Merhaba Arkadaşlar,
29 Aralık 2013'te evlendim ve ben de bir türlü birleşemiyordum eşimle,hiçbirşey yazamadım kimseye anlatamadım belki ama sürekli burda yazmış olduğunuz deneyimleri okudum. ve dün akşam başardım.. O kadar mutluyum ki anlatamammmm

eşim çok anlayışlıydı hep ben sorun edip ağlıyordum ben deneyelim diyordum yine olmuyordu yine ağlıyordum.. birkaç kez kredm yağ vb denedm olmadı jel hiç denemedim. şimdide seviştik oturur pozisyondaydı bn kucağına oturdum ve yavaş yavaş denedk olmadı ilknde yine ağladım az daha denedik birazdan ıslanmştm zaten.. yine olmadı sandım eşim bi baktı kan mı o dedi

Allah'ım o nasıl bir mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gülüyoruz ..

darısı başınıza .. bu arada bir kez psikoloğa danıştım eşinle gel demiştiler hiç bir destek almadım yani herşey bizde bitiyor. o üstümdeyken daha çok kasıyordum hiç izin vermiyordum bu pozisyon daha ii oldu tamamen kendm yapmadım zaten en azından canım acıdığında ona sarıldım yüzümü ve canım yandığını gördüğünde devam etmek istemiyordu böylelikle onunda yavaş yavaş yardımcı olmasıyla başardıkk.
gelelim şimdi sizden öğrenmek istediğim bir diğer konuyu.. bu meseleri çoktan halletmiş olan tecrübülilerimize soruyorum... :) çok fazla girmedi zaten zar olayını hallettik kanamamızda tamam( bu arada o kdar da acımıyormuş, sanki ölsem daha acısız ve kolay olcakmış gibiydim hiç yapamıycam sanmaya başlamıştm) Şimdi tekrar ne zaman denemeliyiz, dün oldu .. bugün denesek sorun olur mu_ birkaç kez daha acıyacak mı ve yine kan gelecek mi
Darısı diğerlerinizin de başına inşallah