Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben 3 aylik evliyim.ama yapamiyorum.bu siteyi surekli okuyorum yeni uye oldum.Basarmam lazim bugun eczaneden kas gevsetici,lustral hap,anestol pomad kremi aldim.o anda elim ayagim buz kesiyor esimi itiyorum.yardim edin lutfennnnnnn...

Kizlar ben yine uyusturdum emlayla ve bu sefer sadece pensin basini degil yarisini aldim icime ama tuvsletim geldi yine cikarmak zorunda kaldim ve benim sadece kucuk tuvaletim gelmiyo buyugu de geliyo. Esimin ustunde git gel yaptikca basinc oluyo sanki arkadan cikarcskmisim gibi oluyo kaciririm diye korktum cikarmak zorunda kaldim. Ama git gel yaparken hic acimadi emla cok iyi uyusturuyo bisey hissetmiyorum ama omur boyu emla kulkanarak mi yapacam ben onu surmeden hic girmiyo cok aciyorum.

Bende tedavi aşamasındayım 8 aylık evliyim.yenmeyi çok istiyorum ve umutluyum.birbirimize dua edelim sadece maddi olmuyo bazı şeyler. Duayla destekleyelim.

yok canım 1 kez p. yarıya kadar aldım ama birdaha yapamadım.bugun egzersizlere başlıyorum tekrardan .adetim bittide p. alabilirsem yumurtlama dönemin yakında bebiş için

Altta yarıya kadar aldıysan bacaklarını eşinin beline dola ve eşinde sana yavaşça gelsin ve o an seni öpsün bu seni sakinleştirir ve kendini kasmazsın zaten bacaklarını kaldırınca öyle vajina açılıyor hatta ben bir keresinde düz zemine yattım ayaklarımı yere basacak şekilde dizlerimi kırdım ve hafif popoyu yukarı kaldır tabi bacaklar Aralık olacak vajina kendiliğinden açılıyor tam ankatamasamda deneyin görürsünüz allta en kolay öyle oluyor yeneli baya oldu ama genellikle ilk girişte öyle yapıyorum

Ewt dr.gidiyorum 2 seans oldu henüz.umudumu tamamen yitirmiştim doktorum tekrardan umutlandırdı. Başardığım zaman burda anlatcam bütün tedavi sürecini yardımcı olabilmek için. Ben çok kötü günler geçirdim çünkü.

Bende bes aylık evliyim 3 kasımda yendim inş yenersin burdaki arkadasları motive edebilirsin

Setapp Allah bağışlasın bebeğini :) hamilelikte vajinismuslu bayanları ne gibi zorluklar bekliyor.muayene vs açısından bizi biraz aydınlatır mısın lütfen :)

sağol canım :) öncelikle sorunu çözmeden hamile kalmayın bence çünkü herşeyi erteliyorsunuz hiçbir çalışmalara başlayamıyorsunuz. muayane açısından ise zordu tabi normal insanlara göre benim ki biraz daha zordu :KK43:((((

sağol canım :) öncelikle sorunu çözmeden hamile kalmayın bence çünkü herşeyi erteliyorsunuz hiçbir çalışmalara başlayamıyorsunuz. muayane açısından ise zordu tabi normal insanlara göre benim ki biraz daha zordu :KK43:((((

ne yapıyolar mesela ?vajinadan ultrason çekmeleri şart mı ya da parmaklarını vajinaya sokmaları.ben yendim ama doktora gelince hiç yenmemiş gibiyim azıcık bile girmiyo ne parmak ne ultrason.kapı duvar yani ama ben daha da ertelemek istemiyorum.zaten anladım ki kolay kolay alışamıycam ilişkiye.beklersem çok beklerim.

aparatla egzersiz yapmanı öneririm deneme daha kolay oluyor kendi parmağın senin ama aparat yabancı bir cisim önemli olan da bu vajinaya bir yabancı cisim gireceği fikrine beynini hazırlaman.[/
aslında aparatla bir ara yapabiliyordum sonra baktım zorlanıyorum parmakla yapmaya karar verdim tekrar aparat hazırlıyayım ozaman/(

ayy kafan karışacak herkes başka bişey söylediği için ama ben bu konuda aksini söyliycem :) ama kaynaklarım güvenilir.cised derneği başkanı ve benim terapistim kesinlikle parmak diyor.çünkü parmakla dokunarak daha iyi algılıyosun içerisini.ve çoğu insan görerek ve dokunarak öğrenir.beynine böyle daha kolay işlersin.yönünü filan da daha iyi anlarsın.aslında yerinde olsam bunlara takılmam hangisinde daha rahatsan o şekilde daha kolay ilerlersin diye düşünüyorum.hiç zorlaştırmaya gerek yok

