Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde aralıkta 4 yılım bitti.Ben doktora gidiyorum prof Süleyman Akhan aparatlarla egzersizler yapıyorum bana çok başarılı olduğumu artık ilişkiye girebileceğimi söyledi ama ben yapamadım ucunu bile almayı beceremedim galiba.Araya adet dönemim girdi sonra yine bir dağıldım bilmiyorum ne yapacağımı ama egzersizlerime devam ediyorum hala sizlerle paylaşmak istedim...

Arkadaşlar mrb ben yeni katıldım aranıza benimde aralıkta 4 yılım bitti.Ben doktora gidiyorum prof Süleyman Akhan aparatlarla egzersizler yapıyorum bana çok başarılı olduğumu artık ilişkiye girebileceğimi söyledi ama ben yapamadım ucunu bile almayı beceremedim galiba.Araya adet dönemim girdi sonra yine bir dağıldım bilmiyorum ne yapacağımı ama egzersizlerime devam ediyorum hala sizlerle paylaşmak istedim...

Merhaba canım Süleyman bey benimde dr çok iyi anlayışlı tatlı dilli bir dr şimdi kendi muayenehanesi var ben giderken Çapadaydı aparatla egzersiz yaptırıyordu hem kendi yapardı hemde eve ödev verirdi ama bende başarı sağlayamadı maalesef ama ilk gittiğim gibi değildim şükür daha iyiyim ama bana sen çok rahat cinsel ilişkiye girebilirsin artık benim karşımda çok rahatsın normal hastam bile senin kadar rahat muayene olamıyor senin başka bir sorunun var ten uyuşmazlığı falan olabilir demişti gelmene gerek yok daha dedi yıllar sonra yeni yerini açtığında görüştük gel bir göreyim seni çözelim şu işi dedi bende görüşmek için gittim tekrar muayene falan etti sen tedaviyi yarım kesmiştin şimdiye olup biterdi dedi bende siz gelmene gerek yok iyisin artık demiştiniz dedim yok öyle dermiyim dedi tekrar gel halledelim hemen sen hiç. vaj. hastasına benzemiyosun ilk geldiğinki gibi değilsin çok rahatsın senin sadece eşinle birleşmen kalmış dedi ama tekrar para vermek işime gelmedi özel olduğu için dahada artmış fiyat ben çapada bile haftada üç gün giderdim 120 tl verirdim 2007-2008 de falan ben hala yenemedim yani inşallah sen yenersin...

Son düzenleme:
canımsın benimmm inan ben bile inanamıyorum hala :) eşimde tabi:) benim bi haz duyduğum yok henüz alışmadı vajinam ama inşallah zamanla normale dönecek eşime ben niye bişe hissetmiyorum zorlanıyorum dediğimde bana "sen beni çok beklettin koskoca iki yıl 7 ay beklettin bide üstüne dünya para ödedim sende bunları yap sende zevk al"diyor:):))))))))))))))))) cecemmm inan bana çözücez bitanecim sadece üç günde hemde bitecek:)ya ben ya inanabiliyomusun nasıl vahim bi haldeydim sen yine yarısını alıyorum diyodun da ben!!! ben dokunamıyodum bile ama bak gitti bitti işte çok şükür benimde halaylarım çekildi eskilerden bi sen kaldın yeniceksin o regl bitiyo ve sennnnnn sadece 3 günde bitiriyoosun bu işi:))

Gozun aydin canimmm... cok mutlu oldum senin adina.3 gun de egzersizle mi yendin? Ben egzersiz yapmiyorumyaa :KK43:

