- 7 Ocak 2014
- 20
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.361
Papatya ya tebrk edrm cnm yeni geln olmussun nasl basardgni anlatki arkadaslarmizda korkularni bi kenara atsinlar
He yaaaaaginaydinnn
Cok tesekkur ederim:)
Ilk siteye girdmde yanlis htrlamiosam ilk siz bana cevap vermistinz.Gercekten cok cok tesekkurler.burasi sayesnde yendim.Dun yapabildk sanirim bundan sonra olur.
Yaptiklarimi baska bi arkdsin sorusuna istinaden anlattim.Soru soranlara kapim acik.Cevap vericemburdan.Isterlerse ozelden.Benm de belki nacizane yardimim dokunur
:)) erkencisin günaydın..
Peki nasil hamile kaldin ve normal dogum cok aci olmadimi hic iliski girmeden ve nasil yendin neden dogumdan sonra neoluyor ozaman
Kizlar mrb , yaklasik 1 haftadir yoktum sanirim yenemedigim icin bilincaltimdan bu sorunu atmak istedim ve siteye hic girmedimama olmuyor iste en son yilbasi gecesi denemistim suan regl donemimdeyim ama hic yapamadigim parmak egzersizine sanirim baslicam artik cunku olmak zorunda 2.5 sene iyice sinirleniyorum
Arkadaslaaar bu zeytinyagiyla deneyenler bu evde kullandigimiz zeytinyagmi yoksa aktarladan alinanlardanmi gerci esim ne kayganlastirici ne yag hic bise istemiyo hemen yapmak istiyoda yinede zorluyom iste
vallahi tek kelimeyle helal olsun arkadaşım sana.halbuki bana göre normal doğum daha zor.en zoru başarmıssın ki sen.çok güzell yaa
evet ilişkiye girmeden hamile kaldım eşimde bende inanamadık ama işte rabbim nelere kadir.... normal doğum yaptım ve çok zordu doğumum. doktorlar sezeryan desede ben normal doğuma zorladım. vajiyi kafamda yendim çoçuk çıktı onu mu yapayacağım dedim. zaten kızlık korkusu yok başarıcam dedim ve oldu inş. sizde yenersiniz...
Yaptim yaptim basardimmmm lululululu teyteyteytey
Yaptim yaptim basardimmmm lululululu teyteyteytey
gözün aydın canım nasıl oldu hadi anlat bekliyoruz sabırsızlık la
Tebrik ederim esinlemi yaptin yoksa egsersizlerimi basardin nasil anlatirmisin lutfen aci falan
Aci mi inanin aci falan psikolojikmis aci olaraj bir igne asi falan gibi biseTebrik ederim esinlemi yaptin yoksa egsersizlerimi basardin nasil anlatirmisin lutfen aci falan