Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cevap yazdıgınız için teşekkür ederim o an kalkmazsam idrar kaçıyor bu bir ya da zaten ötesine gidemiyor yani sorun başka bişe gibi bn kaçma peşinde degilim çünkü

canım kegel egzersizi yapmak ister misin ilk sayfada yazıyor çişini tutup bırakma işlemi böylece kontrol edebilirsin ve ilişkide de sana yardım eder :):26:

arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?

Işık kavgası derken sanırım sen karanlıkta ilişki istiyorsun eşin istemiyor?

Kesinlikle kendini kasma aslında eşinin anlayışlı olması lazım ışık konusunda belki kendini öyle daha rahat hissediyorsun bunu onunla konuş.. Vaji miyim dersen, sürekli bunu düşünürsen vaji olursun.. Çok normal hissettiklerin. İlk zamanlar ki olağan durumlar bence..
Sanırım eşinde de erken boşalma sorunu var o an boşalıyor dediğine göre?

Işık kavgası derken sanırım sen karanlıkta ilişki istiyorsun eşin istemiyor?

Kesinlikle kendini kasma aslında eşinin anlayışlı olması lazım ışık konusunda belki kendini öyle daha rahat hissediyorsun bunu onunla konuş.. Vaji miyim dersen, sürekli bunu düşünürsen vaji olursun.. Çok normal hissettiklerin. İlk zamanlar ki olağan durumlar bence..
Sanırım eşinde de erken boşalma sorunu var o an boşalıyor dediğine göre?

ışık kavgası şu ben beni görmesinden rahatsız oluyorum en azından alt kısmı görmesini istemiyorum o ışık kapalı olsun istemiyor tartısma oluyor ama kavga falan degil. kasma falan yok aslında bende yani aslında her sey normal korku kasma falan bişe yok erken boşalma nedir bilgim yok yani o ne anlamadım ama boşalma işi çok sürmez diyim çünkü anlamadım dedigini:)

pekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez

canım eşin bekarete önem veriyorsa seni bir doktora götürsün baktırsın zarına, esnekse ne yapacak ille de kanaması mı gerekiyor, bence yapma egzersiz daha çok soruna neden olacak gibi gözüküyor, diyelim ki kendimiz bozduk bakire sayılmıyor muyuz bekaret ilişkiye girmemiş olmak bence, eşimle bir sürü ilişki yaşadım ama hala zarım duruyor bu durumda ben bakire miyim? seni eleştirmiyorum sadece eşinin mantığı yanlış senin durumun zor canım bu durumda egzersiz yapma sana tavsiyem nefes egzersizleri yap kendini rahat bırakmayı öğren ya da eşini ikna et beraber doktora gidin doktor falan söyleyince daha rahat anlayabiliyorlar.

Ben 3_4gundur egzersz yapiordm.penis boyutuna yakin aparata kisa surede gectm
Bu isi yaparm artk dedm ama dun es denemesi yaptik.olmadi:KK43:
Cok uzuldm olmayinca.Bir de o konuya odaklaninca esimde de libido kalmiyor.O da sorun oluyor.

Denemeyi birakmicam egzersizlere devam edicem ama yine olmazsa diye cok korkuyorum.

canım son aşamaya gelmişsin deneme de bir aşama olmadı tekrar tekrar olana kadar yapacaksın, hüsran elbette oluyor ama burda önemli olan yılmamak.

arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?

daha çok panik atak gibi, kasılma yok, korku yok, kaçma yok, eşini itme yok büyük ihtimal vajinismus değilsin. peki eşinle birlikte olmak istiyor musun?

daha çok panik atak gibi, kasılma yok, korku yok, kaçma yok, eşini itme yok büyük ihtimal vajinismus değilsin. peki eşinle birlikte olmak istiyor musun?

internetim sorunlu diye mesajınızı yeni gördüm özür dilerim istek derken birbirimize zaten yabancıyız görücü usulü evlendik öyle kudurmuşluk hissi mi derler yok olsada olur gibisinden fakat elbette dokununca bile hoşlantı var istek şu anlamda var evet adam akılı ilişkiye girmek istiyorum eşimle mecburiyet olarak degil aşk yaşamak gibisinden

arkadaşlar benitanıyanlar bilir 4 ay olcak vajinismusu aşalı ama dün çok ilginç bişey oldu.acayip kastım kendimi.ilginçtir sanki ilk defa yapıyorum gibi bir korku sardı. şükür ki kısa sürdü 1 dk kadar sonra kendime geldim.eşim bana içinegirince bişey olmadığını biliyosun vs..dedi.kendimi toparladım.ama ben anladımki eşinizin tutumu çok önemli ..hemde çok.biz artık kayganlaştırıcı bişey sürmüyoruz.ıslanmasını bekliyorum ondansonra yapıyoruz.ve dün eşimin birden ıslanmadan girecek mantığıyla kastım kendimi.kısaca özetle 1.eşiniz tutumu çok önemli.2.ise gerçekten elinizden geldiğince serbest bırakmak yani kasmamak.zaten kastığımız için o baskıyı hissediyoruz.tabi birde özel bölgenin ve eşinizin p..nin kaygan oluşu.dün yazacaktım ama vakit geç olmuştu.

