-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.641
size birşey diyeyim mi ben çok korkak ve çok cesaretsizim ben ölene kadar ilişki yaşayamam heralde boşansam mı acababugün açtım aynada baktım deliğin içerisinde birşey var tam yolu bulamadım kulak çöpü ile deneyecektim ucunu bile sokamadım sadece değdi ve hemen vazgeçtim ben galiba yapamayacağım
ya çok ilginç herkesin kaçıyo mu öyle? benim kaçsa vajiden kurtulma sürecimi baltalardı herhalde :)
bizlerde sen gibiydik bak 1 seneyi geçti bu sitedeyim canım ve vazgeçmedim ilk vajinama bakamadım bile parmağımı bile dokundurtamadım içim gitmişti bayılcak gibi olmuştum bende dedim boşansammı diye ama eşime aşığım boşanmak istemiyorum ben bu işi başarmak istiyorum pes etme hergün incele birgün girecek ve girdiği gün havalara uçucaksın emin ol herkez senin gibi biraz cesaretli ol korkutma kendini ben şimdi penisin yarısını alabiliyorum o dereceye geldim düşün zamanla azda olsa ilerle ilerliceksin yeterki korkutma kendini gözünü karart..
size birşey diyeyim mi ben çok korkak ve çok cesaretsizim ben ölene kadar ilişki yaşayamam heralde boşansam mı acababugün açtım aynada baktım deliğin içerisinde birşey var tam yolu bulamadım kulak çöpü ile deneyecektim ucunu bile sokamadım sadece değdi ve hemen vazgeçtim ben galiba yapamayacağım
herkes cis hissi hissediyor iliskide ama hrkeste kacma olmaz bn de oluyor neden bilmiyorum birakip ya tuvalete gidiyorum ya da inat edip devam edersem tip tip damliyo iyuyykkkk bogggg:-\
acmea bu kesinlikle çaresi olan bir rahatsızlık sakın etme.sadece ne var biliyo musun bazıları 10 günde yenerken bazıları aylarca yenemiyo.bu vajinismusumuzun ileri derece olmasından kaynaklanıyo.benim yendiğim altı ay olmasına rağmen hala alışabilmiş değilim hatta bazen iyi günümde değilsem hiç giriş olmadığı bile oluyo.bu aşamada olduğum halde yendikten sonra eşimde bende daha mutluyuz.bir de normal ilişkiye girebilsem kat kat artacak mutluluğumuz.sende bunları düşün ve pes etme sakın.vajinismus ne kadar ileri derecede olursa olsun en kötüsünün bile çözüme ulaşma olasılığı %100
ben sadece birkaç kez hissettim oda yüzüstü yattığımda.sen yeni mi yendin canım ondandır muhtemelen ya.
Kızlar lütfen yardım edin, kafayı yemeye az kaldı. Üç günde hem kendi işaret ve baş parmak 2 boğum alabildim hem de eşimin. Hiç zorluk çekmeden hem de. Gel görelim ki eşimde sertleşme sorunu varHerşey normalken oraya gelince olmayıveriyor işte, anladınız siz. Bu arada 5 aylık evliyim ama sadece 1,5 aydır deneme yapıyoruz. Hepatit hastasıyım, eşimn aşılarının bitmesini bekledik. Toplamda sadece 2 kez tam anlamıyla deneme oldu, ikisinde de sanırım yönün yanlışlığından dolayı çok acıdı. Diğer denemeler olamadı maalesef. Ben vajinismus muyum, yoksa eşimde mi problem var, ne yapmalıyım, hiç bi fikrim yok... Yardım edin lütfen.
kızlarr bende iki yıldır bu sayfaları okudum durdum şimdilerde yendim çok şükürki yeni gelin oldum :):))))) geçicekkk imkansız gelen durumunuz varya aslında o bittiğinde çektiklerinize daha çok üzülüyorsunuz neden bukadar beklemişizin pişmanlığı olucak inanın herkez kendini bilir ama inanın bana şuan nekadar imkansız geldiğini biliyorum çünkü aynılarını yaşadım döktüğünüz yaşları bende döktüm şimdi yanınızdayım elimden geldiği kadar ben bi klinikte 3 günde yendim bu işi ve oradaki tedaviye çok para verdim ama inanın bana benim yenmemi sağlayan tek şey oradaki otoriteydi..uygulanan tedavideki aletler ilaçlar hepinizin temin edebileceği şeyler ama üç günde bitti:):)))) çok şükürki bitti.. ve inanın bana üçüncü günün akşamında eşimle ilişki deneyipte olduğu an birbirimize sarılıp ağladık güldük sonra yine ağladık kendimi daha eşimin hissettim daha kadın hatta daha sexy:)) şimdilerde ole zannetmeyin çok rahat ilişkiye giriyorum:) çünkü buda zamanla olucak biliyorum benim için açıkcası henüz ilişkide bi haz durumu yok tabiki ama inşallah zamanla oda olucaktır..ama artık başarmış olmamın hazzını yaşıyorum:))
çok sağol sen de moral verdin bana gerçekten evleneli 7 ay olacak hala yapamıyorum önceleri umursamıyordum ama artık çok kötüyüm
sen 7 ayda ümitsizliğe kapılmışsın bak gncmr e 2 yıl diyo :)) 15 yıllık arkadaşımız da var biliyosundur.sen şynu bir at üzerinden.ayrıca bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.cinsel terapiste de gitmen şart değil.normal bir psikoloğa git.benim biraz önce paylaştığım tedavi sürecini ya da başkasınınkini uygula tamamdır.ben seansına 200 verdim ama bana böyle seans seans anlatan olmadı.burda herkes başka birşey söyledi kafam karıştı.birde depresyondaydım ondan gittim.sen bir de böyle dene bakalım .zor bir süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun
kızlarr bende iki yıldır bu sayfaları okudum durdum şimdilerde yendim çok şükürki yeni gelin oldum :):))))) geçicekkk imkansız gelen durumunuz varya aslında o bittiğinde çektiklerinize daha çok üzülüyorsunuz neden bukadar beklemişizin pişmanlığı olucak inanın herkez kendini bilir ama inanın bana şuan nekadar imkansız geldiğini biliyorum çünkü aynılarını yaşadım döktüğünüz yaşları bende döktüm şimdi yanınızdayım elimden geldiği kadar ben bi klinikte 3 günde yendim bu işi ve oradaki tedaviye çok para verdim ama inanın bana benim yenmemi sağlayan tek şey oradaki otoriteydi..uygulanan tedavideki aletler ilaçlar hepinizin temin edebileceği şeyler ama üç günde bitti:):)))) çok şükürki bitti.. ve inanın bana üçüncü günün akşamında eşimle ilişki deneyipte olduğu an birbirimize sarılıp ağladık güldük sonra yine ağladık kendimi daha eşimin hissettim daha kadın hatta daha sexy:)) şimdilerde ole zannetmeyin çok rahat ilişkiye giriyorum:) çünkü buda zamanla olucak biliyorum benim için açıkcası henüz ilişkide bi haz durumu yok tabiki ama inşallah zamanla oda olucaktır..ama artık başarmış olmamın hazzını yaşıyorum:))
buyuk mu ne kelime dehset:-\ cis olayi normal bn halletmeme ragmen hala var ve arada kaciyor
Ya benim sadece cis degil buyugu de geliyo :) pens basi iceri girince hemn basinc oluyo hemen tyvaletim geliyo buyugu de kucugu
olur oyle dert etme cis neysede aman ha oburunu kacirma