Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımsın benimmm inan ben bile inanamıyorum hala :) eşimde tabi:) benim bi haz duyduğum yok henüz alışmadı vajinam ama inşallah zamanla normale dönecek eşime ben niye bişe hissetmiyorum zorlanıyorum dediğimde bana "sen beni çok beklettin koskoca iki yıl 7 ay beklettin bide üstüne dünya para ödedim sende bunları yap sende zevk al"diyor:):))))))))))))))))) cecemmm inan bana çözücez bitanecim sadece üç günde hemde bitecek:)ya ben ya inanabiliyomusun nasıl vahim bi haldeydim sen yine yarısını alıyorum diyodun da ben!!! ben dokunamıyodum bile ama bak gitti bitti işte çok şükür benimde halaylarım çekildi eskilerden bi sen kaldın yeniceksin o regl bitiyo ve sennnnnn sadece 3 günde bitiriyoosun bu işi:))

canım senin adına çok sevindim kurtulmuşsun darısı bize inşallah.. benim merak ettiğim otorite derken neyi kastediyosun? yani kendini mecbur hissetme gibi bişey mi? birde bu saydıklarını hangi sıralamayla kullandın? dilatör set emla fln demişssin ya.. ben anestol kullanmıştım bi etkisi olmamıştı..

kızlar ben yazmayalı epey zaman oldu.. ben vajinam kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve tedavi muayene derken doktorda 3 ay ilişki yasak demişti.. böylelikle 5 ay geçti.. bu süre içinde doktorun verdiği tamponu kullandım sizin kullandığınız aparatlara benzer bişey.. ama onu bile hiç bir zaman rahatlıkla alamadım.. ameliyattan 3 ay sonra bile hala zor sokuyodum doktora söylediğimde normal genişlicek esneyecek diye gayet doğalmış gibi söylüyodu... son muayenede tamam artık iyileşmiş ilişkiye girebilirsiniz dedi...
yani benim için herşey şimdi başlıyo :KK43: bu rahatsızlık yüzünden 5 ay oyalandım rahat olurum dıyodum ama tam tersi.. şimdi daha hazırlıksızım sanki çok korkuyorum :KK43: birde bu ameliyattı, tampondu, her gittiğimde erkek doktorumun jinekolojik muayenesi (parmağıyla kontrol etmesi kamera sokması vs.) bu durumlardan o kdr nefret ettimki artık oraya bişeyin dokunmasına bile sinir oluyorum! yani bu durumlar beni psikolojik olarak çok etkiledi ve soğuttu sanırım :KK43:( doktor da farketti zaten eşimle konusmus üstüne gitme acele etme diye.. eşim zaten anlayışlı şükür burda okuduğum çoğu eşe göre.. zaten hastalık diye bişe demıyodu ama onuda anlıyodum sonucta içinde neler oluyodu kimbilir.. şimdi o rahatladık bitti diye düşünürken benm için herşey yeni başlıyo :KK43: inanın ilk gece bile korkuyodum ama kendimi hazırlamıştım en azından psikolojik olarak yapıcam düşüncesi oluyo.. şimdi daha kötüyüm hiç hazır değilim ve hiç olamıcakmışım gibi hissediyorum :KK43: eşim isticek diye korkudayım hep aslında olucakmı dıye bende meraak edıyorum ama korku daha agır basıyo.. burdaki olumsuz yorumlarda etkılıyo ınsanı 15 sene yapamayan varmış mesela inanamadım !! Allah korusun ve hepimize yardım etsin.. sizde bana dua edin kızlar bende bu kdar acı çektikten sonra rahat bi nefes almak istiyorum artık... !!
canım seninki bizden biraz farklı iyice iyileşsin emin ol ondan sonra yavaş yavaş geç denemelere, bizden farklı derken psikolojik bizimki seninki fizyolojik doğumdan sonra da herkes hemen ilişkiye giremiyor dikişler iyileşince deniyorlar öyle gibi düşün Allah yardımcın olsun en kısa sürede aşarsın inşallah.

