kızlar ben yazmayalı epey zaman oldu.. ben vajinam kapalı olduğu için ameliyat olmuştum ve tedavi muayene derken doktorda 3 ay ilişki yasak demişti.. böylelikle 5 ay geçti.. bu süre içinde doktorun verdiği tamponu kullandım sizin kullandığınız aparatlara benzer bişey.. ama onu bile hiç bir zaman rahatlıkla alamadım.. ameliyattan 3 ay sonra bile hala zor sokuyodum doktora söylediğimde normal genişlicek esneyecek diye gayet doğalmış gibi söylüyodu... son muayenede tamam artık iyileşmiş ilişkiye girebilirsiniz dedi...
yani benim için herşey şimdi başlıyo
bu rahatsızlık yüzünden 5 ay oyalandım rahat olurum dıyodum ama tam tersi.. şimdi daha hazırlıksızım sanki çok korkuyorum
birde bu ameliyattı, tampondu, her gittiğimde erkek doktorumun jinekolojik muayenesi (parmağıyla kontrol etmesi kamera sokması vs.) bu durumlardan o kdr nefret ettimki artık oraya bişeyin dokunmasına bile sinir oluyorum! yani bu durumlar beni psikolojik olarak çok etkiledi ve soğuttu sanırım
( doktor da farketti zaten eşimle konusmus üstüne gitme acele etme diye.. eşim zaten anlayışlı şükür burda okuduğum çoğu eşe göre.. zaten hastalık diye bişe demıyodu ama onuda anlıyodum sonucta içinde neler oluyodu kimbilir.. şimdi o rahatladık bitti diye düşünürken benm için herşey yeni başlıyo
inanın ilk gece bile korkuyodum ama kendimi hazırlamıştım en azından psikolojik olarak yapıcam düşüncesi oluyo.. şimdi daha kötüyüm hiç hazır değilim ve hiç olamıcakmışım gibi hissediyorum
eşim isticek diye korkudayım hep aslında olucakmı dıye bende meraak edıyorum ama korku daha agır basıyo.. burdaki olumsuz yorumlarda etkılıyo ınsanı 15 sene yapamayan varmış mesela inanamadım !! Allah korusun ve hepimize yardım etsin.. sizde bana dua edin kızlar bende bu kdar acı çektikten sonra rahat bi nefes almak istiyorum artık... !!