- 21 Eylül 2012
- 289
- 190
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.701
canımsın benimmm inan ben bile inanamıyorum hala :) eşimde tabi:) benim bi haz duyduğum yok henüz alışmadı vajinam ama inşallah zamanla normale dönecek eşime ben niye bişe hissetmiyorum zorlanıyorum dediğimde bana "sen beni çok beklettin koskoca iki yıl 7 ay beklettin bide üstüne dünya para ödedim sende bunları yap sende zevk al"diyor:):))))))))))))))))) cecemmm inan bana çözücez bitanecim sadece üç günde hemde bitecek:)ya ben ya inanabiliyomusun nasıl vahim bi haldeydim sen yine yarısını alıyorum diyodun da ben!!! ben dokunamıyodum bile ama bak gitti bitti işte çok şükür benimde halaylarım çekildi eskilerden bi sen kaldın yeniceksin o regl bitiyo ve sennnnnn sadece 3 günde bitiriyoosun bu işi:))
canım senin adına çok sevindim kurtulmuşsun darısı bize inşallah.. benim merak ettiğim otorite derken neyi kastediyosun? yani kendini mecbur hissetme gibi bişey mi? birde bu saydıklarını hangi sıralamayla kullandın? dilatör set emla fln demişssin ya.. ben anestol kullanmıştım bi etkisi olmamıştı..