Onun yöntemi nedir?

gencmer in yazdıklarını kopyala yapıştır yapıyorum

cnm benim içim ağladı kendime kızıyordum iki yıl 7 ay nasıl bekledim diye sen 14 yıl... ben sana yardım edicem.sadece üç günde yenebilirsin başarabilirsin sen bana özelden detaylarını yaz nekadar alıyorsun alabiliyormusun aparat neler kullandın ne yaptın yaz bana dilatörün kalınlığı 12,13 cm galiba sert zeminde dümdüz yatıp bir dizi kendimize çekip diğerini uzatıyoruz aparatın tamamına bepanten uç kısmına bolca emla ilk başta emla yakıyor ama en fazla 20 saniye sonrasında bitiyor hissetmiyosun uyuşturuyor orda zaten tedavimizi kendimiz yapıyoruz bize orda bunu yaptıranda otoriteleriydi. yoksa aparatı yine kendimiz sokuyoruz bana çok fazla yardımcı olan aylam vardı orda

Arkadaşlar ben 5,5 yıllık evliyim yeneli 2,3 ay oldu inanın ki egzersizleri ve ödevlerinizi düzenli yapın sorun 8,10 seansta çözülüyor yeter ki seansları atlamayın ve ödevlerinizi yapın ben psikiyatris te gittim gerektiği yerde ilaç verdi ve yendim şükürler olsun yendikten sonra eşimde sertleşme sorunu sonra bende ilişki sırasında yanma hissi ve kendini kasmalar devam etti ama ilişkiyi denedikçe beynimizde yeni hücreler oluşuyor ve beynimiz ilişkiye girmeyi normal karşılamaya başlıyormuş yani gerçektende artık ilişki sırasında zevk almasam bile kasılmalarım azaldı ısrarla ilişki denemelerine devam sizlerde ertelemeyin benim 5 yılım boşa gitti gerçekten korkulacak bir olay değilmiş rahat olun denemeler sırasında nefes ve kegel egzersizlerine devam edin.

gayed hatırladın mı beni :) arkadaş listemde bile varsın yanlış hatırlamıyosam.aynı dönemde burdaydık bir aralar sonra bende ara verdim sende vermişsin. aynı durumdayız şu an sanırım bende 6 ay önce yendim ama kasılmalarım devam ediyo.çok sevindim yenmene tebrik ederimm :))

canım öyle yapıyodum zaten ben kendi kafama göre değil doktorun verdiği tedavi yöntemiydi bu.. benim oram ameliyatlı olduğu için kapanmasın tekrar birleşmesin diye yaptığım bişeydi.. tampona kondom geçirip üstünede doktorun verdiği östrojen kremi sürüyodum.o bölgemede bepanten sürüyodum ama ona ragmen rahat girmiyodu :/

hımm anladım birde cem keçenin parmak egzersizinden önce yaptırdığı bir tampon egzersizi var o sandım.

Merhaba canım Süleyman bey benimde dr çok iyi anlayışlı tatlı dilli bir dr şimdi kendi muayenehanesi var ben giderken Çapadaydı aparatla egzersiz yaptırıyordu hem kendi yapardı hemde eve ödev verirdi ama bende başarı sağlayamadı maalesef ama ilk gittiğim gibi değildim şükür daha iyiyim ama bana sen çok rahat cinsel ilişkiye girebilirsin artık benim karşımda çok rahatsın normal hastam bile senin kadar rahat muayene olamıyor senin başka bir sorunun var ten uyuşmazlığı falan olabilir demişti gelmene gerek yok daha dedi yıllar sonra yeni yerini açtığında görüştük gel bir göreyim seni çözelim şu işi dedi bende görüşmek için gittim tekrar muayene falan etti sen tedaviyi yarım kesmiştin şimdiye olup biterdi dedi bende siz gelmene gerek yok iyisin artık demiştiniz dedim yok öyle dermiyim dedi tekrar gel halledelim hemen sen hiç. vaj. hastasına benzemiyosun ilk geldiğinki gibi değilsin çok rahatsın senin sadece eşinle birleşmen kalmış dedi ama tekrar para vermek işime gelmedi özel olduğu için dahada artmış fiyat ben çapada bile haftada üç gün giderdim 120 tl verirdim 2007-2008 de falan ben hala yenemedim yani inşallah sen yenersin...

bak cnm pes etme sakın ben etmeyeceğim çünkü benim kaç tane arkadaşımı Süleyman hoca tedavi etti şimdi çocukları var hatta benim daha zamanım değil demek ki ben kadere de inanıyorum çünkü lütfen sende egzersizlerini hiç ihmal etti Allah ın izniyle olacak bir gün sadece biraz zaman

canm bak yag sürüyormusun aslnda cok basıt gerekli malzemeler bol yag prezrwtf ve ıkınmak inan ki bu kadr

bak cnm pes etme sakın ben etmeyeceğim çünkü benim kaç tane arkadaşımı Süleyman hoca tedavi etti şimdi çocukları var hatta benim daha zamanım değil demek ki ben kadere de inanıyorum çünkü lütfen sende egzersizlerini hiç ihmal etti Allah ın izniyle olacak bir gün sadece biraz zaman

ASİ0668 Evet canım sürüyorum bolcana prz. var ıkınmakta daha çok olmalı demekki.

glshanl Süleyman hoca melek gibidir ben onun sayesinde bu kadar ilerledim serçe parmak bile yapamazdım tatlı diliyle çok motive eder insanı sağolsun ne güzel arkadaşların çoluk çocuğa karışmış ama dediğin gibi bizimkinin hala bir vakti zamanı var demekki...

