Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Her nekadar küçücük bir adım atmış olsamda genede benim durumumda olan biri için çok büyük bir başarı gerçekleştirdim tabi burAdaki ayni dertten muzdarip olan arkadaşlarımın hakkını yiyemem hepsine şimdiden tsk.ediyorum.Henüz basarmis sayilmam ama emin adimlarla ilerliyorum.Belki bende birilerine yardimci olurum umuduyla egzersizimin en basindan yasadigim deneyimleri paylasmak istiyorum.Bende 3yillik evliyim ha bugün ha yarin derken bi türlü baslayamadim.Ama bugün eşiminde ısrarıyla başladik diyorum çunku tek basima bi turlu yapamiyodum es destegi cok onemli ben krem yerine zeytinyaği kullandim ilk olarak vaji kasimi ac kapa seklinde calistirmayi denedim daha sonra elime eldiven gecirdim ve isaret parmagimi yaga batirip vajimin icine itmeye basladim tabi karsimda bi ayna var cunku gormek lazim beynimizin ikna olmasi icin ve sonra baktim ki ben parmagimi ittikce gidiyor ve ben hic aci hissetmiyorum hala soktayim daha ilk denememde bu kadar ilerleyebildim yarin iki parmak calisicam sunu anladim ki bu bir hastalik degil arkadaslar sadece beynimizin şartlandirilmisligi ve bi soz vermistim kendime en ufak basarimi bile sizlerle paylasacagim diye cunku bu sorunu en iyi bilen ve bize gene en iyi yardimci olabilecek kisiler gene bizler olucaz ins.daha guzel haberler veririz birbirimize.iyi geceler herkese.

tebrik ederim canın çok güzel ilerlemissin ben sana aparat yapmanın tavsiye ederim daha kolay beceri vw daha hızlı ilerliyorsunuz bende egzersizler yendim sormak istedigin birşey varsa yardımcı olabilirim

Parmak egzersizi yapmak istiyorum önce ne yapmam lazım

burada herkes yaptıklarını anlatıyor kimse uzman değil.bende sana parmak egzersizlerim hakkında tavsiyede bulunacağım..öncelikle egzersize balamadan önce kendi kendinle konuş..bunu yapabileceğini acımıyacağını vs. anlat kendine.sonra oranın ve parmağının kuru olmamasına dikkat et. bebek yağı tavsiyem.ondan sonra biraz oranı parmağınla tanı hemen itekleme.bu aşamalar geçtikten sonra serçe parmağınla iteklemeyi dene.eğer girmiyorsa az ıkın daha kolay girecek.gün gün parmaklarını değiştir.sonra işaret sonra orta sonra ikii parmak şeklinde.umarım başarılı olursun.ben parmak egzersizlerinde iyiym ama hala yenemedim bu hastalığı. en sonunda eşininde bunu yapmasına izin ver.

Bugün denedim fakat serçe parmağı bir bogum girdi ve vajina kısmın da çok yanma oluyor. Zeytinyağı denememe ve ıknmaktan kıpkırmızı olmama rağmen. Niye yanma oluyor yine de?

Bugün denedim fakat serçe parmağı bir bogum girdi ve vajina kısmın da çok yanma oluyor. Zeytinyağı denememe ve ıknmaktan kıpkırmızı olmama rağmen. Niye yanma oluyor yine de?

yanma bende de olmuştu bu bi problem değil öyle düşünme.ne olursa olsun asla pes etme.ben 7aydır savaşıyorum .senin ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama pes etme daha yeni başladn.gelişmeleri de buradan yaz

yanma bende de olmuştu bu bi problem değil öyle düşünme.ne olursa olsun asla pes etme.ben 7aydır savaşıyorum .senin ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama pes etme daha yeni başladn.gelişmeleri de buradan yaz

Ya problem olarak bakmıyorum fakat yanmadan dolayi ileri itemiyorum dahada yanacak diye düşünüyorum. Ve ıkınmama rağmen vajina çok açık olmuyor ancak bir parmak genişliği oluyor bu normal mi

Ya problem olarak bakmıyorum fakat yanmadan dolayi ileri itemiyorum dahada yanacak diye düşünüyorum. Ve ıkınmama rağmen vajina çok açık olmuyor ancak bir parmak genişliği oluyor bu normal mi

bunu uzman harici kimse bilemez.ama zamanla şunu gördüm ben.bir parmak sokuyorum o kadar genişliyor,2parmak sokuyorun o kadar genişliyor allah im sana bu konu da yardımcı olsun.bende inşallah en son aşamayıda atlatrm:-( ama göreceksn parmak egzersizinde hiç bir zorluk yokmus

