uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?