ASİ0668 Evet canım sürüyorum bolcana prz. var ıkınmakta daha çok olmalı demekki.

glshanl Süleyman hoca melek gibidir ben onun sayesinde bu kadar ilerledim serçe parmak bile yapamazdım tatlı diliyle çok motive eder insanı sağolsun ne güzel arkadaşların çoluk çocuğa karışmış ama dediğin gibi bizimkinin hala bir vakti zamanı var demekki...

Aynen öyle cnm bol bol ıkınıyoruz :) egzersizlere devam hep birlikte yeneriz inşallah..

canım senin adına çok sevindim kurtulmuşsun darısı bize inşallah.. benim merak ettiğim otorite derken neyi kastediyosun? yani kendini mecbur hissetme gibi bişey mi? birde bu saydıklarını hangi sıralamayla kullandın? dilatör set emla fln demişssin ya.. ben anestol kullanmıştım bi etkisi olmamıştı..

narincim otorite derken sonuçta onlar işlerinin uzmanı birde tabi beyninde bu işi bitirmek içinde gittiğin için kararlı oluosun yani bu son şansın gibi e ordada mıymıylanıyosun yok yapamam falan diye ama başında duranda biri var yön gösteriyo telkinde bulunuyo bizler evde kendi başımızayken ufacık biacı hissettiğimizde hemen duruyoruz bırakıyoruz ve tekrar motive olabilene kadarda çok zaman geçiyor ama orda ole bi şansın yok bide diyosun okadar para verdim ordakilerde işinin uzmanı nerde sert nerde yumuşak olacaklarınıda biliyolar çok yumuşak olsalar biz hemen koyvericez ama işte nerde ne yapacaklarını biliyorlar işte biz bunu evde başarırsak yani siz başarırsınız bu arada orada tedavimi yine kendim yaptım:)sırasıyla dilatörleri alıyosun önce avucuna bolca bepanten alıyosun vajinanın tamamına süryosun sonrasında bepanteni aparatınada sürüyosun tamamına sürülecek aparatının uç kısmınada bir fındık büyüklüğünde emla "emlanın çok yaktığını söylemeliyim ilk başta dayanamam gibi gelsede sonrasında bol bol kullandım:) sadece 20 saniye dayanman yetiyor" hepsi bu cnm 3 günde bitmiş bil:)

evet canım maalesef.ya da gncmer e gibi çok para vereceksin.birde hipnoz yöntemi var ama bu sayfada onu pek yaptıranı görmedim.en mantıklısı ve en yaygını egzersiz.ama gncmr in yöntemini de denemelisin bence olmadı egzersiz yaparsın

cnm hipnoz için 7binler 10binler isteniyor:):)) ya inanın sadece 3 günde bitiyor bitti işte burda yıllarca yazdım ağladım zaman zaman başkalarının yenmesiyle mutluluklarını paylaştık kendi üzüntümüzü unuttuk eşlerimizle tartıştık burada paylaştık ama geçti benimde sizler gibi vajinama dokunmam imkansızdı asla derdim asla yapamam yapanlara imrenirdim zannederdimki onların durumu demek benimki kadar vahim değilmiş bende kesin bi sorun var ama yok işte bu arada sanmayınki ben çok rahat şuan ilişkiye giriyorum tabiki hayır ama inşallah bigün oda olucak zaman diyorum kızlar lütfen inanın bana ya bakın herkesin o kliniklere gitme imkanı yok biliyorum benim oldu ve bende gidemeyen insanlara yardımım olsun istiyorum burda duyulacak bi söze bi desteğe nasıl muhtaç olunur bende bilirim.lütfen inanın bana sadece aparatlarınızı hazırlayın boy boy ya isteyen özelden yazsın soramadığını sorsun detaylı anlatim isterseniz watsuptan bile yardımcı olurum ne konuda isterseniz yanınızdayım inanın sadece 3 gün

