Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sevindim uzun zamandır yeni gelinimiz yoktu çookk sevindim hemen anlat bende deniyim yaa hep egzersiz yapıcam diyorum tırt çıkıyorrr denemem lazım artıkkk
halayını da ben çekeyim halay başı oldum :)

Ptesiden beri hergun egzersz yapiodm penisboyutuna yakin bi apartla denedm en son.Dun es denemesi yapmistik olmamsti moralim cok bozulmustu. Bugun ikimz de cok istekliydik. Bi de oturur pozisyonda oldu.ikinmak ise yariyor kesnlkle.ikininca orasi acildi ve rahtca girdi.2.5 senem bosuna gecmis 5 gunde cozuldu:)
Lutfen arkdslar egzzerszleri yapin sureklii.
Hic canm yanmadi kanama olmasi cok rahat oldu inanin.
Darisi tum vajili arkasslarimn basina

egzersizleri sorunsuz yapıyorum p... de sorunsuz ama kanama olmadı esnek olabilir mi? bu bir sorunmudur ? tedavi gerektirir mi

canım çok sevindim darısı bize ben de yaptım aynı pozisyonda neredeyse tamamı girdi ama kanama olmadı normal mi sence yendim mi başka bi problem mi var

canım çok sevindim darısı bize ben de yaptım aynı pozisyonda neredeyse tamamı girdi ama kanama olmadı normal mi sence yendim mi başka bi problem mi var

hiç bir problem yok bence .herkesten kan gelecek diye bişey yoktur arkadaşım.esnek olabilir ve doğumla yırtılır.eşinin içi rahat etmiyosa doktora gidin.o da izah edecektir.ama için rahat olsun sıkıntı edebileceğin bir durum yok.nette araştırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…