Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben egzersiz yapiyorum ama tabi tek parmak :) sadece kafami rrahatlatmk isyiyorum suan regl oldum hemen es denemesi yapmak istiyorum

Ben egzersiz yapiyorum ama tabi tek parmak :) sadece kafami rrahatlatmk isyiyorum suan regl oldum hemen es denemesi yapmak istiyorum

canım bende parmak yaparken ilerleyememiştim aparat daha kolay denemeye değer lütfen dene

iyi akşamlar... benim bugün çok işim vardı egzersize başlayamadım birazdan başlayacağım ama parmakla yapamam kulak çöpüyle deneyeceğim inşallah yapabilirim

kızlar mrb uzuun zamandır giremiorum . allahıma şukürki vajinusmus bitti. 10 gün önce süleyman beyde tedavi oldum. ve cook şükür bütün kötü günler bitti. inanın yeniden doğdum. 1.5 yılın sonunda keske diorum şimdi nie buakadar bekledim rabbim hepinizi kurtarsın.

Merhaba kizlar bu sitenin eski uyelerindenim bir ara cok takip ederdim ama hicbirsey sonuc vermeyince siteye girmedim girsemde sadece yorumlari okudum kisaca size kendimi tanitayim eski uyeler ztn tanirlar ben 15 yillik evli ve hala vaj. Yenemeyen biriyim parmak ve aparatlari rahat bir sekilde yapabiliyorum esli denemede her pozisyonu denedik fakat ne yaptiysam olmadi esimin artik sabri kalmadi bu zamana kadar iyi kotu idare ettik cocugumuzda yok artik bu isi acil halletmem lazim bu hastalikta yeni olan arkadaslarada soyleyecegim ne olur ertelemeyin bugun yarin derken 14 sene giz acip kapayincaya kadar gecti gecen zamana yazik hep birlikte yenip kurtulalim su illetten Allah yardimcimiz olsun.

Son düzenleme:
kızlar merhaba akışta gördükçe bakıyorum hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın kendinize inanın bu iş biticek ben de diğer kadınlar gibi yapabilirim diyin ve duayı dilinizden düşürmeyin. rabbim yardımcınız olsun, hoşça kalın

ben seni yendin sanıyordum ya 15 sene dile kolay eşin iyi sabırlıymış valla, sen venüsten in arkadaşısın demi ordan mı hatırladım eski nickim nursena06, yardım edebileceğim bir şey varsa burdayım.

bak canım sende diyosun geçen yıllara yazık günah aslında o kadar kolay bişeymişki yenince öle diyosun sen egzersizleri yapmışsın inan egzersizden bile çok kolay rahat ol kendine inan bunu yapabilirsin

Eski uyeyim evet ama maalesef yenemedim canim hala o kadar azim ediyorum ama is p. Denemesine gelince takiliyorum esim sagolsun sabretti ama artik cok bunaldi haklida su ana msj atarkn bile aparatla deneme yapiyorum baska ne taktikler verebilirsiniz yardimlarinizi bekliyorum .

ay canım hoşgeldinn bende yendin sanıyordum çok üzüldümmm ama ne olur bırakma artık burayı bende daha yenemedim ama baya yol katettim şimdi regl oldum sancı çekiyorum fena bitince tekrar devam edicem artık bitsin istiyorum bende dediğin gibi zaman çok hızlı akıp geçiyor

Ahh cecemcim inan hep girip seni takip ettim sen yolun basindaydin yeni evli sayilirdin ilk uye oldugunda hala sende yenememissin cnm ya ne olacaz boyle bilmem...

senin gibi bir arkadaş daha var yardm tanıyorsundur, o da aynı aparatla çok rahat ama eş denemesi yapamıyor uzun zaman olanlarda da böyle bir sorun var akşam uzun uzun yazarım sana özel mesaj kutuna bak mutlaka.

senin gibi bir arkadaş daha var yardm tanıyorsundur, o da aynı aparatla çok rahat ama eş denemesi yapamıyor uzun zaman olanlarda da böyle bir sorun var akşam uzun uzun yazarım sana özel mesaj kutuna bak mutlaka.
Evet cnm yardim la tel falanda gorusuyoruz oda ayni maalesef zaman gectikce zorlaniyor galiba tedavi tamam cnm bkliyorum yqzmani...

Ahh cecemcim inan hep girip seni takip ettim sen yolun basindaydin yeni evli sayilirdin ilk uye oldugunda hala sende yenememissin cnm ya ne olacaz boyle bilmem...

sorma 2 aylık evliydim bu siteyi buldum bak 1 seneyi geçti geçyio valla eteklerim tutuştu desem yeridir yani artık olmalı bunaldım dahada zaman geçsin istemiyorum ne olur sende bırakma

Lütfen yazarsanız çok sevinirimmmm

özelden başka bir arkadaşımıza yazmıştım canım aynen kopyala yapıştır yapıyorum.düzeltmeden yani

1.hafta:aynanın karşısında vajinanı incele nerden nasıl zevk aldığının farkına var. (ben bunun çok üzerinde durmamıştım) kegel egzersizleri yap. (bilmiyorsan anlatırım bu çok önemli çünkü).nefes egzersizleri filan vardı cd eşliğinde onları da bir iki yaptım bıraktım çok vakit alıyor çünkü.birde işaret parmağı bir boğum.ilk hafta bunlar

2.hafta:aynı egzersizlere son haftaya kadar devam ediyoruz bir de bir parmak iki boğum çalışıyoruz.

3. hafta:çift parmak bir boğum

4.hafta:çift parmak iki boğum.( bu arada eşinle birbirini okşama egzersizleri var birbirinizin neresinden zevk aldığınızı öğrenmeniz için.biliyorsanız hiç yapmayın bence)

5.hafta:aynı parmak egzersizlerini eş parmağıyla yapacaksın.Bu çok önemli bence çünkü ben eş parmağıyla daha rahattım.daha hızlı yol alabilirsin

6.hafta: çift parmak bir boğumda makas hareketi.yani makas gibi açıp kapatacaksın.amaç şu hani giriş kızmı en zor kısmı ya orayı genişletmek.

7.haftaenis başı ve birkeç gün sonra da tamamı.

tabi bunlar en ileri durumda olanlar için.ben 5 haftada yendim mesela ama şu an rahat olmadığım için acaba acele mi ettim diyorum.
sen kendine göre ayarla canım.inşallah kısa zamanda yenersin şimdi.göreceksin ki yendikten sonra yüzünüz daha çok gülecek.aranızdaki bağ daha da güçlenecek.başka soruların da varsa her zaman yardıma hazırım :)

bu arada cem keçenin 10 adımda vajinismusu yenmek isimli kitabı var kesinlikle tavsiye ederim.doktor bir hastaya uyguladığı terapiyi baştan sona anlatmış.çok yaygın bir kitap en güvenilir kitap sitelerinde de var. eş penis denemelerinde de zeytin yağının çok faydasını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…