Gozun aydin canimmm... cok mutlu oldum senin adina.3 gun de egzersizle mi yendin? Ben egzersiz yapmiyorumyaa :KK43:

canım bilsen nasıl kolay hangi aşamadasın sen yaz birlikte ilerleyelim sadece üç günde yenelim ben yanınızdayım :) tabiki egzersiz yapabilirsin oku diğer arkadaşlara yazdıklarımıda bak bende asla derdim koskoca 2 yıl 7 ay burda ağlayıp durdum artık kendimde sorun olduğunu düşünürdüm benim durumum herkezden vahim gelirdi ama bitti çok şükür sende bitireceksin hazır olduğunda gör bak inan hiçbişe yokmuş diceğim güne inanamazdım ALLAHIMA dua eder ağlardım ama bak diyorum bumuymuş eşimle bunu yendiğimiz andan o an varya :KK43:( ağladık sarılıp inanamadık acaba dedik baktık kontrol ettik nasıl bir duygu hissettiklerimizi yaşadıklaımızı bir gümn sende yaşayacaksın ağladık sonra güldük sonra yine ağladık güldük:)))))))) kendimizi bi başka hissettik eşim sanki daha kendinden emin yürüyüşü bile daha farklı bende kendimi daha farklı daha güzel hisettim sende yaşadığında ne dediğimi anlayacaksın:))

Evet canim koskoca 14 yil bitti hayatimizin baharini mutlu olacagimiz yillarini bu hastalikla ugrasarak gecirdik ve halada ugrasiyoruz iyi olmus o sekilse baski yaptiklari yoksa yine olmazdi emin ol canim .Ben parmak egzersizi 11 cm kadar aparat yapabiliyorum fakat p.. denemesinde her pozisyonu denedik fakat beceremedim bende emla kullaniyodum ztn ama anestol aldim onlada kolay oluyor aparatlar falan oyle iste en kisa zamanda yenmezsem zaten ayrilmaya karar verdik canim esimin daha fazla dayanacak gucu kalmadi maalesef...

ben yanındayım yenelim üç günde dediklerimi harfiyen yap bak sadece 3 gün diyorum heleki 11 cm alıyomuşsın inanamıyorum sana bitmiş seninki:)bak gör inanamıcaksın istersen mail adresimi veririm ordanda sürekli görüşürüz eşin nasıl dayanmış 14 sene artık seninde ona borcun var hiçkimse 14 sene beklemezdi sende artık onu ödüllendireceksin :))

cnm hipnoz için 7binler 10binler isteniyor:):)) ya inanın sadece 3 günde bitiyor bitti işte burda yıllarca yazdım ağladım zaman zaman başkalarının yenmesiyle mutluluklarını paylaştık kendi üzüntümüzü unuttuk eşlerimizle tartıştık burada paylaştık ama geçti benimde sizler gibi vajinama dokunmam imkansızdı asla derdim asla yapamam yapanlara imrenirdim zannederdimki onların durumu demek benimki kadar vahim değilmiş bende kesin bi sorun var ama yok işte bu arada sanmayınki ben çok rahat şuan ilişkiye giriyorum tabiki hayır ama inşallah bigün oda olucak zaman diyorum kızlar lütfen inanın bana ya bakın herkesin o kliniklere gitme imkanı yok biliyorum benim oldu ve bende gidemeyen insanlara yardımım olsun istiyorum burda duyulacak bi söze bi desteğe nasıl muhtaç olunur bende bilirim.lütfen inanın bana sadece aparatlarınızı hazırlayın boy boy ya isteyen özelden yazsın soramadığını sorsun detaylı anlatim isterseniz watsuptan bile yardımcı olurum ne konuda isterseniz yanınızdayım inanın sadece 3 gün

ayy ben yendiğim halde heves ettim genişletmek için kullanacam :))) şu başlamayanlarda bir sirkelense iyi olacak.genişletmek içinde faydası olur di mi?? ben parmak çalışmalarında ileri geri oynatamıyorum kendimi yani peniste bile daha iyiyim.ama parmak çalışmalarına devam ederek genişletebileceğimi söylemişti doktorum.inşallah senin bu yöntem işe yarar canım

