhaba canım ben de bilmiyorum ki Pazartesi günü başarabildik kan geldi falan tamam ama.. çok az girdi sayılır tamamı girdiğinde yine kan gelir diye düşünüyorum.. birkaç tecrübeliye sorduğumda olabilir yine kanama diyor ben de bilmiyorum ki Darısı başına umarım bir an önce atlatırsın sen de

o korku bızımkındede vardı .Görmek ısterler göruncede bı tuhaf olurlar.ahhhh bu erkekler!!!
ama merak etme bı dahakınde kan gelmez orası esnedı ve penıs boyutuna alışmıstr bır kezde olsa.

amin amin şu anda en çok istediğim bu. evleneli 7 ay oldu çünkü inşallah herkes atlatır

ama çok girmediki 4 cm fln anca sanırım hepsi girdiğinde yine kanamaz mı :18:

Canım benim de ilk zamanlarda hafif pembe sürüntü şeklinde geliyordu sen gevşedikçe sürüntü şeklinde gelen kan dan bitiyor. Ayrıca o kadar kan dan bir şey olmaz rahat ol ve korkma bunlar normal şeyler her kadının başına geliyor biz sadece kafamızda o kadar çok büyütmüşsüz ki bu meseleyi bu hastalığa yakalanmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…