kızlar çok şükür eş korkumuz yendim ilk defa eş denemesi yaptım ve yarısı oldu bırakmak zorunda kaldım çok şükür rabbime darısı size ben oldu sayıyorum kalanida yavaş yavaş alışa alışa olur inşallah

tebrikler canımmmm:KK9::KK9: hadi sonuda olur inş. Rabbim tamamına erdirsin mutlu ol ve korkma artık bizede yardımcı ol tabi:KK16:

iyi geceler
bende sizleri sessiz sessiz takip vajilerdenim.7 aylık evliyim ve balayından geldiğimden beri bütün mesajları takip etmeye çalıştım. Benim ilk gecemde birşey yapamadık zaten düğünden gelmişiz yorgunluk falan bir de benim korkularım derken olmadı ve ben o kadar üzüldümki eşim ertesi sabah tekrar deneyelim dedi ve beni biraz zorladı diyebilirim ve benim altta olduğum pozisyonda beraber olduk ama ben o kadar büyük bir baskı hissettimki fazla içerde olmasına izin veremeden çık dedimama sonuçta benim kızlık zarım bozuldu daha sonra balayında adet geciktirici hap kullandım adetim gelir düşüncesiyle hiç beraber olmadık balayından geldik ve benim adetim geldi bir hafta da ordan gitti ve biz sonraki denemelerimizde hiç beraber olamadık o kadar kasıyordumki kendimi bacaklarımı açmasına bile izin vermiyordum.Çalışmadığım için hergün bütün günümü bunun çözümü araştırmaya verdim bu sayede sizi buldum ve hep okudum ve tek ben değilmişim kimsenin hayatı dört dörtlük değilmiş dedim biraz ferahladım ama o egzersizleri hiç bir zaman yapamadım daha doğrusu yapmaya hiç cesaret edemedim. okuduğum yerlerde muhakkak jinekoloğa muayene olunması gerektiğini söylüyordu ve ben istemeye istemeye doktora gittim dedim eşimle beraber olamıyorum çok acı oluyor bir problem olup olmadığını öğrenmek için geldim dedim utana sıkıla (doktor bayan olsada utanıyorsun ve belki bana öyle geliyor bu durumda olunca yaşamayan bilmez sizi alaya alan bir ifade oluyor yüzünde ) kızlığın bozuldumu dedi bende evet dedim muayene koltuğuna geçtim ömrümde ilk defa bakmaya başladı dış bölgelerden tutup açtı ben kasılıyorum kasma dedi bir sorun yok psikolojik dedi ben de muayene bitti sandım biraz rahatladım derken parmakla muayene etmeye başladı anda ben de irkildim ve istemsiz olarak doktorun omzuna bacağımla vurdum :KK43: hala utanıyorum sonra doktor bir kızdı bana seninki tamamen psikolojik psikoloğa gidin diye bağırdı ben daha da yerin dibine girdim bir de bu doktorun uzmanlık alanı hipnozla ağrısız doğum yaptırabiliyor. Bu durumu bile anlamıyor Allah kimseye gerçekten vermesin bu belayı. Ben ağlaya ağlaya muayeneden çıktım . Eşime olanı anlattım tamam boşver biz kendimiz çözücez bu işi belli oldu dedi sonra yavaş yavaş tekrar denemelere başladık zeytinyağı gerçekten işe yarıyor. İlk başlarda benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik öyle yavaş yavaş girmeye başladı ama dediğimiz o duvara gelince çok çok canım acıyordu bırakıyorduk. Deneye deneye o duvarı da aştık. Ve yine benim üstte olduğum pozisyonda 4 te 3 ü girip gitgel bile yaptık. Ama ben alta gelince bir türlü olmuyordu eşime o kadar eziyet ettiğimi düşünüyordumki hep ittim olmayınca ağladım beni bırakmasını istersen başka biriyle beraber olacaksan ol dedim artık çünkü böyle işkence gibi bir cinsel hayat olmazdı olmamalıydı ve sorun bendim. Eşim hep olucak atlatıcaz deyip hep destek çktı ve biz denemelere devam ettik ben alttayken de yapabildik. zorda olsa... Tabi sonradan hep bazen oldu bazen olmadı eşim atlattın sen diyor ve son aşamamızdan bahsetmek istiyorum iki gün önce denedik ve ben alttayken hep kaçardım yatakta ordan oraya dönüp dururduk sonradan zar zor yaptık bu sefer belimin altına yastık koyduk ve çok rahat ilişkiye girebildim ama ben üste geçince canım çok yandı ve pek ileri gidemedik öyle bıraktık... İşin ilginç tarafı bir kaç saat önce eşimle beraber olmaya çalıştık ve ben o kadar kasıyordumki kendimi hiç bir giriş olmadı... Korktuğum bu hep böylemi devam edicek tam atlattım derken sonra yine en başa dönmek anlayamıyorum... Çok yazdım hakkınızı helal edin daha yazacak çok şeyim var o kadar doldumki benim gibi atlatıp başa dönen varmı ben bu egzersizleri hiç yapamıyorum ileride çocuğum nasıl olucak olursa muayeneleri nasıl olucam hep o korkularla yaşıyorum ve inanın ilişkiden hiç zevk almıyorum ... Benim gibi olan ya da akıl vermek isteyen olursa inanın bunu konuşabildiğim kimsem yok bir tek annem biliyor onun da dediğin tek şey kasıyorsun ondan acıyor ondan olmuyor kimseye anlatamıyorsun zaten bunu ve gerçekten yaşayan anlar kimse değil ben bu aşamalara geldiğim halde bunu söylüyorum ....Allah hepimizin yardımcısı olsun....