kızlar bu arada çok önemli bir not hani demişsiniz ya hangi pozisyonda diye en iyi pozisyon sizin rahat olduğunuz pozisyondur ama yönün en kolay bulunması açısından en iyi pozisyon eşiniz mutlaka sert bir zeminde olsun asla yatakta değil!!!!!!! yere bi yorgan atın onun üzerinde olsun mesela..çünkü ister istemez yatakta popo içe gömülüyo azda olsa ve o size başarısızlık sağlıyor.eşiniz sert bir zaminde yatıyor siz üstüne ters oturuyosunuz ama mutlaka öncesinde bi onbeş dakika egzersizinizi yapın sonra eşinizde hazır durumda olsun birkaç kez daha aparatı sokup çıkarın ve eşinizin üzerindee ters bi şekilde olun kontrol sizde olsun bizim asıl sorunumuz buymuş ve penisi kanala doğru getirin biraz gezdirin derinnn nefes alıyoruz birkaç kez derin nefes alıp ağızdan veriyoruz sonrasında derin nefes alıyoruz lırken vajinayı tamamen kegeldeki gibi sıkıyoruz çişimizi tutuyor gibi sıkıyoruz sıkalımki bıraktığımızda çok daha fazla gevşesin sonra nefesimizi ağzımızdan verirkende penisi almaya başlıyoruz çok yavaş yön ayarlamaya gerekte yok çünkü tam yönündesiniz sonra takıldığımız yerde pes etmiyoruz çıkmıyoruzda kalın ollduğunuz yerde ve tekrar derin nefes alıyoruz verirken yavaşça biraz daha itiyoruz o anda zaten hiçbişe hissetmediğinizden bakıyorsunuzki içerde tabi o anda inanamayabili ve bi şok yaşayabilirsiniz:))"biz ole olduk" ama oldu işte:):)))) sonra artık nasıl bi aşkla sarılıyosunuz birbirinize ağlıyosunuz gülüyosunuzzzz:):))))) yaşayıp görüyorsunuz:)

kızlar bu arada çok önemli bir not hani demişsiniz ya hangi pozisyonda diye en iyi pozisyon sizin rahat olduğunuz pozisyondur ama yönün en kolay bulunması açısından en iyi pozisyon eşiniz mutlaka sert bir zeminde olsun asla yatakta değil!!!!!!! yere bi yorgan atın onun üzerinde olsun mesela..çünkü ister istemez yatakta popo içe gömülüyo azda olsa ve o size başarısızlık sağlıyor.eşiniz sert bir zaminde yatıyor siz üstüne ters oturuyosunuz ama mutlaka öncesinde bi onbeş dakika egzersizinizi yapın sonra eşinizde hazır durumda olsun birkaç kez daha aparatı sokup çıkarın ve eşinizin üzerindee ters bi şekilde olun kontrol sizde olsun bizim asıl sorunumuz buymuş ve penisi kanala doğru getirin biraz gezdirin derinnn nefes alıyoruz birkaç kez derin nefes alıp ağızdan veriyoruz sonrasında derin nefes alıyoruz lırken vajinayı tamamen kegeldeki gibi sıkıyoruz çişimizi tutuyor gibi sıkıyoruz sıkalımki bıraktığımızda çok daha fazla gevşesin sonra nefesimizi ağzımızdan verirkende penisi almaya başlıyoruz çok yavaş yön ayarlamaya gerekte yok çünkü tam yönündesiniz sonra takıldığımız yerde pes etmiyoruz çıkmıyoruzda kalın ollduğunuz yerde ve tekrar derin nefes alıyoruz verirken yavaşça biraz daha itiyoruz o anda zaten hiçbişe hissetmediğinizden bakıyorsunuzki içerde tabi o anda inanamayabili ve bi şok yaşayabilirsiniz:))"biz ole olduk" ama oldu işte:):)))) sonra artık nasıl bi aşkla sarılıyosunuz birbirinize ağlıyosunuz gülüyosunuzzzz:):))))) yaşayıp görüyorsunuz:)

çok güzel paylaşımlar yaptınız bi kaç gündür teşekkür ederiz gerçekten hem motive olmak hem de tekrar hatırlatmak anlamında :)

ayy ben yendiğim halde heves ettim genişletmek için kullanacam :))) şu başlamayanlarda bir sirkelense iyi olacak.genişletmek içinde faydası olur di mi?? ben parmak çalışmalarında ileri geri oynatamıyorum kendimi yani peniste bile daha iyiyim.ama parmak çalışmalarına devam ederek genişletebileceğimi söylemişti doktorum.inşallah senin bu yöntem işe yarar canım

cnm benim artık uğraşma bende seninle aynıyım genişletme diye bişe yok çünkü orası tamamiyle bi kas dokusu ve bunu ancak beynimizle yenicez yani yapa yapa eşimizle nekadar çok ilişkiye girersek okadar iyiymiş eşinle birlikte olmadığın zamnlardada mutlaka en kalın aparatınla çalış ileri geri bu:)) sen artık başardınnnnnnn inşallah arkadaşlarımızda bunu başarır bizim artık tek amacımızı bunu beynimizede kabul ettirmek:)

X