Merhaba canım Süleyman bey benimde dr çok iyi anlayışlı tatlı dilli bir dr şimdi kendi muayenehanesi var ben giderken Çapadaydı aparatla egzersiz yaptırıyordu hem kendi yapardı hemde eve ödev verirdi ama bende başarı sağlayamadı maalesef ama ilk gittiğim gibi değildim şükür daha iyiyim ama bana sen çok rahat cinsel ilişkiye girebilirsin artık benim karşımda çok rahatsın normal hastam bile senin kadar rahat muayene olamıyor senin başka bir sorunun var ten uyuşmazlığı falan olabilir demişti gelmene gerek yok daha dedi yıllar sonra yeni yerini açtığında görüştük gel bir göreyim seni çözelim şu işi dedi bende görüşmek için gittim tekrar muayene falan etti sen tedaviyi yarım kesmiştin şimdiye olup biterdi dedi bende siz gelmene gerek yok iyisin artık demiştiniz dedim yok öyle dermiyim dedi tekrar gel halledelim hemen sen hiç. vaj. hastasına benzemiyosun ilk geldiğinki gibi değilsin çok rahatsın senin sadece eşinle birleşmen kalmış dedi ama tekrar para vermek işime gelmedi özel olduğu için dahada artmış fiyat ben çapada bile haftada üç gün giderdim 120 tl verirdim 2007-2008 de falan ben hala yenemedim yani inşallah sen yenersin...

canım bu kadar uzun süre olanlarda gözlemlediğim şey yüzeysel ilişkiye alışmaları ondan bu kadar uzayıp gidiyor, ten uyuşmazlığı nasıl çözülebilir buna odaklansan keşke.

canım deneme de bir süreç olmadı tekrar tekrar deneyeceksin sakın dağılma kararlı ol peşini bırakma.

cnm ölçtünmü mesela 7 kulak çöpü kaç santim ediyor. Bende 8 kulak çöpü yaptım ama peçeteye fln sarmadım direk ameliyat eldivenine geçiriyorum

canım 7 tanesi 3 cm 14 tanesi 5 cm ben en son 20 tane yaptım o da 7 cm di bugün tekrar baştan alacağım devam edeceğim inşallah

canım bu kadar uzun süre olanlarda gözlemlediğim şey yüzeysel ilişkiye alışmaları ondan bu kadar uzayıp gidiyor, ten uyuşmazlığı nasıl çözülebilir buna odaklansan keşke.[/

Canım ten uyuşmazlığı olsa dokununca istemez insan benim eşim bana hala sarılsa bile benim yağlarım erir mutlu olurum :KK17::KK17::KK17:
sonradan zaten dr öyle dememişimdir olurmu öyle şey dedi dediğin gibi yüzeysel ilişkiden sanırım ama erkek ne kadar alışsada normalini istiyo benim için fark yok çocuk istemesem eşimide istemesem inan hiç çekmem bu sıkıntıları düşünmekten yıllardır bir hastalık çıkacak ikimizdede Allah korusun ondan korkuyorum....

norbitim gelmedin ama yazayım ben yoruldum azıcık dinlenip egzersize başlıcam gelişmeleri bildiririm :)

delikıss canm bana yazar mısın lütfen 15 sene az bi zaman degil hemde zewk verici bişey için canm lütfen hiç acı yok bitir su işi ne aşamadasın

kızlar ben yazmayalı epey zaman oldu.. ben vajinam kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve tedavi muayene derken doktorda 3 ay ilişki yasak demişti.. böylelikle 5 ay geçti.. bu süre içinde doktorun verdiği tamponu kullandım sizin kullandığınız aparatlara benzer bişey.. ama onu bile hiç bir zaman rahatlıkla alamadım.. ameliyattan 3 ay sonra bile hala zor sokuyodum doktora söylediğimde normal genişlicek esneyecek diye gayet doğalmış gibi söylüyodu... son muayenede tamam artık iyileşmiş ilişkiye girebilirsiniz dedi...
yani benim için herşey şimdi başlıyo :KK43: bu rahatsızlık yüzünden 5 ay oyalandım rahat olurum dıyodum ama tam tersi.. şimdi daha hazırlıksızım sanki çok korkuyorum :KK43: birde bu ameliyattı, tampondu, her gittiğimde erkek doktorumun jinekolojik muayenesi (parmağıyla kontrol etmesi kamera sokması vs.) bu durumlardan o kdr nefret ettimki artık oraya bişeyin dokunmasına bile sinir oluyorum! yani bu durumlar beni psikolojik olarak çok etkiledi ve soğuttu sanırım :KK43:( doktor da farketti zaten eşimle konusmus üstüne gitme acele etme diye.. eşim zaten anlayışlı şükür burda okuduğum çoğu eşe göre.. zaten hastalık diye bişe demıyodu ama onuda anlıyodum sonucta içinde neler oluyodu kimbilir.. şimdi o rahatladık bitti diye düşünürken benm için herşey yeni başlıyo :KK43: inanın ilk gece bile korkuyodum ama kendimi hazırlamıştım en azından psikolojik olarak yapıcam düşüncesi oluyo.. şimdi daha kötüyüm hiç hazır değilim ve hiç olamıcakmışım gibi hissediyorum :KK43: eşim isticek diye korkudayım hep aslında olucakmı dıye bende meraak edıyorum ama korku daha agır basıyo.. burdaki olumsuz yorumlarda etkılıyo ınsanı 15 sene yapamayan varmış mesela inanamadım !! Allah korusun ve hepimize yardım etsin.. sizde bana dua edin kızlar bende bu kdar acı çektikten sonra rahat bi nefes almak istiyorum artık... !!