Kizlarrr iyi gecelerrrr :)) ben 6 aylik evliyim ve vajinismusla basetmeye calisiodum. Ilk kez dugunden 3 ay sonra
Iliskiue girebildim sonrasindada bir kez yarisini almistim ama uzun sure cesaret edemeyince korkum artti taaki bu
Geceye kadar:)) vala korkuyu bi yana attim sonrada kendimi kocamin kollarina ^.^ emla krem sayesinde ust pozisyonda
Cok rahat iliskiue girdim yanma sizlama aci falan yok yavas yavas emlanin etkisi gecio simdi simdi sizlio ama gecmis ola :))
Diyecegim oki en azindan tam anlamiyla korkunuz gecene kadar emla ile ust poIsyonda bence bu isi cozebilirsiniz.
Ben bi kac parmak sokmayi denedim yariya kadar aldim vala o daha zor pipiden. Bu arada la surunce yaga da gerek kalmio
Krem orayi zaten islatio iliskiden 30 dak once sirun iyice ceyrek tup kadar birazda parmak hareketi yapar gibi icine surun sonrasi
Gelsin gelinler calsin davullar :))))♥♥♥♥

tebrik ederim canın çok güzel ilerlemissin ben sana aparat yapmanın tavsiye ederim daha kolay beceri vw daha hızlı ilerliyorsunuz bende egzersizler yendim sormak istedigin birşey varsa yardımcı olabilirim

Evet norbit seni yaklasik 1 yada 1.5 ay once takip ediyodum sonrs uzunmedd bi siteye giremedim bu arada senide merak ediyorum ins.biran once mutlu sona erirsin.tabi soracak cok seyim var ama suan calismalar iyi gidiyo takildigim bi yer olursa emin ol sorarim;-)genede cok tsk.ederim

Ya doktora gittim bir sorun yok dedi. Amin sana da yardımcı olsun

kurtuldum canım ya çok şükür şimdi tek isteğim buraya hamileyim yazmak egzersize ne zaman basladin canım

inşallah hepimizi kurtarır bu dertten de bebek sahibi olmaya uğraşırız bu hastalıkla ugraşacagımıza

doğru tesbit etmişsin canım genişliyor sanırım yada alışıyor ama ilk deneyim zorlandığını aparat yada parmak şimdi dene hissetmiyorsun bile küçük ebatli olan aparatlari hızlı gecmenizi tavsiye ederim boşa oyalanmayin ve bu esnada eş denemeside mutlaka yapin ne zaman olacağı belli olmuyor ben kayganlastirici olarak kesinlikle zeytin yağı öneririm en çok kayganligi o sağlıyor bencesormak istedigipniz birşey olursa yardımcı olmak isterim bu sorunu yaşamış ve egzersizler yenmiş biri olarrak

arkadasım egzersizlerdn ileri gidebildin mi yani bende egzersizleri yendim ama hala olmuyor:-(

Arkadaşım ben bugun parmak egzersizlerine başlayacam inşallah fakat yanma çok oluyor yağ sürmemë rağmen bunu engellemek için hem emla hem yağ kullansam olur mu .

arkadasım egzersizlerdn ileri gidebildin mi yani bende egzersizleri yendim ama hala olmuyor:-(

evet canım çok şükür rabime tam anlamıyla 3 haftadır ilişkiye girebiliyoruz öncelikle sana tavsiyem sabırlı ol pozitif dusun benimde hala arada yanma oluyor olmuyor normal canım bol bol dene egzersizleri yaptiysan ınan bana sen asmissin demektir yolun sonuna gelmissin

bazen umutsuz oluyorum egzersizlerden sonra çok denenmemiz oldu çünkü olmadı maalesefillaki pes etmeyeceğim ama korkularımda olmuyor değileşimin desteği çok büyük çok şükür.inşallah bende yenerim bi süre daha olmazsa eşim de ürolağa gimeyi düşündü tanıdıklar belki problem olabilir demişlerdi herşeyi deneyeceğiz inşallah bizede yenmek nasip olur

İnşallah ben olacağına inanıyorum Allah yardımcın olsunnnnnnnnn
bugun mumdan aparat yaptım ve iki kere tamamını girdidim, tam girdirince böyle tansiyonum düşüo gibi başım dönüo gibi oldu kendimi bi kötü hisettim , daha sonra hemen kendime geldim bu normal mi

Son düzenleme:
Arkadaşım ben bugun parmak egzersizlerine başlayacam inşallah fakat yanma çok oluyor yağ sürmemë rağmen bunu engellemek için hem emla hem yağ kullansam olur mu .

canım ben emlak kullanmadım bence gerek yok ama kullanan arkadaşlar vardı sorun olmaz sanırım yanma normal canım çok kastigimizdan oluyor bende hala arada oluyor ama hiç önemli değil inanki hemen geçiyor biraz sık dişini ilişkiye girdihindede ondan fazlası olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…