kızlarr bana yardım edin ben eş denemesi yapıyorummm p...sin yarısından fazlası giriyor ama tam olmuyor sizce ne yapmalıyımm eger 2 haftaya yenemezsem eşim doktora gidelim diyor

ne yapıyolar mesela ?vajinadan ultrason çekmeleri şart mı ya da parmaklarını vajinaya sokmaları.ben yendim ama doktora gelince hiç yenmemiş gibiyim azıcık bile girmiyo ne parmak ne ultrason.kapı duvar yani ama ben daha da ertelemek istemiyorum.zaten anladım ki kolay kolay alışamıycam ilişkiye.beklersem çok beklerim.

vajinadan ultrasyona almadılar ama parmaklarıyla belki 20 defa baktılar bende çok bağırmıştım hastane sesimden ayağa kalktı desem yalan olmaz. çok zordu yani nebileyim çok çektim işte...

belki sorumun cevabı vardır ama o kadar çok sayfa var ki aramam mümkün değil. Doktor
1-bi bayanın vajinusmus olup olmadığını nasıl anlar ki :44:
2-bir de çatal muayenesi mi yapıyor :26:

iyi geceler
bende sizleri sessiz sessiz takip vajilerdenim.7 aylık evliyim ve balayından geldiğimden beri bütün mesajları takip etmeye çalıştım. Benim ilk gecemde birşey yapamadık zaten düğünden gelmişiz yorgunluk falan bir de benim korkularım derken olmadı ve ben o kadar üzüldümki eşim ertesi sabah tekrar deneyelim dedi ve beni biraz zorladı diyebilirim ve benim altta olduğum pozisyonda beraber olduk ama ben o kadar büyük bir baskı hissettimki fazla içerde olmasına izin veremeden çık dedimama sonuçta benim kızlık zarım bozuldu daha sonra balayında adet geciktirici hap kullandım adetim gelir düşüncesiyle hiç beraber olmadık balayından geldik ve benim adetim geldi bir hafta da ordan gitti ve biz sonraki denemelerimizde hiç beraber olamadık o kadar kasıyordumki kendimi bacaklarımı açmasına bile izin vermiyordum.Çalışmadığım için hergün bütün günümü bunun çözümü araştırmaya verdim bu sayede sizi buldum ve hep okudum ve tek ben değilmişim kimsenin hayatı dört dörtlük değilmiş dedim biraz ferahladım ama o egzersizleri hiç bir zaman yapamadım daha doğrusu yapmaya hiç cesaret edemedim. okuduğum yerlerde muhakkak jinekoloğa muayene olunması gerektiğini söylüyordu ve ben istemeye istemeye doktora gittim dedim eşimle beraber olamıyorum çok acı oluyor bir problem olup olmadığını öğrenmek için geldim dedim utana sıkıla (doktor bayan olsada utanıyorsun ve belki bana öyle geliyor bu durumda olunca yaşamayan bilmez sizi alaya alan bir ifade oluyor yüzünde ) kızlığın bozuldumu dedi bende evet dedim muayene koltuğuna geçtim ömrümde ilk defa bakmaya başladı dış bölgelerden tutup açtı ben kasılıyorum kasma dedi bir sorun yok psikolojik dedi ben de muayene bitti sandım biraz rahatladım derken parmakla muayene etmeye başladı anda ben de irkildim ve istemsiz olarak doktorun omzuna bacağımla vurdum :KK43: hala utanıyorum sonra doktor bir kızdı bana seninki tamamen psikolojik psikoloğa gidin diye bağırdı ben daha da yerin dibine girdim bir de bu doktorun uzmanlık alanı hipnozla ağrısız doğum yaptırabiliyor. Bu durumu bile anlamıyor Allah kimseye gerçekten vermesin bu belayı. Ben ağlaya ağlaya muayeneden çıktım . Eşime olanı anlattım tamam boşver biz kendimiz çözücez bu işi belli oldu dedi sonra yavaş yavaş tekrar denemelere başladık zeytinyağı gerçekten işe yarıyor. İlk başlarda benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik öyle yavaş yavaş girmeye başladı ama dediğimiz o duvara gelince çok çok canım acıyordu bırakıyorduk. Deneye deneye o duvarı da aştık. Ve yine benim üstte olduğum pozisyonda 4 te 3 ü girip gitgel bile yaptık. Ama ben alta gelince bir türlü olmuyordu eşime o kadar eziyet ettiğimi düşünüyordumki hep ittim olmayınca ağladım beni bırakmasını istersen başka biriyle beraber olacaksan ol dedim artık çünkü böyle işkence gibi bir cinsel hayat olmazdı olmamalıydı ve sorun bendim. Eşim hep olucak atlatıcaz deyip hep destek çktı ve biz denemelere devam ettik ben alttayken de yapabildik. zorda olsa... Tabi sonradan hep bazen oldu bazen olmadı eşim atlattın sen diyor ve son aşamamızdan bahsetmek istiyorum iki gün önce denedik ve ben alttayken hep kaçardım yatakta ordan oraya dönüp dururduk sonradan zar zor yaptık bu sefer belimin altına yastık koyduk ve çok rahat ilişkiye girebildim ama ben üste geçince canım çok yandı ve pek ileri gidemedik öyle bıraktık... İşin ilginç tarafı bir kaç saat önce eşimle beraber olmaya çalıştık ve ben o kadar kasıyordumki kendimi hiç bir giriş olmadı... Korktuğum bu hep böylemi devam edicek tam atlattım derken sonra yine en başa dönmek anlayamıyorum... Çok yazdım hakkınızı helal edin daha yazacak çok şeyim var o kadar doldumki benim gibi atlatıp başa dönen varmı ben bu egzersizleri hiç yapamıyorum ileride çocuğum nasıl olucak olursa muayeneleri nasıl olucam hep o korkularla yaşıyorum ve inanın ilişkiden hiç zevk almıyorum ... Benim gibi olan ya da akıl vermek isteyen olursa inanın bunu konuşabildiğim kimsem yok bir tek annem biliyor onun da dediğin tek şey kasıyorsun ondan acıyor ondan olmuyor kimseye anlatamıyorsun zaten bunu ve gerçekten yaşayan anlar kimse değil ben bu aşamalara geldiğim halde bunu söylüyorum ....Allah hepimizin yardımcısı olsun....
lütfen karamsar olma hepimiz aynı dertten yanıyoruz. hem sen atlatmışsın buna sevinmen lazım. ben ilişkiye girmeden hamile kaldım ve normal doğum yaptım inanabiliyor musun?bunlara alışman lazım böyle yapma dahada çıkmaza sürükleme kendini sonuçta biz kadınız tüm acılar kadınlarda. hepsiyle yüzleşecez. hem ne güzel eşin sana destek oluyor bence senin derdin zevk almama...

çok teşekkür ederim yanıtladığın için evet atlattım o kadar seviniyordumki atlattığım için bu aşamaya geldiğim için bu gece olmayınca sanki en başa dönmüş gibi hissettim ondan oldu bu kadar karamsarlığım gerçi daha önceden de bir oluyordu bir olmuyordu yarısı oluyordu üzüldüğüm oluyordu ama bu gece ne bileyim iyice kötü hissettim evet haklısın hepsini yaşıyıcaz sen peki normal doğumu nasıl yaptın muayenelerde dayanabildinmi ben de hamile kalırsam kendi korkumdan dolayı asla sezeryan olmucam diyordum doktora bırakıcam diyordum ama bir yerde eğer tam olarak atlatamadıysan normal doğum yapman çocuğun sağlığını tehlikeye sokar doğum esnasında kasıldığından çocuğu boğma riski var diye yazıyordu ama senin bu şekilde doğum yapman ümitlendirdi şimdi beni... zevk alamama kısmına gelince sürekli giricekmi olucakmı diye düşünmekten kasılmayı önlemeye çalışmaktan zorlanmaktan dolayı olduğunu düşünüyorum bir türlü tam anlamıyla kendimi rahat bırakmadım bırakamıyorum

X