kızlar ben yazmayalı epey zaman oldu.. ben vajinam kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve tedavi muayene derken doktorda 3 ay ilişki yasak demişti.. böylelikle 5 ay geçti.. bu süre içinde doktorun verdiği tamponu kullandım sizin kullandığınız aparatlara benzer bişey.. ama onu bile hiç bir zaman rahatlıkla alamadım.. ameliyattan 3 ay sonra bile hala zor sokuyodum doktora söylediğimde normal genişlicek esneyecek diye gayet doğalmış gibi söylüyodu... son muayenede tamam artık iyileşmiş ilişkiye girebilirsiniz dedi...
yani benim için herşey şimdi başlıyo :KK43: bu rahatsızlık yüzünden 5 ay oyalandım rahat olurum dıyodum ama tam tersi.. şimdi daha hazırlıksızım sanki çok korkuyorum :KK43: birde bu ameliyattı, tampondu, her gittiğimde erkek doktorumun jinekolojik muayenesi (parmağıyla kontrol etmesi kamera sokması vs.) bu durumlardan o kdr nefret ettimki artık oraya bişeyin dokunmasına bile sinir oluyorum! yani bu durumlar beni psikolojik olarak çok etkiledi ve soğuttu sanırım :KK43:( doktor da farketti zaten eşimle konusmus üstüne gitme acele etme diye.. eşim zaten anlayışlı şükür burda okuduğum çoğu eşe göre.. zaten hastalık diye bişe demıyodu ama onuda anlıyodum sonucta içinde neler oluyodu kimbilir.. şimdi o rahatladık bitti diye düşünürken benm için herşey yeni başlıyo :KK43: inanın ilk gece bile korkuyodum ama kendimi hazırlamıştım en azından psikolojik olarak yapıcam düşüncesi oluyo.. şimdi daha kötüyüm hiç hazır değilim ve hiç olamıcakmışım gibi hissediyorum :KK43: eşim isticek diye korkudayım hep aslında olucakmı dıye bende meraak edıyorum ama korku daha agır basıyo.. burdaki olumsuz yorumlarda etkılıyo ınsanı 15 sene yapamayan varmış mesela inanamadım !! Allah korusun ve hepimize yardım etsin.. sizde bana dua edin kızlar bende bu kdar acı çektikten sonra rahat bi nefes almak istiyorum artık... !!

narin hala tamponla çalışıyo musun aparat ya da parmak denedin mi? tampon en zor olanı bende o hatayı yaptım tampon bütün jeli çektiği için jelsiz sokmaya çalışıyormuşuz gibi canımız yanıyo.tampona kondom geçir istersen

cnmm benim sırrım yok ben ankarada hera kliniğe gittim üç günde yendim evet sağolsunlar ama çok pahalıydı 4750 tl verdim sadece bu konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum çünkü herkezden alınan ücret farklı ama tedavi aynıydı.tedavime gelincede çok kolaydı aslında burda herkezin bin kez söylediği şeylerdi.ama işte benim başarmama sebep olan şey oradaki ptoriteydi birde ne olduğunu anlamadan oluyordu:) tedavide kullanılanları yazıyorum şimdi;dilatör set,emla krem ,bepanthol.. bukadar:)

