Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm vaji hastası kadnlarn eslernde bu sorun oluyo çünkü sürtnmeye alışk oluyo ya o yuzden

Ya işte bizde öyle bir durum olmadı, bilmiyorum ki ya, bu kadarı normal olmamalı bence, deneyemiyoruz bile ben kendimi hazırlıyorum ya da cesaretleneyiyorum her neyse, ama olmuyor işte... O durum benim kasılmamdan daha daha kötü, eşim uzaklaşıyo benden maalesef, en başından beri de var üstelik. Vay arkadaş, ne zor işmiş...

Canm onun ilaclari satilyp onu kullanablrsnz

tebrik ederim gncmr:))) .sen ne yaptın nereye gittin de 3 günde yendin ve çok rahat ilişkiye giriyosun.ben 6 ay önce yendim ve hala rahat değilim bize de söyle lütfen.

cnmmmmm ilişkiye girdim ama hala rahat ilişkiye giremiyorum ole yazdım ama sen yanlış okudun galiba:))bitti diye dua ediyorum ama hala rahat giremiyorum ancak benimde istediğim bazı dönemler oluyor ve o durumlarda kendimi hazırlıyorum detaylarınıda sana özelden yazarım :)

canım burda seans seans çok anlatıldı ama o kadar çok sayfa var ki oku oku bitmiyor bir de doktorla yenenler genelde sır gibi saklıyor çünkü çoğu doktor anlatılmasını istemiyormuş.

cnmm benim sırrım yok ben ankarada hera kliniğe gittim üç günde yendim evet sağolsunlar ama çok pahalıydı 4750 tl verdim sadece bu konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum çünkü herkezden alınan ücret farklı ama tedavi aynıydı.tedavime gelincede çok kolaydı aslında burda herkezin bin kez söylediği şeylerdi.ama işte benim başarmama sebep olan şey oradaki ptoriteydi birde ne olduğunu anlamadan oluyordu:) tedavide kullanılanları yazıyorum şimdi;dilatör set,emla krem ,bepanthol.. bukadar:)

canımm gözlerim doldu kız yazını okurken sende yendin valla bi ben kaldım buralarda çaresizz dertli :))) ay ama inş. bende yenerim artık oakdar çok istiyorumki sana anlatamam yazını okudum regl olmasam eşim geldiğinde denicem okadar diyorum ama maalesef regl oldum bitsin artık ne diyim ço ksevindimmmmmmmmmmmm darısı bize inş. çok para vermişsin ama olsun yendin ya orasına bak canım öpüyorum...

Gozun aydin canim orayla gecen sene bend tel. Gorustum cok pahaliyydi ayrica giden biriyle konusmustuk hicbisey yapmiyolar kendin basariyosun demisti Canim dilatorun en buyugunun kalinligi nedir ayrica hangi pozisyonda basardin beb 15 seneme girdim ama hala vaji. Yardimci olurmusun...

canımsın benimmm inan ben bile inanamıyorum hala :) eşimde tabi:) benim bi haz duyduğum yok henüz alışmadı vajinam ama inşallah zamanla normale dönecek eşime ben niye bişe hissetmiyorum zorlanıyorum dediğimde bana "sen beni çok beklettin koskoca iki yıl 7 ay beklettin bide üstüne dünya para ödedim sende bunları yap sende zevk al"diyor:):))))))))))))))))) cecemmm inan bana çözücez bitanecim sadece üç günde hemde bitecek:)ya ben ya inanabiliyomusun nasıl vahim bi haldeydim sen yine yarısını alıyorum diyodun da ben!!! ben dokunamıyodum bile ama bak gitti bitti işte çok şükür benimde halaylarım çekildi eskilerden bi sen kaldın yeniceksin o regl bitiyo ve sennnnnn sadece 3 günde bitiriyoosun bu işi:))

Bende oraya gittim hic bisey olmadi gittigim gibiyim

canımsınnn inşallahh amann yenelimde alışma sürecinide aşarız yeterki yenelim canım benim.. şükürler olsunki sen kurtuldun Allah ım darısı bize olsun inş.. sen yaz nasıl yendiğini arkadaşlarda nasiplensin kuzum..

15senemi dedin yoksa yanlismi okudm arkadsm

cnm benim içim ağladı kendime kızıyordum iki yıl 7 ay nasıl bekledim diye sen 14 yıl... ben sana yardım edicem.sadece üç günde yenebilirsin başarabilirsin sen bana özelden detaylarını yaz nekadar alıyorsun alabiliyormusun aparat neler kullandın ne yaptın yaz bana dilatörün kalınlığı 12,13 cm galiba sert zeminde dümdüz yatıp bir dizi kendimize çekip diğerini uzatıyoruz aparatın tamamına bepanten uç kısmına bolca emla ilk başta emla yakıyor ama en fazla 20 saniye sonrasında bitiyor hissetmiyosun uyuşturuyor orda zaten tedavimizi kendimiz yapıyoruz bize orda bunu yaptıranda otoriteleriydi. yoksa aparatı yine kendimiz sokuyoruz bana çok fazla yardımcı olan aylam vardı orda cnm ben yanındayım inanırsan birlikte aşarız bunu sadece üç günde inşallah 14 yılı üç günde bitiririz

Sağol cnm cevabın için her seferinde küçükten başlayınca moralim bozuluyordu. Sevindim normal olmasına

cnm ölçtünmü mesela 7 kulak çöpü kaç santim ediyor. Bende 8 kulak çöpü yaptım ama peçeteye fln sarmadım direk ameliyat eldivenine geçiriyorum

Evet canim koskoca 14 yil bitti hayatimizin baharini mutlu olacagimiz yillarini bu hastalikla ugrasarak gecirdik ve halada ugrasiyoruz iyi olmus o sekilse baski yaptiklari yoksa yine olmazdi emin ol canim .Ben parmak egzersizi 11 cm kadar aparat yapabiliyorum fakat p.. denemesinde her pozisyonu denedik fakat beceremedim bende emla kullaniyodum ztn ama anestol aldim onlada kolay oluyor aparatlar falan oyle iste en kisa zamanda yenmezsem zaten ayrilmaya karar verdik canim esimin daha fazla dayanacak gucu kalmadi maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…