Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım çok haklısın .. çok teşekkür ederim bilgilendirmen ve önerilerin için.

mrb arkadaslar bi sorum olacaktı.vajinismusu yenipte hamile kalan arkadaslar çok kusmaktan sol karın boşluğunda ağrı acı hissedeniniz oldu mu acaba cevaplarsanız sevinirim. tesekkürler.

Arkadaslar bi sorum olcak ben kulak copunu sokunca girio ama on tanesini birlestirip strecle sarinca yonu
Bulamiorum ve es denemesindede en zorlandigim bu sanirm popoya dogru yapiorum ama yok yani gitmio

Arkadaslar bi sorum olcak ben kulak copunu sokunca girio ama on tanesini birlestirip strecle sarinca yonu
Bulamiorum ve es denemesindede en zorlandigim bu sanirm popoya dogru yapiorum ama yok yani gitmio

Canım popoya eğimli zorlandığın yerde ıkın nefes al verirken it içeri girer kayganlaştırıcı sür

artık çok bunaldım ne olur yardım edin, pnsi yarıya kadar alıyorum sonra ağrı hissediyorum bırakıyorum iki üç kere arka arkasına denedim hep yarıdan sonra bırakıyorum sanki devam edince daha çok ağrıyacakmış gibi geliyor , bi de yarısı girdiği halde niye kanamıo ki , sanki biraz kan görsem ohh be kadın oldum diyeceğimm (

slm canım eski vajili olarak yardım etmek istedim. kan olmak zorunda değil zaten öyle abartı kan diye bişey yok takma kafana onu yarıya kadar aldıysan yaparsın sadece hiç bişey düşünmeden devam et inan sonrası çok kolay ve neden şimdiye kadar yapmadım diye üzüleceksin...bilmiyorum egzersiz yaptın mı hiç eğer öncesinde egzersizleri yaparsan çok daha kolay olacaktır sorun olursa yine yardımcı olurum...

iyi akşamlar arkadaşlar ben de maalsef vajinusmus sorunu yaşıyordum.yaklaşık bir kaç ay önce yaptığım araştırmalar sonucu bu siteyi buldum.gerçekten bu siteye ve buradaki arkadaşların yorumlarına çok şey borçluyum.yaklaşık 5cm lik aparatlarla başladım işe 8 di 12ydi derken eş denemesi yapmadım hiç.pecetelere sardığım aparatlara eldiven sararak bebek yağı yardımıyla oturur pozisyonda egsersizler yaptım.fırsat buldukça tabii çünkü çalıştığım için yorgun oluyordum fırsatım olmuyordu.15 tatilde eşimle buluştuk aparat denemesi yapmadan deneme yaptık ilk denemede de girdi.önce ben üste egsersiz yaptık sonra da tam tersi ve şükürler olsun ki yendik.ama şunu farkettim oturur vaziyette daha rahatoluyor aparat denemesi .bu esnada HAYATIMIN AŞKI eşimin de sonsuz desteğini unutamam.sabrı için ilgisi için anlayışı için teşekkür ediyorum.eşimle bir arada olmadığım için telefonda çok desteğini gördüm hep yanımda oldu.ama şu da bir gerçek bu sitenin öğrettiği çok şey olduuuuu herkese teşekkürlerrrrrrrrr bu konuda yardımcı olabileceğim arkadaşlar olursa da elimden geleni yaparımmmmmm

ilk ilişki sırasında bende de çok ağrı ve acı oldu ayrıca kanama da birgün sonra oldu her ilişkide de acı oldu.ama girdikten bir süre sonra da acı hafifliyor sende ki ağrı da öyle olmalı

ilk ilişki sırasında bende de çok ağrı ve acı oldu ayrıca kanama da birgün sonra oldu her ilişkide de acı oldu.ama girdikten bir süre sonra da acı hafifliyor sende ki ağrı da öyle olmalı

evet canm yarıya geldiğinde ağrı başlıo ben de bırakıyorum ah dişimi sıksam olacak da devam edersem ağrıya dayanamam gibi geliyor bırakıyorumbi de ben üstte deniyorm acaba altta daha mı kolay olurki

evet canm yarıya geldiğinde ağrı başlıo ben de bırakıyorum ah dişimi sıksam olacak da devam edersem ağrıya dayanamam gibi geliyor bırakıyorumbi de ben üstte deniyorm acaba altta daha mı kolay olurki

aslında o ağrı değil yanma o da bir kaç dakikaya geçiyor zaten...

o zaman yanma başladığı anda o an bir kç dk öyle kalsam sonra devam etsem olr mu, yoksa beklemeden mi devam edeym cnm yanma ne zaman geçiyor

evet canım yanma olduğu yerde bir kaç saniye bekle devam et sonra kendini daha rahat hissedersin...bir süre alışınca geçiyor...

ben de üstte iken çok gaz ve acı hissi oluyor ama oturarak daha rahat alıyorum bu arada siz egsersiz çalışmaları yaptınız mı yani aparatla çalıştınız mı

ben de üstte iken çok gaz ve acı hissi oluyor ama oturarak daha rahat alıyorum bu arada siz egsersiz çalışmaları yaptınız mı yani aparatla çalıştınız mı

tek parmağımın tamamını alıyorum , üç parmağımı birleştirip onunda yarısına kadar alabiliyorum , oturarak derken yatark mı sırt üstü

tek parmağımın tamamını alıyorum , üç parmağımı birleştirip onunda yarısına kadar alabiliyorum , oturarak derken yatark mı sırt üstü

tam yatma pozisyonu değil oturarak ama aparatlar parmaktan daha faydalı gibi geldi bana ben parmakla fazla ilerleme kaydedemedim açıkçası ama aparatların çok faydasını gördüm

kendim yaptım keçeli 5 cm lik bir kaleme direkt eldiven geçirerek bebek yağı yardımıyla almaya çalıştım ilk aparatla biraz çalıştıktan sonra zamanla aparatı derece derece kalınlaştırdım 8cm 12 cm le de yendim kendime göre ayarladım boyutunu

ben de öyle deneyeyim o zmn cnm , ben de mumu strece sarmıştım denemeye çalıştım ama girip girmediğini hissetmediğim için bırakıştım şimdi tekrar deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…