o kadar parayı verince ister istemez yapıyo insan para boşuna gitmesin diye :) şaka bi yana ben o kadar vermedim ama son şansım dedim bir de paramız yanmasın dedim ondan yendim sanırım :) ya bende yazdıklarını okuyunca fena gaza geldim genişletmek için emla ve bepanten deniycem.ayrıntıları özelden yazarım demişsin ama sonradan anlatmışsın o anlattığından fazla ayrıntı var mı?

ya bişey sorcam bu egzersiz yapmadan aşamıyormuyuz bu vajinismusu yani cinsel terapiste gitsek yine böyle egzersiz mi yaptıracak

evet canım maalesef.ya da gncmer e gibi çok para vereceksin.birde hipnoz yöntemi var ama bu sayfada onu pek yaptıranı görmedim.en mantıklısı ve en yaygını egzersiz.ama gncmr in yöntemini de denemelisin bence olmadı egzersiz yaparsın

narin hala tamponla çalışıyo musun aparat ya da parmak denedin mi? tampon en zor olanı bende o hatayı yaptım tampon bütün jeli çektiği için jelsiz sokmaya çalışıyormuşuz gibi canımız yanıyo.tampona kondom geçir istersen

canım öyle yapıyodum zaten ben kendi kafama göre değil doktorun verdiği tedavi yöntemiydi bu.. benim oram ameliyatlı olduğu için kapanmasın tekrar birleşmesin diye yaptığım bişeydi.. tampona kondom geçirip üstünede doktorun verdiği östrojen kremi sürüyodum.o bölgemede bepanten sürüyodum ama ona ragmen rahat girmiyodu :/

bende aynı aşamadada takıldım egzersizler oldu bitti peniste takıldım günlerce.sonra kaderim sağolsun özelden zeytin yağıyla nasıl yendiğinin detaylarını anlattı o yöntemle oldu.mutlaka dene derim.

delikıss canm bana yazar mısın lütfen 15 sene az bi zaman degil hemde zewk verici bişey için canm lütfen hiç acı yok bitir su işi ne aşamadasın

Canım aparat parmak egzersizi rahatım çok şükür şu ana ama eş denemesinde her pozisyonu denediğimiz halde rahat olmuyorum demekki istem dışı kasıyosan ki bana rahatım gibi geliyor hiçbirşey olmuyor anlamadım gitti eşiminde sabtı kalmadı böyle sürerse severek ayrılıcaz.

Arkadaşlar ben 5,5 yıllık evliyim yeneli 2,3 ay oldu inanın ki egzersizleri ve ödevlerinizi düzenli yapın sorun 8,10 seansta çözülüyor yeter ki seansları atlamayın ve ödevlerinizi yapın ben psikiyatris te gittim gerektiği yerde ilaç verdi ve yendim şükürler olsun yendikten sonra eşimde sertleşme sorunu sonra bende ilişki sırasında yanma hissi ve kendini kasmalar devam etti ama ilişkiyi denedikçe beynimizde yeni hücreler oluşuyor ve beynimiz ilişkiye girmeyi normal karşılamaya başlıyormuş yani gerçektende artık ilişki sırasında zevk almasam bile kasılmalarım azaldı ısrarla ilişki denemelerine devam sizlerde ertelemeyin benim 5 yılım boşa gitti gerçekten korkulacak bir olay değilmiş rahat olun denemeler sırasında nefes ve kegel egzersizlerine devam edin.

Canım aparat parmak egzersizi rahatım çok şükür şu ana ama eş denemesinde her pozisyonu denediğimiz halde rahat olmuyorum demekki istem dışı kasıyosan ki bana rahatım gibi geliyor hiçbirşey olmuyor anlamadım gitti eşiminde sabtı kalmadı böyle sürerse severek ayrılıcaz.

canm bak yag sürüyormusun aslnda cok basıt gerekli malzemeler bol yag prezrwtf ve ıkınmak inan ki bu kadr

X