Lütfen egzersiz yaparak yenmiş biri bana da yardımcı olabilir mi ? 7 kulak çubuğundayım ancak kulak çubuğunun yarısı giriyo kasmıyorum yönde doğru neden yarısı giriyo olabilir? Ayrıca bir soru daha bir gün çok kolay giriyorken diğer gün egzersizi aynı rahatlıkta yapamıyorum her seferinde küçükten başlamam gerekiyor. Yani direk 7 kulak çubuğu sokamıyorum neden böyle acaba moralim bozuk lütfen biri cevap versin

hiç sanmıyorum sakın vajiyim de deme psikolojik yine olursun sontra.eşin sana rahat ortamı sağlayabilmeli çünkü anladığım kadarıyla takınca konsatntre olamazsın bende öyleyim.çiş kısmına gelince eşim ilk girdiğinde sanki altıma işeyecek gibi oldum.ve soluğu tuvalettealdım o tamamen heyecandan.eşin bir kereboşaldıktan sonra yarım saat felan sonra tekrardeneyin bu sefer çabuk boşalmayacaktır ilkine göre..tamamen heyecean seninkisi.eğer sen alttaysan eşin üstteyse bacaklarını karnına çeker gibi tut yani dizlerini kır.bacaklarınıda ayır.çatal pozisyonu gibi düşün.o şekilderahim açılıyo ve girişi dahada kolay oluyo..benim şimdi çıkmam gerek.özelden mesajdaatabilirsin diyecem ama yeni üyeysen atamazsın hemen.alıntı ile cevaplarsan bende geldiğimdeokurvve sana yardımcı olmaya çalışırım.ama bana göre kesinle vajinismus değilsin.

hiç sanmıyorum sakın vajiyim de deme psikolojik yine olursun sontra.eşin sana rahat ortamı sağlayabilmeli çünkü anladığım kadarıyla takınca konsatntre olamazsın bende öyleyim.çiş kısmına gelince eşim ilk girdiğinde sanki altıma işeyecek gibi oldum.ve soluğu tuvalettealdım o tamamen heyecandan.eşin bir kereboşaldıktan sonra yarım saat felan sonra tekrardeneyin bu sefer çabuk boşalmayacaktır ilkine göre..tamamen heyecean seninkisi.eğer sen alttaysan eşin üstteyse bacaklarını karnına çeker gibi tut yani dizlerini kır.bacaklarınıda ayır.çatal pozisyonu gibi düşün.o şekilderahim açılıyo ve girişi dahada kolay oluyo..benim şimdi çıkmam gerek.özelden mesajdaatabilirsin diyecem ama yeni üyeysen atamazsın hemen.alıntı ile cevaplarsan bende geldiğimdeokurvve sana yardımcı olmaya çalışırım.ama bana göre kesinle vajinismus değilsin.

yazdıklarını okudum çok teşekkür ederim çiş işinde bende kaçak olabiliyor kalkmazsam eger yarım saat işide tamam onuda yapacagım genelde altta deniyoruz başka istiyor ama ben istemiyorum sen özel bişe söyleyeceksen çok özelleri özelime yazabilirsin okurum ben burdan usturuplu cevaplarım özelden hakkım olana kadar. yardımın için teşekkür ederim

Lütfen egzersiz yaparak yenmiş biri bana da yardımcı olabilir mi ? 7 kulak çubuğundayım ancak kulak çubuğunun yarısı giriyo kasmıyorum yönde doğru neden yarısı giriyo olabilir? Ayrıca bir soru daha bir gün çok kolay giriyorken diğer gün egzersizi aynı rahatlıkta yapamıyorum her seferinde küçükten başlamam gerekiyor. Yani direk 7 kulak çubuğu sokamıyorum neden böyle acaba moralim bozuk lütfen biri cevap versin

canm küçükten başlamak daha iyi oluyo ben kurtldm ama bende hiç drek buyugu yapamadm hep küçkten başladm

X